Αρχική Vivamus Ενδομητρίωση, πολυκυστικές ωοθήκες, ακανόνιστη περίοδος ; Άμεση λύση VIVAMUS

Ενδομητρίωση, πολυκυστικές ωοθήκες, ακανόνιστη περίοδος ; Άμεση λύση VIVAMUS

by NIKOLE

Υποφέρετε από ενδομητρίωση, πολυκυστικές ωοθήκες, δύσκολη “βαριά” περίοδο, ακανόνιστη περίοδο, αμηνόρροια; Το πιο πιθανό είναι ότι υπάρχει διαταραχή οιστρογόνων η λεγόμενη υπεροιστρογοναιμία.

Τί είναι το ενδομήτριο και πώς μεταβάλλεται;

Το ενδομήτριο αποτελεί την εσωτερική στοιβάδα της μήτρας, η οποία όσο η γυναίκα έχει έμμηνο ρύση, μεταβάλλεται από την επίδραση των ορμονών. Στην αναπαραγωγική ηλικία, πριν δηλαδή την εμμηνόπαυση όπου η ωοθήκη είναι ενεργή, στο πρώτο μισό του κύκλου, το ενδομήτριο παχύνεται λόγω των οιστρογόνων που παράγονται από την ωοθήκη. Σκοπός αυτής της φυσιολογικής πάχυνσης είναι η εμφύτευση του ωαρίου σε περίπτωση κύησης.

Μετά την ωοθυλακιορρηξία, οι ωοθήκες παράγουν προγεστερόνη, η οποία σταθεροποιεί το ενδομήτριο. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει κύηση, οι δυο αυτές ορμόνες ελαττώνονται με αποτέλεσμα την απόπτωση του ενδομητρίου, που αποτελεί την έμμηνο ρύση. Με την έμμηνο ρύση ξεκινά ο επόμενος κύκλος και η διαδικασία επαναλαμβάνεται.

Στην εμμηνόπαυση, εφόσον τα οιστρογόνα είναι σε χαμηλά επίπεδα καθώς οι ωοθήκες δεν λειτουργούν πλέον, το ενδομήτριο πρέπει να έιναι λεπτό. Μετά την εμμηνόπαυση, τα οιστρογόνα που υπάρχουν στον οργανισμό προέρχονται από την μετατροπή του ανδρογόνου ανδροστενδιόνη σε οιστρογόνο (οιστρόνη). Αυτή η μετατροπή γίνεται στον λιπώδη ιστό της γυναίκας, ο οποίος θεωρείται πολύ καλός αποθηκευτικός σταθμός των οιστρογόνων. Η βραδεία απελευθέρωση των οιστρογόνων από τις λιπο-αποθήκες σε παχύσαρκες γυναίκες θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνη για το ενδομήτριο.

Ακόμα και αν δε γνωρίζετε ότι υποφέρετε από αυτή την πάθηση, στο Κέντρο VIVAMUS μπορούμε με τη συσκευή Sensitiv Imago να σκανάρουμε τον οργανισμό σας και να εξετάσουμε το ενδεχόμενο αυτό.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το προϊόν Female Balance (αγορά πατώντας εδώ ) πληροφορίες εδώ, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Επίσης διατροφή ποιοτική, νερό φίλτρου, άσκηση και ύπνος το αργότερο μέχρι τις 11 30 μμ και ξύπνημα πρωί 6-7πμ είναι ιδανικά.

Eπιπλέον συνεδρίες Βιοσυντονισμού ή στην ιδανικότερη περίπτωση η απόκτηση της συσκευής Rife (βλ., αρχική σελίδα μας) θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην αποκατάσταση.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!