Αρχική VivamusΒιοσυντονισμός Η Αντίστροφη Μέτρηση για τον Royal Raymond Rife – VIVAMUS

Η Αντίστροφη Μέτρηση για τον Royal Raymond Rife – VIVAMUS

by NIKOLE

Συνέχεια του αφιερώματος που έχουμε στη μεγαλοφυΐα Royal Raymond Rife, τον Πατέρα της Βιοηλεκτρικής ,με αφορμή και τη συσκευή που χρησιμοποιούμε και συστήνουμε με τις συχνότητές του και όχι μόνο (βλ. εδώ) Μπορείτε να δείτε τα προηγούμενα άρθρα πατώντας εδώ, εδώ και εδώ αντίστοιχα. 

Το πρώτο περιστατικό ήταν η σταδιακή κλοπή εξαρτημάτων, φωτογραφιών, φιλμ και γραπτά αρχεία από το εργαστήριο του Rife. Ο ένοχος ποτέ δεν πιάστηκε. Έτσι ενώ ο Rife προσπαθούσε να αναπαράγει τα χαμένα στοιχεία (σε μια εποχή που δεν υπήρχαν φωτοτυπίες και υπολογιστές) κάποιοι βανδάλισαν τα πολύτιμα μικροσκόπια του. Κομμάτια από τα 5.682 που αποτελούνταν το Universal Microscope εκλάπησαν. Νωρίτερα ένας εμπρησμός είχε καταστρέψει το πολλών εκατομμυρίων Burnett Lab στην New Jersey, καθώς οι επιστήμονες ετοιμαζόντουσαν να ανακοινώσουν την επιβεβαίωση της δουλειάς του Rife.

Αλλά το τελικό χτύπημα ήρθε αργότερα, όταν η αστυνομία ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατέσχεσε το υπόλοιπο της έρευνας 50 ετών του Rife. Τότε το 1939, πράκτορες μιας οικογένειας που έλεγχε την φαρμακευτική βιομηχανία βοήθησαν τον Philip Hoyland, σε μια επιπόλαια μήνυση εναντίον των συνεταίρων του στην Beam Ray Corporation. Ήταν η μοναδική εταιρεία που κατασκεύαζε τα όργανα συχνοτήτων του Rife (ο Rife δεν ήταν συνεταίρος). Ο Hoyland έχασε τις δίκες, αλλά η υποβοηθούμενη νομική επίθεση είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, η εταιρεία πτώχευσε από τα νομικά έξοδα. Αυτό κατά την διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, σήμαινε ότι η εμπορική παραγωγή των οργάνων συχνοτήτων του Rife σταμάτησε εντελώς. Οι γιατροί που προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον Rife έχασαν τις επιδοτήσεις των ιδρυμάτων και τα προνόμια τους στα νοσοκομεία.

Όμορφος κόσμος, καθόλου ηθικός …

Από την άλλη πλευρά ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά, για να εξασφαλιστεί, ότι οι γιατροί που είδαν την θεραπεία του θα ξεχνούσαν τι είδαν. Σχεδόν καμία τιμή δεν ήταν αρκετή ώστε να σβηστεί το θέμα. Θυμηθείτε ότι σήμερα ένας μόνο ασθενής με καρκίνο «αξίζει» 300.000 δολάρια. Είναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

Έτσι ο Arthur Kendall ο Διευθυντής της Northwestern School of Medicine που εργάστηκε με τον Rife στον ιό του καρκίνου, δέχθηκε σχεδόν ένα τέταρτο του εκατομμυρίου δολάρια ώστε «ξαφνικά» να αποσυρθεί στο Μεξικό. Ήταν ένα υπερβολικό ποσό χρημάτων στην εποχή της ύφεσης. Ο Dr. George Dock μια άλλη επιφανής μορφή που συνεργάστηκε με τον Rife, σιώπησε με μια τεράστια επιχορήγηση, μαζί με τις υψηλότερες τιμές που μπορούσε να του αποδώσει η ΑΜΑ (American Medical Association). Εκτός από τον Dr. Couche που παράτησε την δουλειά του Rife και άρχισε ξανά να συνταγογραφεί φάρμακα. Το εργαστήριο Burnett Lab στην New Jersey κάηκε τελείως. Ο Dr Milbank Johnson υποστηρικτής του και διακριβωτής της εργασίας του δηλητηριάστηκε. Ο Dr Nemes που ντουμπλάριζε την δουλειά του Rife στο εργαστήριο του 40 μίλια μακριά σκοτώθηκε στην μυστηριώδη φωτιά που έπιασε και καήκανε όλα τα αρχεία του.

Για να αποτελειώσουν την δουλειά, τα ιατρικά περιοδικά υποστηριζόμενα και ζώντας σχεδόν απόλυτα από τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών και ελεγχόμενα από την ΑΜΑ, αρνιόντουσαν να δημοσιεύσουν οποιαδήποτε εργασία από οποιονδήποτε πάνω στην θεραπεία του Rife. Τοιουτοτρόπως μια ολόκληρη γενιά φοιτητών της ιατρικής αποφοίτησε χωρίς ποτέ να έχει ακούσει για τις σημαντικές ανακαλύψεις του Rife στην ιατρική. Το μέγεθος αυτού του παρανοϊκού εγκλήματος, ξεπερνά κάθε μαζική δολοφονία στην ιστορία.

Ο καρκίνος επιλέγει τα θύματα του σιωπηλά. Αλλά ήδη το 1960 οι απώλειες από αυτόν τον μικροσκοπικό ιό ξεπερνά την σφαγή από όλους τους πολέμους που πολέμησαν ποτέ οι άνθρωποι στον γνωστό πολιτισμό. Το 1989 εκτιμάτο ότι το 40% των ανθρώπων θα έχει την εμπειρία του καρκίνου κάποια στιγμή στην ζωή του. Στην ζωή του ο Rife έγινε μάρτυρας της προόδου του πολιτισμού από τα ταξίδια με τις άμαξες, στα αεριωθούμενα αεροπλάνα. Ταυτόχρονα είδε την επιδημία του καρκίνου να αυξάνεται από 1 στους 24 Αμερικανούς το 1905 και από 1 στους 3 το 1971 όταν ο Rife πέθανε. Επίσης έγινε μάρτυρας της φαινομενικής ανάπτυξης της American Cancer Society, του Salk Foundation και πολλών άλλων που συλλέγουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για αρρώστιες που είχαν θεραπευτεί, πολύ πριν, στα εργαστήρια του στο San Diego.

Σε μια μόνο περίοδο 176.500 φάρμακα για τον καρκίνο υποβλήθηκαν για έγκριση.

Κάθε ένα από αυτά που έδειξε «ευνοϊκά» αποτελέσματα ήταν μόνο το ένα έκτο, του 1% των περιπτώσεων που μελετήθηκαν και θα μπορούσαν να έχουν λάβει άδεια. Μερικά από αυτά τα φάρμακα παρουσίαζαν θνησιμότητα 14-75%. Όταν ο θάνατος ερχόταν από το φάρμακο κι όχι από τον καρκίνο, η υπόθεση καταγραφόταν ως «πλήρης» ή ως «μερική ύφεση» διότι ο ασθενής δεν είχε πεθάνει από τον καρκίνο. Στην πραγματικότητα ήταν ένας αγώνας, για να δούνε τι σκότωσε πρώτο τον ασθενή, το φάρμακο ή ο καρκίνος.

Το αναπόφευκτο συμπέρασμα είναι ότι η δια βίου εργασία και οι ανακαλύψεις του Rife όχι μόνο αγνοήθηκαν αλλά πιθανότατα θα θαβόντουσαν μαζί του. Σε αυτό το σημείο ο Rife έπαψε να παράγει οτιδήποτε και πέρασε το τελευταίο τρίτο της ζωής του αναζητώντας την λησμονιά και απαλύνοντας τον πόνο του, στο αλκοόλ. Άμβλυνε τον θυμό και την οξεία συνειδητοποίηση του μισού αιώνα μάταιου αγώνα, που αγνοήθηκε, ενώ επικρατούσε τερατώδης χορός των κερδών από τον θάνατο και την ταλαιπωρία των ανθρώπων.

Το 1971 ο Royal Rife πέθανε από μια «κατά λάθος» υπερβολική δόση βάλιουμ και αλκοόλ, στο νοσοκομείο Grossmont του Σαν Ντιέγκο σε ηλικία 83 ετών. Ίσως η συνεχής έκθεση του στις δικές του συχνότητες Rife, βοήθησαν το σώμα του, ώστε να αντέξει την κακομεταχείριση, σωματική, ψυχική, νοητική και συναισθηματική, τόσων ετών.

Ευτυχώς για όλους εμάς, ο θάνατος του δεν ήταν το τέλος της ηλεκτροθεραπείας.

Αν θέλετε να πάρετε την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ που βασίζεται στην τεχνολογία του Rife και σε 3 άλλες τεχνολογίες, με προγράμματα αποκατάστασης 2000 και πλέον παθήσεων και μικροοργανισμών, μπορείτε αφού επιλέξετε στην ιστοσελίδα μας την υποκατηγορία ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στην κατηγορία ΠΡΟΙΟΝΤΑ,να κάνετε αναζήτηση με τις λέξεις κλειδιά Rife ή Γεννήτρια Βιοσυντονισμού, ή να πατήσετε εδώ και να ενημερωθείτε σχετικά, να επικοινωνήσετε μαζί μας 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας καθώς η αγορά της συσκευής μέσω της ιστοσελίδας μας κατευθείαν από την εταιρεία, σημαίνει αρκετά πλεονεκτήματα και bonus για εσάς. 

Πηγή:http://terrapapers.com/royal-raymond-rife-to-telos-ton-asthenion/

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!