Αρχική Vivamus ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ; VIVAMUS

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ; VIVAMUS

by NIKOLE

Καλώς ήρθατε στην σημερινή παρουσίαση του Ολιστικού Κέντρου Ευεξίας & Βιοσυντονισμού VIVAMUS , το οποίο μεταξύ άλλων στηρίζει τη διατήρηση και αποκατάσταση υγείας με την προώθηση και ενημέρωση για τα κορυφαία βιολογικά συμπληρώματα διατροφής FLAVON από 100% βιολογικά φρούτα και λαχανικά. Τα διατροφικά αυτά συμπληρώματα με την ποιότητα τη γεύση που τα χαρακτηρίζει καθώς και την ευκολία κατανάλωσης αποτρέπουν από παθήσεις και παράλληλα συμβάλλουν στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας των μελών κάθε οικογένειας.

Από τις πρώτες μαρτυρίες επιτυχίας και πολύ πιο πριν, όταν ενημερωθήκαμε ότι  πρόκειται για 100% βιολογικά φρούτα και λαχανικά, και αφού μελετήσαμε σχετικά τις πληροφορίες που μας κοινοποιήθηκαν, αρχίσαμε να τα συστήνουμε σε πάσχοντες και τα αποτελέσματα υπήρξαν εξαιρετικά. Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε στο να κάνουμε συστηματικά παρουσιάσεις για τα προϊόντα αυτά.  Κάποιοι άνθρωποι, πέρα από τον τομέα υγείας, αποφάσισαν να ασχοληθούν και επιχειρηματικά καθώς κάτι τέτοιο υποστηρίζεται από την εταιρεία Flavon επίσης.

Ας επιστρέψουμε στα ίδια τα προϊόντα. θα ήθελα να επιστήσω λίγο την προσοχή σας στα εμπόδια που έχουμε για να μπορούμε να καταναλώνουμε ωμά λαχανικά και φρούτα καθώς και στις λύσεις σχετικά με το πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες. Όταν κάποιος ξεκινήσει να κάνει πιο υγιεινή διατροφή, προσθέτει περισσότερα λαχανικά στη διατροφή του. Η κατανάλωση τους παρέχει περισσότερα ένζυμα μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες θρεπτικά στοιχεία με άλλα λόγια που είναι απαραίτητα για την καλή υγεία

Είναι γνωστό ότι τα λαχανικά χάνουν θρεπτικά τους στοιχεία όταν μαγειρευτούν αν τηγανιστούν, αν μπουν σε φούρνο μικροκυμάτων  κάτι που αφορά όλες τις τροφές ούτως ή άλλως-. όταν όμως καταναλώνουμε μόνο μαγειρεμένα λαχανικά τότε οδηγούμαστε σε διάφορα προβλήματα υγείας, γιατί όλες οι μέθοδοι επεξεργασίας μπορούν οξειδώσουν τη φυσική δομή των τροφών στερώντας τες από την ουσιαστική θρεπτική τους αξία

Τα λαχανικά δεν έχουν μόνο χαμηλή θερμιδική αξία ή διαφορετικά δεν είναι μόνο χαμηλά σε θερμίδες έχουν και υψηλά ποσοστά σε φυτικές ίνες βιταμίνες κάλιο και μία σειρά από αντιοξειδωτικά που ωφελούν την υγεία σας. Είναι βέβαιο ότι όλοι αγωνιούμε για την υγεία της οικογένειάς μας οπωσδήποτε όμως υπάρχουν προβλήματα που αφορούν την τήρηση μιας υγιεινούς διατροφής.

Προσέξετε αυτή τη λίστα που αφορά στην αυξανόμενη σταδιακά ποσοστιαία ανάγκη ανάπτυξη κατανάλωσης λαχανικών.. είναι αλήθεια εκπληκτικό το πώς οι επιστήμονες μπορούν να καταλήξουν σε τέτοια δεδομένα. Σε αυτή τη διαφάνεια βλέπουμε λοιπόν ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το FDA και ανεξάρτητοι ερευνητές εκτίμησαν ότι το 1980 αναγκαία κατανάλωση κατά άτομο σε ωμές τροφές, αντιστοιχούσε το λιγότερο σε 3 μερίδες φρούτων και 3 λαχανικών οι οποίες με την πάροδο του χρόνου αυξήθηκαν σταδιακά. το 1990 για να μπορούσε κάποιος να παραμείνει υγιής έπρεπε να καταναλώνει 4-5 μερίδες αντίστοιχα,το 2000 7, το 20109-10 μερίδες. Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για εξωπραγματικά μεγέθη. Και φυσικά αυτό αφορά κάθε μέλος μιας οικογένειας το οποίο επιπρόσθετα θα πρέπει και να μασά καλά τις συγκεκριμένες τροφές.

Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε ότι αυτές οι προσδοκίες ήταν και είναι αδύνατον να υλοποιηθούν. Πέρα όμως από το θέμα της ποσότητας της κατανάλωσης, υπάρχει ένα επιπλέον. Αυτό του κόστους.  Στον συγκεκριμένο πίνακα θα δούμε τιμές από φρούτα και λαχανικά που επικρατούν στο Λονδίνο. Φωτογραφία που στάλθηκε από κει. Δεν έχουμε κάτι στα Ελληνικά, αλλά σίγουρα τα δεδομένα είναι αντίστοιχα. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα συμφωνήσετε ότι είναι σχεδόν αδύνατον να καλύψει τουλάχιστον ο μέσος καταναλωτής, το κόστος αυτής της κατανάλωσης για όλα τα μέλη μιας οικογένειας. Με άλλα λόγια ακόμα και αν μπορούσαμε να καταναλώσουμε και να μασήσουμε αυτές τις ποσότητες δεν θα μπορούσε ο μέσος τουλάχιστον Έλληνας να ανταποκριθεί οικονομικά.

Επιπλέον κάτι άλλο που είναι ακόμα πιο απογοητευτικό. Δυστυχώς οι περισσότερες τροφές είναι μεταλλαγμένες. παραδείγματος χάρη σπάνια μπορούμε να αγοράσουμε ένα μη μεταλλαγμένο αυγό ή γάλα , τυρί, κρέας ή ψωμί γενικά δημητριακά που δεν είναι επιβαρυμένα από χημικά συντηρητικά, πρόσθετα χρώματος παρασιτοκτόνα εντομοκτόνα γενικά επιβαρυντικές ουσίες για την υγεία. Το ίδιο ισχύει στην ουσία και για τα λαχανικά και φρούτα. Κατά συνέπεια δε θα υπερβάλαμε αν ισχυριζόμασταν ότι προφανώς σχεδόν οποιαδήποτε τροφή που προσφέρεται προς κατανάλωση, συγκαταλέγεται στην κατηγορία junk food με άλλα λόγια των σκουπιδιών. Αλλά εκ των πραγμάτων κάτι πρέπει να φάμε.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι που κάνουν επιτακτική την ανάγκη να αποφεύγουμε όσο μπορούμε τουλάχιστον το έτοιμο φαγητό και αντίθετα να επιστρέψουμε στη συνήθεια της ετοιμασίας του φαγητού στο σπίτι.

Επίσης, υπάρχει ακόμα κάτι πολύ σημαντικό. Είναι απαραίτητο να μπορούμε να αντισταθμίσουμε με άλλα λόγια να  εξισορροπήσουμε τις αρνητικές επιδράσεις των χημικών. Γιατί σίγουρα είναι σημαντικό να μπορούμε να παρέχουμε τα απαραίτητα μικροθρεπτικά στοιχεία στην οικογένειά μας. Για να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις αναγκαιότητες, καταλήξαμε στην αναγκαία κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής. Συγκεκριμένα στα FLAVON που είναι άριστης ποιότητας και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας και στις προϋποθέσεις που αναφέραμε ήδη.

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα στοιχεία τα οποία πραγματικά είναι δυσάρεστα. Η επιστημονική κοινότητα η οποία αναφέρει ότι η ενσωμάτωση λαχανικών και φρούτων μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα υγείας λόγω της επιβάρυνσής τους με επιζήμια χημικά, ταυτόχρονα επισημαίνει την υποβάθμιση της περιεκτικότητας τους σε σημαντικά στοιχεία. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι για να έχουμε καλύτερο δέρμα, καλύτερη πέψη, βελτιωμένη υγεία, να μην πάσχουμε από καρδιαγγειακά προβλήματα, πρέπει να καταναλώνουμε περισσότερα ωμά φρούτα και λαχανικά σωστά;

Αλλά παρατηρώντας αυτή τη διαφάνεια με ορόσημο το 1996 πέρασαν ήδη 24 χρόνια θέτουμε τις εξής ερωτήσεις. Αν μετά από τόσα χρόνια σταδιακά 10, 12, 14, 20 χρόνια υπήρξε τόσο μεγάλη μείωση του ασβεστίου 68, 70%, μείωση γενικά θρεπτικών στοιχείων στην τροφή μας, πώς περιμένουμε αλήθεια να περάσει πχ αρκετό ασβέστιο τα σώματα των παιδιών μας τόσο κατά τη διαμόρφωση όσο και κατά την περίοδο ανάπτυξης του σκελετού τους;

Πραγματικά μένουμε από λόγια όταν είναι να εκτιμήσουμρ τα αποτελέσματα αυτά που αφορούν μείωση των συστατικών από την τροφή. Τι νομίζετε δεν το βρίσκετε και εσείς σοκαριστικό ας ρίξουμε μία ματιά και πάλι στα επίπεδα του ασβεστίου στην περίπτωση ενδεικτικά του μήλου. Είναι πραγματικά τρομακτικό και μάλιστα χωρίς καν να έχουμε συνεκτιμήσει την προσθήκη των χημικών τεχνιτών ουσιών και παρασιτοκτόνων.

Βλέπετε και εσείς τα βασικά προβλήματα που αναδείχτηκαν και με την έρευνα των επιστημόνων:

  • Αδυναμία ποσότητας, ποιότητας, τιμής.
  • Φυσική αδυναμία να μασήσουμε και να καταπιούμε
  • Αδυναμία να τραφούμε με καθαρές τροφές. Σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι μεταξύ των δραστηριοτήτων μας, να έχουμε και το καθήκον να ανακαλύψουμε τα φρούτα και τα λαχανικά που είναι ελεύθερα από χημικά για τις οικογένειές μας
  • και τέλος φυσική αδυναμία να καλλιεργήσουμε πολλά διαφορετικά είδη από φρούτα και λαχανικά με υψηλό ποσοστό σε ενεργή συστατικά.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι δε θα υπάρξει ούτε ένα άτομο ουσιαστικά στον κόσμο που να μπορεί να ανταποκριθεί ικανοποιητικά σε όλες αυτές τις προϋποθέσεις για να διατηρήσει, αποκαταστήσει την υγεία στην οικογένεια. ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η FLAVON. Όλα αυτά ευτυχώς τα καλύπτουν και μας τα προσφέρουν τα συγκεκριμένα συμπληρώματα.

Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι να επιλέξουμε το είδος των διατροφικών συμπληρωμάτων που θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτές τις προϋποθέσεις. Συνοπτικά,  ενεργά συστατικά, υψηλής διατροφικής αξίας ωμά λαχανικά και φρούτα, συμπυκνωμένη και εύγεστη μορφή, προσιτή τιμή.

Η Flavon λοιπόν με τον επιστημονικό σύμβουλο Dr Zoltan Dinya, επί 16 χρόνια προσφέρουν την άριστη λύση. Συμπληρώματα που εξασφαλίζουν την

  • αποτοξίνωση τα συστήματα απορρόφησης και κυκλοφορίας
  • θρέψη κυττάρων,
  • ομαλοποίηση ζωτικές λειτουργίες εξισορρόπηση ομοιόστασης και
  • προστασία καρκινογόνοι ελευθέρων ριζών και αόρατης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Προϊόντα που βελτίωσαν και συνεχίζουν να βελτιώνουν την υγεία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον εκτός από το ότι επιλύθηκαν τα τέσσερα αναφερόμενα προβλήματα και η ίδια η γεύση των προϊόντων είναι εξαιρετική πολύ είναι ιδιαίτερα εύγευστα.

Είναι αλήθεια ότι κάθε προϊόν έχει μόνο υψηλής ποιότητας ενεργά συστατικά από αγνές πήγες και σταθερότητα της συνοχής, την πιο υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα σε σχέση με όλα τα άλλα συμπληρώματα παγκοσμίως με τιμές ORAC (απορρόφηση  πού φτάνουν μέχρι και 188 224 T-ORAC  (Oxygen Radical Absorbance Capacity ικανότητα απορρόφησης ριζών οξυγόνου) peak fruit και τα θέτει στην κορυφαία θέση παγκοσμίως. Προέρχονται μόνο από φυσικά συστατικά και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα συνεργιστικών συνδυασμών και επιλεγμένων αναλογιών. Πρόκειται δε για  συστατικά που έχουν χρησιμοποιηθεί από την ιατρική για χιλιάδες χρόνια. Η ειδική δε μορφή γέλης επιτρέπει εκπληκτικά υψηλή συμπύκνωση ενεργών συστατικών.

Επιπλέον, κάποιος μπορεί να καταναλώσει τις απαιτούμενες ποσότητες λαχανικών και φρούτων μόνο με μια κουταλιά από τα προϊόντα αυτά τα οποία εγγυώνται την ποιότητα και προέρχονται από τη Φύση. Και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σοφό από την ίδια τη φύση. Στην ουσία τα προϊόντα συγκεντρώνουν ότι οι προγιαγιάδες μας καλλιεργούσαν στους κήπους τους στο παρελθόν και τα φέρνει στη μοντέρνα εποχή μας. Και όλα αυτά σε τιμή που αντιστοιχεί σε αυτή ενός φλιτζανιού καφέ (καθημερινή χρέωση). Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πόσο φθηνό είναι το προϊόν.

Είναι ευλογία πραγματικά η ύπαρξη αυτής της εταιρείας και των προϊόντων της τα οποία καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες μας σε τόσο προσιτές τιμές. Γνωρίζουμε ότι η υγεία δεν είναι δωρεάν, αλλά σίγουρα η ασθένεια είναι πάρα πολύ πιο ακριβή.  Και τα προϊόντα είναι πραγματικά φθηνά τηρουμένων των αναλογιών.

Η απόφαση είναι όμως δική σας. Ποτέ δεν μπορεί κάποιος να επιβάλει στον άλλον τις επιλογές που έχει να κάνει. Τα νούμερα ευτυχώς είναι αρκετά πειστικά ώστε να αποτελέσουν έστω και το αρχικό έναυσμα για να ψάξει κάποιος και να επεξεργαστεί τα σοβαρά τα δεδομένα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το καθημερινό κόστος της χρήσης των προϊόντων, διακρίνεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Μπορείτε να επιλέξετε να είστε απλοί καταναλωτές, μέλη, η Συνεργάτες με τη μέγιστη έκπτωση, εξαπλώνοντας την πληροφορία.

Είμαστε σίγουροι ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα αξίζουν πολύ περισσότερο καθώς συμβάλλουν σημαντικά τόσο στην αποτροπή παθήσεων όσο και στη διατήρηση της υγείας. Ιδίως τις ημέρες μας που τα προβλήματα και η αγωνία για την υγεία επικρατούν στην καθημερινή ατζέντα και οι φόβοι δυστυχώς έχουν εκτοξευτεί κατακόρυφα.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!