Αρχική Vivamus Αναπλαισίωση αντιλήψεων με λογισμικό φωνητικής χαρτογράφησης EVOX Vivamus

Αναπλαισίωση αντιλήψεων με λογισμικό φωνητικής χαρτογράφησης EVOX Vivamus

by NIKOLE

Η αντίληψη έχει ισχυρό αντίκτυπο στην υγεία και την ευεξία σας. Μια διευρυμένη εξωστρεφής, θετική προοπτική για τη ζωή, θα σας επιτρέψει να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη ευκολία και λιγότερο άγχος. Μια περιορισμένη, αρνητική προοπτική, από την άλλη πλευρά, μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερο άγχος και σε έναν κύκλο γενικής αρνητικής συμπεριφοράς. Δεδομένου ότι οι περισσότερες αντιλήψεις είναι στατικές, είναι πιθανό να επαναλάβετε συμπεριφορές που σχετίζονται με αυτές τις αντιλήψεις, δημιουργώντας την ίδια πραγματικότητα ξανά και ξανά. Με τη βοήθεια του λογισμικού χαρτογράφησης φωνής EVOX, ωστόσο, μπορείτε να μετατοπίσετε το υποσυνείδητό σας σε μια πιο επιθυμητή νοοτροπία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας στον οποίο αγωνίζεστε ή θέλετε να βελτιώσετε.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η διαδικασία αναπλαισίωσης της αντίληψης για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πιο θετική άποψη για τη ζωή.

1) Χαρτογράφηση φωνής

Η προφορική φωνή είναι γεμάτη με λεπτές ενεργητικές συχνότητες που αντικατοπτρίζουν την αντίληψη του ομιλητή για το θέμα. Αυτές οι ενεργητικές συχνότητες μπορούν να μετρηθούν και να χαρτογραφηθούν με την καινοτόμο τεχνολογία χαρτογράφησης φωνής EVOX. Ο χάρτης που δημιουργείται με βάση την ενέργεια της φωνής σας αποκαλύπτει τις παρούσες και τις ελλείπουσες συχνότητες σε σύγκριση με την ιδανική αντίληψη σε καθεμία από τις 12 ζώνες αντίληψης.

2) Ενεργειακή Μεταφορά

Το λογισμικό επιλέγει τις ενεργειακές συχνότητες για τις οποίες το σώμα σας δείχνει μια βιολογική συνοχή με βάση τη φωνητική ανάλυση. Αυτή η μοναδική πληροφορία εισάγεται στη συνέχεια στο υποσυνείδητο μέσω μιας εξόδου λογισμικού. Η σκέψη για το θέμα καθώς το υποσυνείδητό σας λαμβάνει αυτές τις πληροφορίες σας βοηθά να μετατοπίσετε σταδιακά τη στατική αντίληψη που μπορεί να σας κρατά πίσω.

3) Μετατόπιση αντίληψης

Η διαδικασία ανάλυσης και χαρτογράφησης της φωνής και στη συνέχεια λήψης πληροφοριών μέσω ενεργειακής μεταφοράς επαναλαμβάνεται αρκετές φορές για το επιλεγμένο θέμα. Το φωνητικό σας μοτίβο θα αλλάξει τελικά καθώς ενσωματώνονται πληροφορίες που λείπουν. Όταν το λογισμικό ανιχνεύσει μια σημαντική αλλαγή στο φωνητικό σας μοτίβο, υποδηλώνει ότι έχει συμβεί μια μετατόπιση και ότι η αντίληψη του θέματος έχει επαναπλαισιωθεί. Ένα κοινό αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής είναι το αίσθημα της ανάτασης και της έμπνευσης.

Πάρτε τον έλεγχο της πραγματικότητάς σας

Η τεχνολογία αναπλαισίωσης αντίληψης EVOX μπορεί να σας βοηθήσει να σπάσετε τον κύκλο της διατήρησης στάσεων και τρόπων αντιμετώπισης της ζωής που περιορίζουν την ικανότητά σας να είστε πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς και πιο επιτυχημένοι. Οι συνεδρίες επαναπλαισίωσης είναι διαθέσιμες στο Κέντρο Ευεξίας και Βιοσυντονισμού Vivamus.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας για ραντεβού / συνεδρίες και εξ’αποστάσεως : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!