Αρχική VivamusΒιοσυντονισμός Δηλώσεις Επιβεβαίωσης & Πρόγραμμα EVOX Vivamus

Δηλώσεις Επιβεβαίωσης & Πρόγραμμα EVOX Vivamus

by NIKOLE

Οι επιβεβαιώσεις βασίζονται στην πεποίθηση ότι μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας μέσω της δύναμης των σκέψεών σας. Η ιδέα μιας δήλωσης επιβεβαίωσης, συγκεκριμένα, είναι ότι εάν επαναλάβετε μια συγκεκριμένη θετική φράση αρκετές φορές και την οραματιστείτε στη ζωή σας, τελικά θα εκδηλωθεί ως πραγματικότητα.

Για παράδειγμα, ίσως αντιμετωπίζετε μια πρόκληση υγείας που παλεύετε να ξεπεράσετε. Καθώς επαναλαμβάνετε και πιστεύετε ολόψυχα στη δήλωση, «Η υγεία μου βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα, το ίδιο και το σώμα μου», θα βρείτε τον εαυτό σας να ξεπερνά αυτή την πρόκληση και να νιώθει καλύτερα κάθε μέρα.

Τι είναι οι δηλώσεις επιβεβαίωσης;

Οι δηλώσεις επιβεβαίωσης προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από τα κινήματα της Νέας Σκέψης και της Νέας Εποχής. Αναπτύχθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, το New Thought υποστηρίζει ότι η Άπειρη Νοημοσύνη, ή ο Θεός, υπάρχει παντού, ότι οι άνθρωποι έχουν θεϊκή φύση και ότι «οι σκέψεις μας μπορούν να εκδηλωθούν και να γίνουν η εμπειρία μας στην καθημερινή ζωή». 1

Το κίνημα της Νέας Εποχής αναπτύχθηκε προς τα τέλη του 20ου αιώνα. Παρόμοια με τη Νέα Σκέψη, η Νέα Εποχή επικεντρώνεται στην πεποίθηση ότι μια μορφή θεότητας περικλείει το Σύμπαν και ότι οι άνθρωποι μπορούν να αξιοποιήσουν αυτήν την πηγή δύναμης και φώτισης.

Οι δηλώσεις επιβεβαίωσης συνδέονται πιο στενά με το κίνημα της Νέας Εποχής, αν και οι προσευχές επιβεβαίωσης αναπτύχθηκαν από το κίνημα της Νέας Εποχής. Όποια και αν είναι η πηγή τους, αυτές οι δηλώσεις χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην άρση υποσυνείδητων εμποδίων που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά όλες τις πτυχές της ζωής, από την οικονομική επιτυχία έως τις σχέσεις και την υγεία. Για να είναι αποτελεσματικές, οι δηλώσεις επιβεβαίωσης πρέπει να :

  • Είναι Θετικές Δηλώσεις
  • Χρησιμοποιούνται στον ενεστώτα
  • Είναι Προσωπικός
  • Είναι συγκεκριμένες

Πώς λειτουργούν οι επιβεβαιώσεις

Κατά την περιγραφή του τρόπου λειτουργίας των δηλώσεων επιβεβαίωσης, είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε την αναλογία του υπολογιστή. Με έναν υπολογιστή, εισάγετε μια καταχώρηση, ο υπολογιστής την επεξεργάζεται και, στη συνέχεια, λαμβάνετε πίσω το αποτέλεσμα, που βασίζεται σε αυτό που εισάγετε στον υπολογιστή. Όπως ένας υπολογιστής, το υποσυνείδητό σας δέχεται εισόδους (τις σκέψεις σας), τις επεξεργάζεται και τις εξάγει. Αν λοιπόν τροφοδοτείτε συνεχώς το υποσυνείδητό σας με αρνητικές σκέψεις, αυτό θα οδηγήσει σε αρνητικές ενέργειες και αρνητικά αποτελέσματα. Αλλά αν μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτές τις αρνητικές σκέψεις με θετικές, θα έχετε θετικές ενέργειες που οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.

Το υποσυνείδητο μυαλό είναι δύσκολο να αλλάξει, γι’ αυτό οι δηλώσεις επιβεβαίωσης πρέπει να επαναλαμβάνονται συχνά και με συνέπεια για να ισχύουν. Γενικά, όσες περισσότερες φορές μπορείτε να διαβάσετε και να φωνάξετε μια επιβεβαίωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και να οπτικοποιήσετε το αποτέλεσμα, τόσο το καλύτερο. Μπορείτε επίσης να γράψετε δηλώσεις επιβεβαίωσης αρκετές φορές την ημέρα για να τις εντυπώσετε στο υποσυνείδητό σας.

Μια άλλη τεχνική είναι να μπείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη και να κοιτάξετε τον εαυτό σας στα μάτια ενώ λέτε μια δήλωση επιβεβαίωσης με αίσθηση. Αυτή η μέθοδος σας βοηθά να συνδεθείτε με το υποσυνείδητό σας. 3 Εναλλακτικά, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε την τεχνική που απεικονίζεται εδώ από τον Δρ. Henry Grayson.

Επίτευξη των στόχων σας με υποστήριξη δήλωσης επιβεβαίωσης

Αν και είναι σίγουρα δυνατό να επιτύχετε τους στόχους σας χωρίς δηλώσεις επιβεβαίωσης, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας και να κερδίσετε μακροχρόνια αποτελέσματα όταν τους εφαρμόσετε στη ζωή σας. Ένα άτομο, για παράδειγμα, μπόρεσε να χάσει βάρος απαγγέλλοντας με συνέπεια μια δήλωση επιβεβαίωσης μετά από χρόνια που δεν ήταν σε θέση να χάσει βάρος μέσω άλλων μεθόδων. Η δήλωση ήταν απλά: “Είμαι ___ λίβρες”, 4 που είναι παρόμοια με τη δήλωση επιβεβαίωσης στο λογισμικό ZYTO, “Είμαι τόσο χαρούμενος και ευγνώμων τώρα που ζυγίζω ___ λίβρες.”

Μαζί με το να σας βοηθούν να πετύχετε στόχους, οι δηλώσεις επιβεβαίωσης σας βοηθούν να είστε πιο αισιόδοξοι, κάτι που συσχετίζεται θετικά με τη συνολική υγεία σας. Για παράδειγμα, μια μελέτη του 2012 διαπίστωσε ότι οι αισιόδοξοι άνθρωποι έχουν μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών συμβάντων όπως καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό. 5 Επιπλέον, οι επιβεβαιώσεις σας ενθαρρύνουν επίσης να ζήσετε μια ζωή ευγνωμοσύνης, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για την υγεία σας. 6

Εικονικά είδη δήλωσης επιβεβαίωσης

  • Δέχομαι ότι μπορώ να λάβω αγάπη και ευτυχώς αμέσως τώρα (EVOX)
  • Δέχομαι ότι μπορούν οι σχέσεις μου να αλλάξουν (EVOX)
  • Δέχομαι ότι οι σχέσεις μου αλλάζουν (EVOX)
  • Επιτρέπω στον εαυτό μου να είναι ευάλωτος και ευαίσθητος σε μια σχέση (EVOX)
  • Επιτρέπω σε άλλους να αναπτυχθούν και να αλλάξουν ή να παραμείνουν όπως είναι σε μια σχέση (EVOX)
  • Επιτρέπω στους άλλους να πάρουν τα μαθήματά τους σε μια σχέση (EVOX)
  • Μπορώ να βιώσω την ελευθερία σε μια σχέση (EVOX)
  • Μπορώ να εκφράσω τον εαυτό μου (EVOX)
  • Μπορώ να διατηρήσω την προσωπικότητά μου σε μια σχέση
  • Είμαι ξεκάθαρη/ος για το τί θέλω σε μια σχέση (EVOX)
  • Είμαι άνετη/ος, σίγουρη/ος και απολαμβάνω να εκφράζω τη σεξουαλικότητά μου σε μια σχέση (EVOX)
  • Εχω εμπιστοσύνη στη σχέση μου (EVOX)
  • Με αγαπούν (EVOX)

Η ψηφιακή υπογραφή, ή αυτό που ονομάζουμε Εικονικό Στοιχείο, που αντιπροσωπεύει πολλές δηλώσεις επιβεβαίωσης είναι διαθέσιμη για σάρωση στο λογισμικό της συσκευής. Η απάντηση σε αυτές τις δηλώσεις ως ομάδα μπορεί να βοηθήσει τον ασκούμενο να καθορίσει εάν η χρήση επιβεβαιώσεων μπορεί να σας ωφελήσει. Αυτό εξαλείφει τις εικασίες όταν αποφασίζετε σε ποιες δηλώσεις επιβεβαίωσης να εστιάσετε για τη μοναδική σας κατάσταση.

Οι δηλώσεις επιβεβαίωσης υπάρχουν σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες στο λογισμικό της συσκευής με το πρόγραμμα EVOX. Η σάρωση για βιολογική προτίμηση σε αυτά τα Εικονικά Αντικείμενα μπορεί να σας δώσει μια καλύτερη ιδέα σε ποιον τομέα να εστιάσετε, όπως οι σχέσεις ή τα οικονομικά.

Μαζί με την επιλογή σάρωσης δηλώσεων επιβεβαίωσης, μια τυπική σάρωση περιλαμβάνει άλλες ψηφιακές υπογραφές διατροφικών προϊόντων, υπηρεσιών ευεξίας, τροφών και επιλογών τρόπου ζωής, που ονομάζουμε εξισορροπητικά εικονικά είδη. Όταν συνδυάζετε βιολογικά συνεκτικές δηλώσεις επιβεβαίωσης με συνεκτικά στοιχεία από αυτές τις κατηγορίες, μπορείτε να αποκτήσετε μια πιο ολιστική εικόνα της προσωπικής σας ευεξίας.   

Δηλώσεις επιβεβαίωσης και EVOX

Τα εικονικά στοιχεία δήλωσης επιβεβαίωσης είναι επίσης διαθέσιμα στο λογισμικό  EVOX, προσφέροντας έναν ισχυρό τρόπο βελτίωσης της διαδικασίας αναπλαισίωσης της αντίληψης. Η σάρωση για προτίμηση σε αυτές τις δηλώσεις μπορεί να δώσει μια καλύτερη ιδέα για τα θέματα για τα οποία θα επαναδιατυπώσει η ενδιαφερόμενη/ενδιαφερόμενος. Η επαναπλαισίωση των θεμάτων που προσδιορίζονται σε μια σάρωση θα σας δώσει στη συνέχεια μια καλύτερη ευκαιρία να κάνετε μια πιο ουσιαστικη΄αλλαγή στις αντιλήψεις σας για βελτιωμένη συναισθηματική υγεία. Η χρήση των δηλώσεων επιβεβαίωσης μαζί με το EVOX παρέχει μια πιο αποτελεσματική μέθοδο για τη διευκόλυνση της αλλαγής σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Πληροφορίες για το πώς λειτουργεί στο αντίστοιχο άρθρο μας με τίτλο “Αναπλαισίωση αντιλήψεων με λογισμικό φωνητικής χαρτογράφησης” πατώντας εδώ.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας και για ραντεβού / συνεδρίες εξ’αποστάσεως : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Πηγές:

1. «Νέες πεποιθήσεις σκέψης». Βιβλιοθήκη Νέας Σκέψης. Newthought.info.

2. «Τάξη επιβεβαίωσης: Ώρα ερωτήσεων και απαντήσεων». Με το μυαλό. Bmindful.com.

3. «Τι είναι οι επιβεβαιώσεις». Prasanna Vishwasrao. Αυτοβοήθεια-και-αυτοανάπτυξη..com.

4. «Ιστορίες επιτυχίας επιβεβαίωσης». Prasanna Vishwasrao. Αυτοβοήθεια-και-αυτοανάπτυξη..com.

5. Τζάσλοου, Ράιαν. «Η αισιοδοξία προστατεύει από το έμφραγμα και το εγκεφαλικό, σύμφωνα με μελέτη». CBS News. Cbsnews.com.

6. «7 επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη της ευγνωμοσύνης που θα σας παρακινήσουν να ευχαριστήσετε όλο το χρόνο». Forbes. Forbes.com.

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το άρθρο προορίζονται να βελτιώσουν, όχι να αντικαταστήσουν, την άμεση σχέση μεταξύ του πελάτη (ή του επισκέπτη του ιστότοπου) και των επαγγελματιών υγείας.

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!