Αρχική Βιοενέργεια Bioenergy ΒΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ EVOX & ELITE ZYTO VIVAMUS

ΒΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ EVOX & ELITE ZYTO VIVAMUS

by NIKOLE

Η τεχνολογία ZYTO βασίζεται στη δυναμική φύση του σώματος και στη μοναδική ικανότητα του σώματος να ανταποκρίνεται σε διακριτικά ερεθίσματα.. Ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι αντιλήψεις αιώνων για τις ενεργειακές πτυχές της ανατομίας. Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική (TCM), αυτή η ενέργεια αναφέρεται συνήθως ως chi.

Στη δεκαετία του 1930, Γάλλοι βελονιστές άρχισαν να πειραματίζονται με τις ηλεκτρικές ιδιότητες του δέρματος. Ανακάλυψαν ότι τα σημεία βελονισμού είναι πιο ηλεκτρικά αγώγιμα από τον περιβάλλοντα ιστό.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, αυτή η έρευνα επεκτάθηκε περαιτέρω από τον διάσημο Γερμανό γιατρό Reinhold Voll, MD. Ο Voll χρησιμοποίησε αργότερα αυτήν την έρευνα για να συνεργαστεί στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιας συσκευής μέτρησης που ονομάζεται Dermatron.

Το Dermatron μέτρησε το ηλεκτρικό δυναμικό του δέρματος μέσω μιας γραφίδας που εφαρμόστηκε χειροκίνητα σε ένα σημείο βελονισμού. Ο Voll ανακάλυψε ότι τα ενεργειακά χαρακτηριστικά του δέρματος αντανακλούσαν την υγεία ή την κατάσταση του οργάνου ή του συστήματος του σώματος που σχετίζεται με κάθε σημείο βελονισμού.

Ο Voll, και αρκετοί συνάδελφοί του, χαρτογράφησαν εκατοντάδες ενεργειακά σημεία στο σώμα και τις αντίστοιχες σχέσεις τους. Ο Voll ανέπτυξε επίσης και ενσωμάτωσε έναν μικροδιεγέρτη στο Dermatron που χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία των σημείων που έδειχναν μη φυσιολογικές μετρήσεις. Αυτή η τεχνική έγινε γνωστή ως Ηλεκτροβελονισμός σύμφωνα με τον Voll (EAV).

Μέρος της τεχνικής του Voll περιλάμβανε τον έλεγχο της ιατρικής. Ο Voll ανακάλυψε ότι όταν το φάρμακο έρχεται κοντά στο σώμα, επηρέαζε τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του δέρματος που μετρώνται με το Dermatron.

Ως αποτέλεσμα αυτής της ανακάλυψης, ο Voll ανέπτυξε ένα περίπλοκο σύστημα σημείων μέτρησης με σκοπό τη διάγνωση και στη συνέχεια εισήγαγε μια ποικιλία φαρμάκων μέχρι να βρει έναν συνδυασμό που είχε ως αποτέλεσμα την ενεργειακή ισορροπία στα σημεία βελονισμού.

Η τεχνική EAV του Voll εισήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1970. Αμερικανοί επιστήμονες και μηχανικοί άρχισαν τη μηχανογράφηση της διαδικασίας γύρω στο 1980. Αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα περιελάμβαναν τη συλλογή και καταγραφή δεδομένων από το σώμα.

Αυτή η διαδικασία περιλάμβανε τη δημιουργία μιας εικονικής αναπαράστασης φαρμάκων και στη συνέχεια τη δημιουργία ενός σήματος ή συχνότητας χρησιμοποιώντας την εικονική αναπαράσταση για την παρακολούθηση των επιδράσεων στο σώμα, παρόμοια με τη διαδικασία του Voll να μετακινεί το πραγματικό φάρμακο κοντά στο σώμα. Οι πρώτες ηλεκτρονικές συσκευές περιελάμβαναν το Acupath 1000 και το Interro.

Πληροφορίες για το ZYTO, EVOX, Elite πατήστε εδώ, εδώ και εδώ.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.   

Καλέστε μας : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449 

Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!