Αρχική Vivamus Η ΖΩΗΡΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ – ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ RIFE VIVAMUS

Η ΖΩΗΡΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ – ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ RIFE VIVAMUS

by NIKOLE
Το νερό έχει ζωηρή μνήμη

Ο Δρ. Jacques Benveniste, ένας Γάλλος ερευνητής ιατρικής, ανακάλυψε ορισμένες επιστημονικές ιδιότητες του νερού που αψηφούν την εξήγηση από τις αρχές της γενικής φυσικής. Η επιστήμη που ανέπτυξε, η Ψηφιακή Βιολογία, βασίζεται σε δύο σημαντικές παρατηρήσεις που απέδειξε σε πειράματα που έκτοτε έχουν επαναληφθεί από άλλους επιστήμονες:

1. Εάν μια ουσία τοποθετηθεί στο νερό, το νερό θα μεταφέρει τη μνήμη αυτής της ουσίας, ακόμη και όταν παραμένουν μετρήσιμα μόρια της αρχικής ουσίας. Το νερό απορροφά τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες της ουσίας και θα διατηρήσει αυτήν τη δυναμική-ζωηρή μνήμη ακόμη και αν η αρχική ουσία αφαιρεθεί στη συνέχεια από το νερό.
2. Τα μόρια οποιασδήποτε δεδομένης ουσίας έχουν ένα φάσμα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων που μπορούν να καταγραφούν ψηφιακά με έναν υπολογιστή και, στη συνέχεια, να αναπαραχθούν σε μη επεξεργασμένο νερό (χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό μορφοτροπέα – μηχανισμός που επιτρέπει τη μετατροπή ενός τύπου ενέργειας σε κάποιον άλλο), προκαλώντας το εκτεθειμένο νερό να συμπεριφέρεται σαν να υπήρχε η πραγματική ουσία.

Αυτό που αποδεικνύει το έργο του Dr. Benveniste είναι ότι δεν αρκεί απλώς η απομάκρυνση των τοξινών και των ρύπων από το νερό μέσω διήθησης, απόσταξης, αντίστροφης όσμωσης ή χημικής επεξεργασίας. Για να αποκατασταθεί το νερό στην υγιή, ζωντανή του κατάσταση, οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες οποιωνδήποτε επιβλαβών ουσιών πρέπει να αφαιρεθούν ή να βελτιωθούν και αυτό μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας το βέλτιστο εργαλείο φύσης, τη δίνη.

«Οι ορυκτές ενέργειες έχουν τις ίδιες ιδιότητες με τους κεραυνούς. Ο κεραυνός καθαρίζει την ατμόσφαιρα και επαναφορτίζει τη γη. Με τον ίδιο τρόπο, οι ορυκτές ενέργειες καθαρίζουν και επαναφορτίζουν το νερό σε οποιαδήποτε μορφή ή οποιοδήποτε υδατικό διάλυμα όπως ενδιάμεσα ή επιπλέον κυτταρικά υγρά! “

Οι κρυσταλλικές ουσίες, είτε υγρές είτε στερεές, θα απορροφούν ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες εντός του πεδίου επιρροής τους. Με τη δίνη τα χαρακτηριστικά του νερού μετατρέπονται από την ενέργεια που απορροφά.

Τα μόρια του νερού αλληλεπιδρούν και ανταλλάσσουν ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες και ενέργεια και φορτίζονται ηλεκτρικά. Η περιστροφή του νερού μέσω της σπειροειδούς δίνης όχι μόνο δομούν το νερό, αλλά επίσης δημιουργεί ένα βιομαγνητικό πεδίο το οποίο ενισχύει περαιτέρω την ισχύ των ζωτικών στοιχείων, των ορυκτών και των ενεργειακών συχνοτήτων που περιέχει.

Τελικά, είναι η δομή του νερού και όχι η σύνθεσή του που καθορίζει τις ιδιότητές του. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να παρατηρηθεί με άνθρακα, ο οποίος σύμφωνα με τη δομή του θα διαμορφωθεί σε διαμάντι, το πιο σκληρό υλικό του κόσμου ή σε γραφίτη, ένα από τα πιο μαλακά υλικά της φύσης. Τι κάνει τη διαφορά; Η γωνία της μοριακής δομής. Το συμπέρασμα που πρέπει να εξαχθεί από αυτό το παράδειγμα είναι ότι δεν είναι οι ιδιότητες που αλλάζουν τα χαρακτηριστικά ενός υλικού, είναι η δομή.

Συνοπτικά , ο βαθμός στον οποίο η δομή και η ενεργοποίηση λαμβάνει χώρα μέσα στο νερό είναι άμεσο αποτέλεσμα των εξής:

  •   Η ποιότητα και ο τρόπος ροής του νερού

    • Το μέσο πάνω στο οποίο λαμβάνει χώρα η ροή του νερού

    • Οι ενέργειες που υπάρχουν κοντά στο ρέον νερό

Η παραγωγή δομημένου νερού με τη συσκευή Rife  συνιστά ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα αυτού του μηχανήματος- πληροφορίες στην αρχική σελίδα λίγο πιο κάτω από τα άρθρα-. 

Με ιδιαίτερα εύκολο τρόπο, οι συχνότητες αυτοϊασης, αποκατάστασης παθήσεων ή καταπολέμησης μικροοργανισμών, περνούν στο νερό και διατηρούνται σίγουρα για 1 ημέρα. Αν και συχνά ερευνητές, ισχυρίζονται ότι μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και 1 εβδομάδα.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα, 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Πηγή : https://www.greenfieldwater.com/vortexing-water/

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!