Αρχική VivamusΒότανα Βότανο για Λιθους στα Νεφρα και τη Χολη

Βότανο για Λιθους στα Νεφρα και τη Χολη

by NIKOLE

Το Quebra Pedra είναι ένα μικρό ετήσιο φυτό που φύεται στα δάση του Αμαζονίου και σε άλλα τροπικά μέρη του κόσμου. Είναι επίσης γνωστό και με το ισπανικό του όνομα Chanca Piedra που σημαίνει ´σπάει πέτρες´. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας των νεφρών και της χοληδόχου κύστης και για να υποστηρίξει την υγεία του ουροποιητικού.

Δεν επιτρέπει να σχηματιστεί πέτρα στα νεφρά και διευκολύνει την αποβολή των ήδη υπαρχόντων. Προστατεύει επίσης το ουροποιητικό σύστημα. Για το Quebra pedra δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης 
– Σκόνη τσαγιού Quebra Pedra για την παρασκευή ροφήματος
– Κατάλληλο για χορτοφάγους

Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης 
Βάλτε 3 κουταλάκια του τσαγιού (5g) Quebra Pedra σε ένα κατσαρολάκι με 600ml (3 φλιτζάνια) κρύου νερού και σιγοβράστε για 10 λεπτά, στραγγίστε και σερβίρετε. Μπορεί να προστεθεί ζάχαρη ή μέλι. Καταναλώστε όλο το τσάι μέσα στην ημέρα. Μπορεί να πίνετε κρύο ή να ξαναζεσταίνεται.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Προσοχή: Δεν προτείνεται η χρήση του Quebra Pedra από εγκύους. Το Quebra Pedra μπορεί να αυξήσει τα αποτελέσματα των διαβητικών και διουρητικών φαρμάκων και των φαρμάκων για την υψηλή πίεση
Οδηγίες για αλλεργίες: δεν υπάρχουν δεδομένα για αλλεργίες

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!