Αρχική Vivamus Αποτοξίνωση, Θρέψη, Αντιοξείδωση FLAVON Διατροφικά Συμπληρώματα στο Vivamus

Αποτοξίνωση, Θρέψη, Αντιοξείδωση FLAVON Διατροφικά Συμπληρώματα στο Vivamus

by NIKOLE

Τα προϊόντα της εταιρείας Flavon παράγονται στην Ουγγαρία με πατενταρισμένη μέθοδο συμπύκνωσης  φρούτων και  λαχανικών διατηρώντας την υψηλή τους αντιοξειδωτικότητα από τα ενεργά βιοφλαβονοειδή που περιέχονται στις φλούδες και τα κουκούτσια. Καλλιεργούνται μόνο με φυσικές μεθόδους που ελέγχονται σχολαστικά από την ίδια την εταιρεία και για τον λόγο αυτό η Flavon  έχει κερδίσει  το Ουγγρικό Γεωργικό βραβείο ποιότητας 2009.
Τα προϊόντα Flavon είναι βραβευμένα  πολλές φορές και έχουν διακριθεί παγκοσμίως ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής. Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά έχει μετρηθεί επίσημα  σε μονάδες ΟRAC στο γνωστό εργαστήριο Brunswick Laboratories, USA. Επιπλέον,  η εταιρία έχει πάρει  βραβείο επιχειρηματικότητας για το καινοτόμο σύστημα μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί.

Η Flavon έχει δημιουργήσει 10 προϊόντα μοναδικής σύνθεσης, καθένα από επιλεγμένα φρούτα και λαχανικά, βασισμένα στηνσυνέργεια που έχουν μεταξύ τους.  Κάθε βαζάκι Flavon των 240 γραμμαρίων περιέχει 40-45 κιλά συμπυκνωμένα φρούτα και λαχανικά σε μια εύγευστη και εύκολα αναλώσιμη μορφή πηκτής-σύστασης,  πετυχαίνοντας έτσι  95% απορροφησιμότητα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η επεξεργασία τους δεν ξεπερνά ποτέ τους 40ο C για να διατηρούν το μέγιστο των ενεργών συστατικών τους και φυσικά δεν περιέχουν τεχνητές ουσίες και συντηρητικά.

Κάθε κουταλάκι που λαμβάνουμε ημερησίως είναι ίσο με 3,5 κιλά φρούτα και λαχανικά και περιέχει πάνω από 12.000 μονάδες ORAC. Η καθημερινή λήψη δύο σκευασμάτων Flavon, από ένα κουταλάκι μόνο μας δίνει μηνιαίως 1.000.000 μονάδες Orac.  Για την διατήρηση της υγείας μας, η σύγχρονη διαιτολογία συνιστά την καθημερινή λήψη 3.000-4.000 μονάδων ORAC.  Η κυριότερη αιτία που καθιστά τα φλαβονοειδή ευεργετικά για την διατήρηση της υγείας είναι οι αντιοξειδωτικές, οι αντιθρομβωτικές και οι αντικαρκινικές τους ιδιότητες.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

For anything you may need we will be at your disposal at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

 

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!