Αρχική VivamusCoronavirus Covid 19 Κορωναιός Ενίσχυση Ανοσοποιητικού με 2 Ροφήματα & Διατροφικά Συμπληρώματα FLAVON

Ενίσχυση Ανοσοποιητικού με 2 Ροφήματα & Διατροφικά Συμπληρώματα FLAVON

by NIKOLE

Με χαρά φιλοξενούμε άρθρο του Σπάρτακου της 6ης Μαρτίου 2020 ( έλαβα μέσω email ) σχετικά με τον κοροναϊό, καθώς τα όσα υποστηρίζει αποτελούν και δική μας πεποίθηση.

“Τα κρούσματα  του κοροναιού, όπως ήταν αναμενόμενο, αυξάνουν δυστυχώς και στην Ελλάδα καθημερινά.  Η ανησυχία είναι σαφώς δικαιολογημένη, ενώ ο πανικός οδηγεί σε αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.  Ο κορονοϊός όπως και οποιοσδήποτε άλλος ιός, βακτήριο ή μύκητας, δεν σκοτώνει ακαριαία και μάλιστα «τυχαία».

Ο κορονοϊός είναι πολύ επιλεκτικός και επιτίθεται κατά προτίμηση, ΜΟΝΟ σε όσους το έλκουν με το αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό τους σύστημα.  Τί προτείνεται 

Ενίσχυση – τόνωση της άμυνας του οργανισμού και  παρουσία υψηλής θερμοκρασίας (αφόρητη ζέστη).

Η άνοδος της θερμοκρασίας του σώματος μπορεί να επιτευχθεί φυσικά ή τεχνητά.

Η φυσική άνοδος της θερμοκρασίας επιτυγχάνεται με 2 τρόπους:

Ήπια ή έντονη άσκηση (εφίδρωση)

Πρόκληση πυρετού Η τεχνητή άνοδος της θερμοκρασίας επιτυγχάνεται με σάουνα, χαμάμ, ζεστά ιαματικά λουτρά ή epsom salts. Με την παρουσία αφόρητης ζέστης (καύσωνα), ο κορονοϊός στην κυριολεξία «τα παίζει»! Παράλληλα θα πρέπει να φροντίσετε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ανέφερα το πως στο προηγούμενο ενημερωτικό δελτίο. Αναγκάζομαι όμως να γίνω πιο σαφής λόγω των περιστάσεων και κατόπιν της επιμονής αρκετών,για άμεσα μέτρα προστασίας. Ακολουθούν 3 προτεινόμενα πρωινά – ροφήματα που εξασφαλίζουν την ανοσία και την θωράκιση της Υγείας σας.

Πρωινό Πρωτόκολλο για ενίσχυση του ανοσοποιητικού & κατά του Κορονοϊού

1o Ρόφημα 

      • 2 ποτήρια νερό (500ml) + 1 λεμόνι (στύψτε το) + 1 κ. γλυκού μέλι βελανιδιάς ή Manuka
      • 1 κάψουλα προβιοτικών (τουλάχιστον 1 δισεκατ. φιλικά βακτήρια)

Το νερό κατά προτίμηση φυσικής πηγής ή εμφιαλωμένο σε γυάλινο μπουκάλι (Ζαρός) ή αποσταγμένο ή αντίστροφης όσμωσης ή αξιόπιστου φίλτρου (camelot, britta). Μετά από 30-60 λεπτά

2ο Ρόφημα

      • Τσάι Πράσινο ή Rooibos ή Λαπάτσο (1 ποτήρι)
      • 10 σταγόνες εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ
      • 20 σταγόνες εκχύλισμα εχινάκεια

Μετά από 30-60 λεπτά

3ο Ρόφημα

2 ποτήρια (500ml = 1/2 λίτρο) φρεσκοστυμμένος χυμός εσπεριδοειδών (πορτοκάλια + γκρέιπφρουτ), 1 κομμάτι φρέσκια ρίζα τζίντζερ, 1 κομματάκι φρέσκια ρίζα κουρκουμά, 1/2 – 1 κ. γλυκού ασκορβικό οξύ σε σκόνη (βιταμίνη C)

Γεύμα Φρούτων

3 – 7 ακτινίδια

Τα ακτινίδια περιέχουν περισσότερη βιταμίνη C από οποιοδήποτε άλλο φρούτο και πρωτεολυτικά ένζυμα ικανά να ενισχύσουν τα μακροφάγα (pac-man) λευκοκύτταρα, στο αμυντικό έργο τους κατά των ιών.

Το 2ο ρόφημα θα πρέπει να λαμβάνεται 3 φορές την ημέρα (Πρωί – Απόγευμα – Βράδυ), 1 ώρα πριν ή 2 – 3 ώρες μετά από οποιοδήποτε συμπυκνωμένο γεύμα.

Τα 3 ροφήματα θα πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά για τουλάχιστον 30 συνεχόμενες ημέρες. Προτείνω να πίνετε επιπλέον 1 λίτρο χυμό καρότου ημερησίως ( 30 λεπτά πριν το μεσημεριανό και βραδινό γεύμα, από 1/2 λίτρο ).

Εφόσον έχετε την οικονομική δυνατότητα, προμηθευτείτε επιπρόσθετα τα εξής:

Ψευδάργυρο (σε μασώμενο δισκίο/ 1 δισκίο την ημέρα με το βραδινό γεύμα) βλ multi zinc εδώ

Πολυβιταμίνη (1 ταμπλέτα ημερησίως με κάθε συμπυκνωμένο γεύμα), με νερό ή τσάι 1 ώρα προ φαγητού ή 2 – 3 ώρες μετά)

Εύχομαι και ελπίζω να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να συνεχίσετε να απέχετε από την άσκοπη κινδυνολογία.

Ο φόβος και η άγνοια οδηγούν στην παραίτηση, την αποδοχή και μοιραία στον έλεγχο και τη χειραγώγηση.

Η γνώση και η απόλυτη εμπιστοσύνη στη θεία πρόνοια ελευθερώνουν και σώζουν.

Εμείς προσθέτουμε,  όσον αφορά το ψευδάργυρο και την πολυβιταμίνη, μπορείτε να τα εξασφαλίσετε από την κατανάλωση των ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ FLAVON από ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ.

Για ενημέρωσή σας υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι αυτά στην ιστοσελίδα μας πατώντας εδώ, καθώς και εβδομαδιαία παρουσίαση διαδικτυακή webinar για θέματα Υγείας και αντιμετώπισή τους.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!