Αρχική VivamusCoronavirus Covid 19 Κορωναιός Ιώσεις, Covid19 & FLAVON Vivamus

Οι ιοί αποτελούνται από DNA ή RNA, που περιβάλλεται από ένα πρωτεϊνικό καψίδιο. Mπορούν να εισέλθουν στο κύτταρο διαλύοντας το κυτταρικό τοίχωμα ή βυθίζοντας θραύσματα της μεμβράνης μαζί με τον ιό στο κυτταρόπλασμα.

Οι ιοί είναι μυστηριώδεις για πολλούς ανθρώπους, αλλά τους ιούς δεν μπορούμε να τους σκοτώσουμε, γιατί δεν είναι απαραίτητα ζωντανοί. Είναι τμήματα γενετικού υλικού, τυλιγμένα σε ένα μικρό κέλυφος και είναι πολύ μικρά σε σύγκριση με τα βακτήρια. Εάν ο ιός είχε το μέγεθος της μπάλλας του πινγκ πονγκ, τότε ένα βακτήριο θα είχε το μέγεθος του Empire State Building στο Μανχάτταν (443 μέτρα ύψος!) Είναι λοιπόν ιδιαίτερα μικροσκοπικά.

Στην ουσία συνιστά μια ανενεργή οντότητα, κατά κάποιο τρόπο κάτι σαν ένα παράσιτο, καθώς παίρνει κάτι από εμάς χωρίς όμως να επιστρέφει κάτι άλλο. Από τη στιγμή που τα κύτταρά μας είναι ευαίσθητα σε κάποιον ιό, τότε αυτός ξεκινά να εισβάλλει στον κυτταρικό μηχανισμό και είναι σαν να ξεκινά να ενεργοποιεί ένα φωτοτυπικό μηχάνημα. Σε αυτό έγκειται στην ουσία η αναπαραγωγή των ιών.  Αναπαραγωγή από τη δική μας ενέργεια τα δικά μας κύτταρα. Κατά κάποιον τρόπο κλειδώνονται εκεί, κάτι σαν τους ιούς των υπολογιστών.

Αν πχ. Έχετε πόνο από έρπη, κατά μήκος μιας ρίζας νεύρου στην πλάτη, ή πόνο από έρπη ή κάποιο αφροδισιακό ιό venereal ή Epstein ιό, αυτοί είναι ιοί που σχεδόν πάντα πυροδοτούνται από ένα στρεσσογόνο γεγονός. Όντως το στρες πυροδοτεί τον ιό, που εμφανίζεται μετά από υποχώρηση – ύφεση, και χρειάζεται περίπου 10 ημέρες κύκλο πριν να ξεπεράσει κάποιος αυτή την ιική μόλυνση, καθώς τα αντιβιοτικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σε ιούς.

  • Διατροφικές ανεπάρκειες επίσης, junk food  & ζάχαρη , επηρεάζουν αρνητικά. Εάν δεν ακολουθείτε κατάλληλη διατροφή, μπορούν να οδηγήσουν σε ιική μόλυνση.
  • Επίσης χαμηλή ποσότητα ασβεστίου μπορεί να οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα. Αντίθετα αν έχετε αρκετό ασβέστιο θα σας προστατέψει.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Τώρα ας υποθέσουμε ότι έχετε κάποιον ιό, πχ. Έρπη συνιστώ την κατανάλωση ασβεστίου  calcium citrate κιτρικό ασβέστιο καιπροσθέστε Ω3 λιπαρά οξέα. Δεν πειράζει εάν παίρνετε τα Ω3 από λάδι λιναρόσπορου ή από το συκώτι μπακαλιάρου ή ιχθυέλαια. Θέλετε καλά Ω3 με ασβέστιο και ιχνοστοιχεία όλα μαζί. Αυτό πολλές φορές θα επιταχύνει τη θεραπεία ή θα οδηγήσουν τον ιό πάλι πίσω σε ύφεση. Ακόμα και σε παιδιά που κάνουν πυρετό από ιούς μπορούν να δοθούν.

ΑΓΩΓΗ  ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ FLAVON 

3 ΑΠΛΑ ( MAX, GREEN, KIDS, PROTECT, ACTIVE) ή

3 PLUS , PREMIUM (JOY, MAX+, GREEN+) συν

1 -2 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ PEAK (PEAK FRUIT, PEAK VEGGIE, PEAK FUTURE)

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αυτά στη ιστοσελίδα μας https://flavonikolekor.weebly.com/(περιέχεται στην κεντρική www.vivamus.gr)

Μπορείτε επίσης να συνδέεστε επίσης με σύνδεσμο (κάνουμε συχνά δωρεάν παρουσιάσεις για θέματα Υγείας και Flavon συνήθως Τρίτη βράδυ στις 9μμ –  και φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το πώς μπορείτε να τα προμηθευτείτε ή οτιδήποτε άλλο θέλετε. (210 9769116, 6980 667655, 6944 115449)

Επίσης μπορείτε να βλέπετε βιντεοσκοπημένες τις παρουσιάσεις μας στο κανάλι μας και στην ιστοσελίδα μας www.vivamus.gr .

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!