Αρχική Vivamus Γαστρίτιδα και Ελικοβακτηρίδιο, Διατροφή, Ενίσχυση, Συνεδρίες Βιοσυντονισμού Vivamus

Γαστρίτιδα και Ελικοβακτηρίδιο, Διατροφή, Ενίσχυση, Συνεδρίες Βιοσυντονισμού Vivamus

by NIKOLE

Τα τρόφιμα που διεγείρουν την έκκριση του γαστρικού χυμού, όπως ο καφές, το μαύρο τσάι και τα ποτά κόλα πρέπει να αποφεύγονται κατά τη θεραπεία του H. pylori, καθώς και τρόφιμα που ερεθίζουν το στομάχι, όπως πιπέρι, και μεταποιημένα και λιπαρά κρέατα, όπως μπέικον και λουκάνικο.

Το H. pylori είναι ένα βακτήριο που “κολλάει, φιλοξενείται” στο στομάχι και συνήθως προκαλεί γαστρίτιδα, αλλά, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτή η μόλυνση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε άλλα προβλήματα όπως καρκίνος του στομάχου, έλκη, ανεπάρκεια βιταμίνης Β12, αναιμία, διαβήτης και λιπώδες ήπαρ. Επιπλέον, η υπερανάπτυξή του μπορεί να οδηγήσει σε εμφάνισή του και σε άλλα όργανα ( κάτι που διαπιστώνουμε με τη μη παρεμβατική χαρτογράφηση του σώματος με τη συσκευή βιοσυντονισμού Sensitiv Imago.

Τα τρόφιμα που βοηθούν στην αποκατάσταση του οργανισμού είναι:

  1. Προβιοτικά
    Τα προβιοτικά υπάρχουν σε τρόφιμα όπως το γιαούρτι και το κεφίρ, και μπορούν επίσης να ληφθούν ως συμπληρώματα, σε διάφορες μορφές (εκτός βέβαια αν γνωρίζετε ότι έχετε αλλεργία ή δυσανεξία σε αυτά). Επιπλέον συμπληρώματα όπως Aurora, Finchleyclinic & Flavon συνιστούν επιλογές αντίστοιχα που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας αναζητώντας με τη λέξη προβιοτικά ή πατώντας εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Τα προβιοτικά σχηματίζονται από καλά βακτήρια, που ζουν στο έντερο και διεγείρουν την παραγωγή ουσιών, που καταπολεμούν αυτό το βακτήριο και μειώνουν τις παρενέργειες που εμφανίζονται κατά την αποκατάστασης της πάθησης, όπως διάρροια, δυσκοιλιότητα και κακή πέψη.
  2. Ωμέγα-3 και ωμέγα-6
    Τα ωμέγα-3 και τα ωμέγα-6 βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής του στομάχου και στην πρόληψη της ανάπτυξης του H. pylori, βοηθώντας στη θεραπεία της νόσου. Αυτά τα καλά λίπη μπορούν να βρεθούν σε τρόφιμα όπως ιχθυέλαιο, ελαιόλαδο, σπόροι καρότου και λάδι σπόρου γκρέιπφρουτ. Ως συμπληρώματα τα βρίσκετε πατώντας εδώ (finchleyclinic) και επίσης στα Flavon peak εδώ.
  3. Φρούτα και λαχανικά
    Τα μη όξινα φρούτα και τα βραστά λαχανικά πρέπει να καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας του H. pylori, επειδή είναι εύπεπτα και βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας του εντέρου. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα φρούτα όπως τα σμέουρα, οι φράουλες, τα βατόμουρα και τα βατόμουρα βοηθούν στην καταπολέμηση της ανάπτυξης αυτού του βακτηρίου και έτσι μπορούν να καταναλωθούν με μέτρο.
  4. Μπρόκολο, κουνουπίδι και λάχανο
    Αυτά τα 3 λαχανικά, ειδικά το μπρόκολο, περιέχουν ουσίες που ονομάζονται ισοθειοκυανικές ενώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη του καρκίνου και στην καταπολέμηση του H. pylori, μειώνοντας την εξάπλωση αυτού του βακτηρίου στο έντερο. Αυτά τα λαχανικά είναι εύπεπτα και βοηθούν στη μείωση του γαστρικού πόνου που προκαλείται κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με 70 γραμμάρια μπρόκολου την ημέρα να συνιστώνται για τα καλύτερα αποτελέσματα.
  5. Λευκά κρέατα και ψάρια
    Τα λευκά κρέατα και τα ψάρια περιέχουν χαμηλότερη συγκέντρωση λίπους, η οποία βοηθά στην πέψη και εμποδίζει το φαγητό να παραμείνει πολύ καιρό στο στομάχι, προκαλώντας πόνο και αίσθημα πλήρωσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ο καλύτερος τρόπος για να φάτε αυτά τα κρέατα είναι να τα βράσετε με αλάτι και δάφνη για να προσθέσετε γεύση χωρίς να προκαλέσετε οξύτητα στο στομάχι. Εάν ψήνετε στη σχάρα το κρέας ή το ψάρι, χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο ή 1 κουταλιά της σούπας νερό. Το ψήσιμο κρέατος, χωρίς λάδι, στο φούρνο είναι επίσης δυνατό, αλλά δεν είναι σκόπιμο το τηγανητό κοτόπουλο και το ψάρι.

Καλέστε μας: 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

————————————————————————————————–

The foods that help in the treatment are:

  1. Probiotics. Probiotics are present in foods such as yogurt and kefir, and can also be taken as supplements, in powder or capsule form. …
  2. Omega-3 e omega-6. …
  3. Fruits and vegetables. …
  4. Broccoli, cauliflower and cabbage. …
  5. White meats and fish

Source https://www.tuasaude.com/en/diet-for-h-pylori/

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!