Αρχική Vivamus Βελτιώστε την υγεία, τις σχέσεις, την εργασία σας και κάθε πτυχή της ζωής σας με το Πρόγραμμα φωνής EVOX Vivamus

Βελτιώστε την υγεία, τις σχέσεις, την εργασία σας και κάθε πτυχή της ζωής σας με το Πρόγραμμα φωνής EVOX Vivamus

by NIKOLE

Πώς λειτουργεί το EVOX Αναπλαισίωση πεποιθήσεων (Perception Reframing)

Το πρόγραμμα EVOX δημιουργεί έναν οπτικό χάρτη της αντίληψης ενός ανθρώπου για ένα συγκεκριμένο θέμα όπως η υγεία, οι σχέσεις, η εργασία, οι αθλητικές επιδόσεις ή οποιαδήποτε πτυχή της ζωής του που θα ήθελε να βελτιώσει. Οποιος επιλέξει μια τέτοια συνεδρία, καλείται να μιλήσει για το θέμα που τον ενδιαφέρει, απασχολεί και το EVOX καταγράφει την ενέργεια της φωνής. Η φωνητική ενέργεια σχεδιάζεται σε έναν δείκτη αντίληψης, ο οποίος δίνει στον πελάτη μια οπτική εικόνα της αντίληψής του.

Οι περισσότερες αντιλήψεις είναι στατικές

Οι κλινικές δοκιμές δείχνουν ότι οι περισσότερες αντιλήψεις είναι στατικές. Αυτό γίνεται ανεπιθύμητο, όταν οι αντιλήψεις είναι με οποιονδήποτε τρόπο δυσλειτουργικές.

Στην περίπτωση των σχέσεων, ένα άτομο μπορεί να προσελκύει επανειλημμένα καταστροφικές συμπεριφορές. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας στατικής αντίληψης, που διαιωνίζει δυσλειτουργικά αποτελέσματα ανεξάρτητα από τη συνειδητή επιθυμία για μια πιο υγιή σχέση.

Αλλάξτε τις αντιλήψεις σας, αλλάξτε τη ζωή σας

Στο EVOX, μια στατική αντίληψη μπορεί να αντικατοπτρίζεται όταν μιλάμε για ένα μεμονωμένο θέμα (single topic) πολλές φορές, που οδηγεί σε έναν Δείκτη Αντίληψης (Perception Index) που είναι ίδιος ή παρόμοιος. Με το σύστημα EVOX, είναι δυνατή η γρήγορη και ανώδυνη μετατόπιση ή αναπλαισίωση της αντίληψης τόσο σε συνειδητό όσο και σε υποσυνείδητο επίπεδο. Η αναπλαισίωσή της αντίληψης επιτρέπει μια πιο ώριμη ή λειτουργική πραγματικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση οποιασδήποτε πτυχής της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής υγείας, των διαπροσωπικών σχέσεων και της απόδοσης.

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ -ΕΝΙΑΙΟ ΘΕΜΑ

Είναι πολύ πιθανό ένα άτομο να έχει ένα συγκεκριμένο τομέα στη ζωή που του δημιουργεί προβλήματα. Όποιος και αν είναι αυτός ο τομέας, το γράφημα ενός θέματος είναι ικανό να το αντιμετωπίσει με πολύ δυνατό τρόπο. Αφού μιλήσετε για το θέμα πολλές φορές και στη συνέχεια κάνετε μια χρονομετρημένη έξοδο, το υποσυνείδητο του σώματος θα απορροφήσει τις πληροφορίες και τελικά θα συμβεί μια αλλαγή σχετικά με αυτό το θέμα. Η διευρυμένη αντίληψη μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει σε βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα.

ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ

Με οποιοδήποτε θέμα, συνήθως υπάρχουν σχετικοί τομείς που σχετίζονται. Το γράφημα πολλών θεμάτων παρέχει έναν σαφέστερο «οδικό χάρτη» για να καθοδηγήσει τον επαγγελματία στον προσδιορισμό των περιοχών που σχετίζονται με το βασικό θέμα που θα πρέπει να εργαστεί για να το αναδιατυπώσει πρώτα. Στη συνέχεια, ο πελάτης μιλάει για τα σχετικά θέματα και κάνει χρονομετρημένες εξόδους με την καθορισμένη σειρά έως ότου μετατοπιστεί κάθε σχετική αντίληψη. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει στον άνθρωπο που να αναδιαμορφώσει το θέμα με πιο ολοκληρωμένο τρόπο.

ΔΙΑΓΕΝΕΤΙΚΟ

Γνωρίζατε ότι οι περισσότερες αντιλήψεις σας είναι κληρονομικές από τους προγόνους σας; Όπως οι περισσότερες άλλες αντιλήψεις, αυτές οι διαγενεακές αντιλήψεις είναι βαθιά ενσωματωμένες στο υποσυνείδητό μας. Ενώ πολλές από αυτές τις αντιλήψεις εξυπηρετούν έναν σημαντικό σκοπό, ορισμένες είναι λιγότερο επιθυμητές και μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια στην ευεξία. Το διάγραμμα Transgenerational αντιμετωπίζει τις αντιλήψεις που μπορεί να δημιουργούν αυτά τα εμπόδια.

Ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αντιμετώπιση χρόνιων ή μη προβλημάτων και αποκατάσταση της ψυχολογικής ισορροπίας. Σημαντική βοήθεια για επαγγελματίες υγείας και κυρίως για ψυχολόγους και ψυχιάτρους.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας. Για να κλείσετε ραντεβού για συνεδρία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!