Αρχική Vivamus Λήψη ιωδίου με υποθυρεοειδισμό, υπερθυρεοειδισμό, Hashimoto, Graves κλπ

Λήψη ιωδίου με υποθυρεοειδισμό, υπερθυρεοειδισμό, Hashimoto, Graves κλπ

by NIKOLE
Αναφορικά με το ιώδιο Detoxadine, για το οποίο θα δείτε πληροφορίες εδώ και να αγοράσετε απευθείας εδώ, ακολουθούν ερωτήσεις και απαντήσεις από καταναλωτές.
Μια αγαπημένη μου Φίλη μόλις με ρώτησε μήπως η αλλαγή της περιόδου της έχει σχέση με την κατανάλωση του detoxadine και της απάντησα ότι είναι πολύ πιθανό – εκτός αν άλλαξε και κάτι άλλο στην καθημερινότητά της στο διάστημα που μεσολάβησε.
Πέρα από την υποστήριξη της υγείας του θυρεοειδούς και του ανοσοποιητικού σας συστήματος, το Detoxadine μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του σώματός σας από επιβλαβή αλογόνα και βαρέα μέταλλα. Δεδομένου ότι το σώμα πρέπει πρώτα να επεξεργαστεί τις τοξίνες πριν από την εξάλειψή τους, μπορεί κάποιο άτομο να αισθανθεί ενδεικτικά στιγμιαία αδιαθεσία κόπωση ή άλλες αλλαγές (όπως και η περίοδος). Το ονομάζουμε αυτό το στάδιο αποτοξίνωσης ως κρίση θεραπείας. Μπορείτε να διαβάσετε αντίστοιχα άρθρα μας όπως και το αντίστοιχο του globalhealing.com/natural-health/what-is-a-healing-crisis.
Ανάλογα με το άτομο και το επίπεδο τοξίνωσής του, το στάδιο της κρίσης θεραπείας ποικίλλει σε διάρκεια.  Θα τα δείτε στο αντίστοιχο άρθρο.
Επανερχόμενη στις ερωτήσεις και απαντήσεις για το detoxadine, συμπεριλαμβάνω τις πιο συνήθεις παρακάτω:

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (80) (βλ. εδώ)

Μιχαήλ

05/20/20
Ε: Μπορώ να πάρω το Detoxadine με Ζeotrex  (συμπλήρωμα ειδικά για αποβολή βαρέων μετάλλων και χημικών –πληροφορίες εδώ και για άμεση αγορά εδώ  ή είναι περιττό; Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Α: Συνήθως μπορείτε να πάρετε το Detoxadine και το Zeotrex χωρίς κανένα πρόβλημα και οι περισσότεροι συνδυάζουν καλά τη λήψη των συνιστώμενων δοσολογιών και για τα δύο συμπληρώματα, καθώς το Zeotrex έχει μικρότερη ποσότητα ιωδίου. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο ενσωματώνουμε το Detoxadine και το Zeotrex στο πρόγραμμα καθαρισμού χημικών και βαρέων μετάλλων 30 ημερών: ghc.us/2l2.

Αν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να πάρετε το ήμισυ της συνιστώμενης μερίδας Zeotrex με Detoxadine ή μπορείτε να τα πάρετε μέρα παρά μέρα. Για παράδειγμα, το Detoxadine μια μέρα και το Zeotrex την επόμενη.

Λίντα

05/20/20
Ε: Το Detoxadine έχει τόσο T3 όσο και T4;

Α: Το Detoxadine περιέχει καθαρό νεογέννητο – εκκολαπτώμενο ιώδιο (με φυτική γλυκερίνη και τριπλά απεσταγμένο νερό), το οποίο το σώμα μπορεί να απορροφήσει εύκολα. Συνολικά, η λήψη ενός καθαρού συμπληρώματος ιωδίου είναι ιδανική δεδομένου ότι ο θυρεοειδής σας το μετατρέπει συνήθως σε Τ3 και Τ4. Εδώ έχετε περισσότερες πληροφορίες. 

Μάρτιν Γ.

05/27/20
Ε: Εάν κάποιος παίρνει προβιοτικά για ένα χρονικό διάστημα, είναι καλύτερο να ολοκληρώσει τη λήψη τους προτού πάρει ιώδιο ή κάποιος μπορεί να πάρει για παράδειγμα ιώδιο το πρωί και στη συνέχεια για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο τα προβιοτικά;

Απαντήσεις (1)

Α: Γενικά μπορείτε να παίρνετε Detoxadine και προβιοτικά μαζί καθημερινά. Για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη απορρόφηση, δοκιμάστε να τα πάρετε 20-30 λεπτά το ένα από το άλλο. Μπορείτε επίσης να πάρετε το Detoxadine το πρωί και τα προβιοτικά σας το απόγευμα.

Mauri J.

05/27/20
Ε: Έχω υποθυρεοειδισμό. Ο γιατρός μου συνέστησε να πάρω ιώδιο. Είναι εντάξει αυτό το συμπλήρωμα για όσους από εμάς έχουμε υποθυρεοειδισμό;

Απαντήσεις (1)

Α. Το Detoxadine χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας του θυρεοειδούς και παρόλο που δεν προορίζεται για τη θεραπεία του υποθυρεοειδισμού, μπορεί να σας βοηθήσει, όπως είπε ο γιατρός σας. Προτείνουμε να λαμβάνετε τρεις σταγόνες (1.950 mcg) καθημερινά. Ωστόσο, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε ξανά με το γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε την κατάλληλη δοσολογία για την περίπτωσή σας.

Γιάννης

05/27/20
Ερ: Γεια, φαίνεται να υπάρχει τόσο μεγάλη σύγχυση στο χώρο της υγείας, όσον αφορά το πόσο το ιώδιο είναι «ασφαλές». Ένας γιατρός που ήξερα φοβήθηκε να ακούσει ότι ο ασθενής του έπαιρνε συμπλήρωμα ιωδίου. . . Δόξα τω Θεώ δεν το κατάλαβε ότι ο ασθενής του χρησιμοποιούσε περίπου 2500 mcg την ημέρα. Λοιπόν, η ερώτησή μου είναι, από πού παίρνετε τον αριθμό για τη συνιστώμενη δοσολογία; Δεν είναι αλήθεια ότι το “πάρα πολύ” ιώδιο μπορεί να βλάψει τον θυρεοειδή σας; Μπορείς να μου υποδείξετε κάποιες πηγές; Ανησυχώ γιατί προτείνω αυτό το προϊόν σε άτομα, διότι μέχρι στιγμής ήταν καλό για μένα. . . αλλά δεν θέλω να προκαλέσω βλάβη σε αυτούς ή τον εαυτό μου επειδή παραπληροφόρησα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Απαντήσεις (1)

Α: Γενικά, προτείνουμε να παίρνετε τρεις σταγόνες ημερησίως (1.950 mcg) Detoxadine, δεδομένου ότι θεωρείται ασφαλής και αποτελεσματική δοσολογία. Ωστόσο, αυτή η δοσολογία εξακολουθεί να είναι ευέλικτη για εσάς και τις ανάγκες των φίλων σας, έτσι ώστε εσείς και αυτοί να μπορούν επίσης να πάρουν λιγότερες από τις τρεις σταγόνες. Εάν έχετε προϋπάρχουσα πάθηση ή ανησυχίες για την υγεία σας, για παράδειγμα, μπορεί να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με το σύμβουλο υγείας για επιπλέον συμβουλές και οδηγίες.

Επιπλέον, η επίσημη RDA (συνιστώμενη ημερήσια δόση) για το ιώδιο είναι 150 mcg ημερησίως. Αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες που παρουσιάζονται από άλλες πηγές, η έρευνά μας δείχνει ότι οι κακές δίαιτες, μαζί με τα φτωχά σε θρεπτικά συστατικά εδάφη, έχουν οδηγήσει σε μαζική ανεπάρκεια ιωδίου στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Λόγω αυτού του ελλείμματος θρεπτικών συστατικών, η προτεινόμενη πρόσληψη Detoxadine υπερβαίνει τα 150 mcg.

Τέλος, το νεογέννητο ιώδιο στην Detoxadine είναι εύκολο να απορροφηθεί, και εάν ληφθεί υπερβολικά, το σώμα σας τείνει να το εξαλείψει γρήγορα. Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητες και τα οφέλη του νεογέννητου ιωδίου. 

Άλισον 05/28/20

Ε: Μπορώ να το πάρω εάν είχα ολική θυρεοειδεκτομή

Απαντήσεις (1)

Α: Εάν έχετε αφαιρέσει εντελώς το θυρεοειδή αδένα σας, τότε το ιώδιο δεν είναι απαραίτητο για τη δημιουργία θυρεοειδικών ορμονών. Παρ ‘όλα αυτά, το υπόλοιπο σώμα σας θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί συμπληρώματα ιωδίου όπως το Detoxadine. Για παράδειγμα, το ιώδιο απαιτείται για την υγεία του μαστού και του προστάτη, των επινεφριδίων, των παρωτιδικών αδένων, της βλεννογόνου επένδυσης των εντέρων, των ωοθηκών και πολλά άλλα. Συνολικά, είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για τη διατήρηση υγιών κύκλων ζωής των κυττάρων.

Α: Το Detoxadine περιέχει καθαρό ιώδιο (με φυτική γλυκερίνη και τριπλά απεσταγμένο νερό), το οποίο το σώμα μπορεί να απορροφήσει εύκολα. Συνολικά, η λήψη ενός καθαρού συμπληρώματος ιωδίου είναι ιδανική δεδομένου ότι ο θυρεοειδής σας το μετατρέπει συνήθως σε Τ3 και Τ4. Εδώ έχετε περισσότερες πληροφορίες. Συνολικά, είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για τη διατήρηση υγιών κύκλων ζωής των κυττάρων.

Dee Επαληθευμένος καταναλωτής
02/27/20
Ε: Οι υγιείς άνθρωποι πρέπει να λαμβάνουν ιώδιο καθημερινά;
Απαντήσεις (1)
Α: Το Detoxadine μπορεί ακόμα να είναι χρήσιμο για τα υγιή άτομα για να διατηρήσουν τα επίπεδα ιωδίου και να καλύψουν τυχόν διατροφικά κενά. Συνολικά, θεωρούμε ασφαλές και αποτελεσματικό να παίρνουμε τρεις σταγόνες Detoxadine καθημερινά. Ωστόσο, αυτή η δοσολογία εξακολουθεί να είναι ευέλικτη για τις ανάγκες σας, οπότε μπορείτε επίσης να πάρετε λιγότερες από τις τρεις σταγόνες, αν προτιμάτε, ή όπως συνιστά ο σύμβουλος υγείας.
02/29/20
Ε: Μπορώ να το χρησιμοποιήσω εάν έχω υπερθυρεοειδισμό.
Απαντήσεις (1)

Παγκόσμια Θεραπεία 03/02/20
Α: Το συμπλήρωμα ιωδίου μπορεί γενικά να είναι ασφαλές να ληφθεί σε αυτές τις περιπτώσεις. Εδώ έχετε περισσότερες πληροφορίες.  Συνολικά, συνιστούμε να λαμβάνετε τρεις σταγόνες Detoxadine καθημερινά. Ωστόσο, μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε με έναν αξιόπιστο σύμβουλο υγείας για να δείτε αν πρέπει να κάνετε προσαρμογές στο μέγεθος της μερίδας.
Maria Επαληθευμένος καταναλωτής
02/29/20
Ε: Είναι ασφαλές να συμπληρώσετε με ιώδιο εάν έχετε Hashimoto; Η διατροφή μου δεν είναι πλούσια σε ιώδιο και θα ήθελα να συμπληρώσω με ιώδιο, αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή.
Απαντήσεις (1)
Α: Γενικά, δεν συνιστούμε τη λήψη Detoxadine όταν έχετε νόσο του Hashimoto ή του Graves. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλύτερο να παραλείψετε το συμπλήρωμα ιωδίου ή να μιλήσετε με το σύμβουλο υγείας πριν από τη χρήση.

SSusanΕπαληθευμένος καταναλωτής
02/29/20
Ε: Άτομα που λαμβάνουν φάρμακα θυρεοειδούς καθημερινά. Σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να παίρνετε Detoxadine
Απαντήσεις (1)
Α: Το Detoxadine περιέχει συμπυκνωμένη διατροφή για την υποστήριξη της υγείας του θυρεοειδούς και του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσει το φάρμακό σας ή οποιαδήποτε συμβατική θεραπεία από το γιατρό σας. Γενικά, τα άτομα θα πάρουν Detoxadine τουλάχιστον 2-3 ώρες μακριά από το φάρμακο για να διασφαλίσουν τη μέγιστη απορρόφηση. Εάν θέλετε να μειώσετε με ασφάλεια το φάρμακό σας ή να το αφαιρέσετε εντελώς, φροντίστε να συνεργαστείτε με τον γιατρό σας.

SandraΕπαληθευμένος καταναλωτής
03/01/20
Ε: Τα μπουκάλια έχουν ημερομηνία λήξης οπουδήποτε; Ή ποια είναι η μέση διάρκεια ζωής αυτού του προϊόντος;
Απαντήσεις (1)
Α: Η μέση διάρκεια ζωής της Detoxadine είναι δύο χρόνια. Το συγκεκριμένο Best By Date για κάθε παρτίδα βρίσκεται στο λαιμό της φιάλης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη αγορά σας, μη διστάσετε να καλέσετε 1-800-476-0016 ή να μας στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση [email protected].

CCarolΕπαληθευμένος καταναλωτής
03/03/20
Ε: Κοίταζα το Detoxadine σου. Εάν παίρνετε ιώδιο, πρέπει να αποφεύγετε τα σταυρανθή λαχανικά; Περιορισμένα? Τα έχουμε καθημερινά.
Απαντήσεις (1)
Α: Όταν αρχίζετε να παίρνετε Detoxadine, συνήθως δεν χρειάζεται να αποφεύγετε εντελώς τα σταυρανθή λαχανικά. Ωστόσο, η κατανάλωσή τους με μέτρο είναι ζωτικής σημασίας. Εάν αντιμετωπίζετε έναν ανενεργό θυρεοειδή, τότε συνιστάται να αφαιρέσετε αυτά τα λαχανικά από τη διατροφή σας ή να μειώσετε την πρόσληψή τους.

DDianaΕπαληθευμένος καταναλωτής
03/04/20
Ε: Πώς ακριβώς πρέπει να πάρετε αυτές τις σταγόνες, κάτω από τη γλώσσα ή να πέσετε απευθείας στη γλώσσα με ένα ποτήρι νερό;
Απαντήσεις (1)
Α: Συνιστούμε συνήθως να παίρνετε τις τρεις σταγόνες απευθείας στη γλώσσα σας, αμέσως ακολουθήστε με καθαρό νερό και καταπιείτε. Δεδομένου ότι η Detoxadine είναι πολύ βιοδιαθέσιμη, δεν είναι απαραίτητο να την αφήσετε κάτω από τη γλώσσα σας πριν την καταπιείτε.

MMICHELE M.Επαληθευμένος καταναλωτής
03/04/20
Ε: Σας είπαν ότι δεν πρέπει να παίρνετε ιώδιο εάν έχετε Hashimoto. Αυτό ισχύει για την Detoxadine;
Απαντήσεις (1)

Παγκόσμια Θεραπεία 03/04/20
Α: Γενικά, δεν συνιστούμε τη λήψη Detoxadine όταν έχετε νόσο του Hashimoto ή του Graves. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλύτερο να παραλείψετε το συμπλήρωμα ιωδίου ή να μιλήσετε με το σύμβουλο πριν από τη χρήση.

SShannonΕπαληθευμένος κριτικός
03/06/20
Ε: Μπορώ να πάρω το ιώδιο και το σελήνιο εάν έχω ήδη λάβει θυροξίνη 50mg;
Απαντήσεις (1)

Παγκόσμια Θεραπεία 03/09/20
Α: Γενικά, αυτά τα συμπληρώματα εξακολουθούν να είναι χρήσιμα καθώς παρέχουν συμπυκνωμένη διατροφή για να καλύψουν τα κενά στη διατροφή σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα εφαρμόσουν το Detoxadine και το Σελήνιο στη διατροφική τους αγωγή και θα τους πάρουν τουλάχιστον 2-3 ώρες μακριά από τη φαρμακευτική αγωγή για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη απορρόφηση. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο καθένας είναι διαφορετικός, προτείνουμε να ελέγξετε με κάποιο σύμβουλο υγείας πριν από τη χρήση.

AAnantaΕπαληθευμένος καταναλωτής
03/10/20
Ε: Γεια, Αν το αγοράσω για τη μητέρα μου που είναι 80 χρονών και παίρνει χάπι αρτηριακής πίεσης, υπάρχει αντίφαση, τι πρέπει να ελέγξω;
Απαντήσεις (1)

Παγκόσμια Θεραπεία 03/10/20
Α: Γενικά, οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν Detoxadine στην κατάσταση της μητέρας σας. Ωστόσο, προτείνουμε να πάρει το φάρμακό της τουλάχιστον 2-3 ώρες μακριά από το Detoxdine για να εξασφαλίσει τη μέγιστη απορρόφηση. Αυτός ο τρόπος χρήσης ήταν ασφαλής και αποτελεσματικός για άλλους ανθρώπους. Όπως πάντα, επικοινωνήστε επίσης με το σύμβουλο υγείας, καθώς θα γνωρίζουν ποιες αντενδείξεις μπορεί να έχει ή όχι.

                                     ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

For anything you may need we will be at your disposal at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

———————————————————————————
QUESTIONS (80) Πηγή : https://globalhealing.com/nascent-iodine-detoxadine

Ali G.Verified Reviewer

07/26/18
Q: Don’t we get iodine in salt?
Global Healing
07/26/18
A: It’s true that iodine is added to salt in many regions, but it’s generally a very low-quality form of iodine and the amount added is only the bare minimum needed to keep you alive. To thrive, you need a high-quality daily iodine supplement.

Darla

07/26/18
Q: How is nascent iodine different?
Global Healing
07/26/18
A: Nascent iodine is the atomic form of the element. It can be rapidly absorbed into your bloodstream and dispersed throughout your body more efficiently. Other types of iodine are attached to other elements, which can lower absorption rates by 20%.
Verified Reviewer
07/26/18
Q: How many servings are in a bottle?
Global Healing
07/26/18
A: Each concentrated drop contains 650 micrograms of iodine, and one daily serving is only three small drops. Every bottle offers 200 servings, which lasts over six months with suggested use.
08/15/18
Q: What is the best timing for taking Detoxadine? With or without food? Best time of the day? Thx!!
Global Healing
08/22/18

A: Detoxadine may be taken with or without food, but we typically suggest

taking it 20-30 minutes before a meal to maximize absorption. Since iodine

may increase energy, it’s best to take in the morning or early afternoon.

08/27/18
Q: I understand it varies with each person but how long does it take to see results, while eating healthier, doing weight training and cardio 4 times a week. I was doing the latter for a while and have not seen any results, hoping with adding this product will help facilitate weight loss.
Global Healing
08/30/18
A: Iodine is necessary to support the thyroid and encourage normal hormone balance, so taking iodine may eventually facilitate weight loss if your weight gain is due to a hormonal imbalance. However, since weight gain can be attributed to a variety of factors, this is not to say that Detoxadine is a weight loss supplement. That being said, please give Detoxadine at least 30 days or more to saturate your cells, balance your system, and detox harmful halogens that compete with iodine for the same thyroid receptors. Of course, in some cases, it may take much longer than 30 days depending on the individual.

Jennifer m.Verified Reviewer

02/23/20
Q: Is there potassium Detoxadine?
Global Healing
02/24/20
A: We only offer one form of Detoxadine, which contains nascent iodine; this is the atomic form of the element. It can be rapidly absorbed into your bloodstream and dispersed throughout your body more efficiently. Other types of iodine are attached to other elements (such as potassium), which can lower absorption rates by 20%.

Michael

05/20/20
Q: Can I take Detoxadine with Xeotrex or is it redundant? Thank you in advance for your response.
Global Healing
05/20/20

A: You can typically take Detoxadine and Zeotrex together with no issue, and most people do well with taking the full recommended servings for both supplements since Zeotrex has a smaller amount of iodine. The following is how we incorporate Detoxadine and Zeotrex in our 30-day Chemical and Heavy Metal Cleanse Program: ghc.us/2l2.

If you prefer, you can also take half of the recommended serving of Zeotrex with Detoxadine, or you can take them on alternate days; for example, Detoxadine one day, and Zeotrex the next day.

Lynda

05/20/20
Q: Does the Detoxadine have both T3 and T4?
Global Healing
05/21/20
A: Detoxadine contains pure nascent iodine (with vegetable glycerin and triple-distilled water), which the body can absorb easily. Overall, taking a pure iodine supplement is ideal since your thyroid typically converts it into T3 and T4. Here you have more information. globalhealing.com/natural-health/thyroid-gland-natural-support.
05/27/20
Q: If one is having probiotics for a period of time, is it better to finish the taking of probiotics before having iodine or one can take for example iodine in the morning and then for lunch or dinner the probiotics?
Global Healing
05/27/20
A: You can generally take Detoxadine and probiotics together daily. To ensure maximum absorption, try taking them 20-30 minutes away from each other. You can also take Detoxadine in the morning, and your probiotics in the afternoon.

Mauri J.

05/27/20
Q: I have hypothyroidism. My doctor recommended I take iodine. Is this supplement ok to take for those of us who have hypothyroidism?
Global Healing
05/27/20
A: Detoxadine is used to support healthy thyroid function, and although it’s not intended to treat hypothyroidism, it may help you, as your doctor said. We suggest taking three drops (1,950 mcg) daily; however, try checking in with your doctor again to ensure that you’re taking the appropriate amount for your situation.
05/27/20
Q: Hi, there seems to be so much confusion in the health community in regards to how much iodine is “safe”. A doctor I knew was appalled to hear that his patient was supplementing with iodine at all . . . thank god he didn’t find it his patient was using approximately 2500 mcg a day. So, my question is, where do you get the number for the recommended dose? Isn’t it true that “too much” iodine can mess up your thyroid? Can you point me to any sources as well? I am concerned because I recommend this product to people because it has so far been good for me . . . but am I don’t want to cause them or myself harm by being misinformed. Thanks in advance for your answer.
Global Healing
05/27/20

A: Generally, we suggest taking three drops daily (1,950 mcg) of Detoxadine since this is considered a safe and effective serving. Nevertheless, this amount is still flexible to you and your friends’ needs, so you and they can also take less than the three drops. If you have a pre-existing condition or health concerns, for instance, then it might help to check in with your healthcare provider for additional tips and guidance.

Additionally, the official RDA (recommended daily allowance) for iodine is 150 mcg daily. While we cannot attest to the information presented by other sources, our research indicates that poor diets, along with nutrient-depleted soils, have led to a mass iodine deficiency in most places around the world. It is because of this nutrient deficit that our suggested Detoxadine intake exceeds 150 mcg.

Lastly, the nascent iodine in Detoxadine is easy to absorb, and if taken to excess, your body tends to eliminate it quickly. Here you have more information on the properties and benefits of nascent iodine: globalhealing.com/natural-health/what-is-nascent-iodine.

Allison

05/28/20
Q: Can I take this if I’ve had a total thyroidectomy
Global Healing
05/28/20
A: If you have had your thyroid gland removed entirely, then iodine is not necessary to create thyroid hormones. Nonetheless, the rest of your body will still be able to utilize iodine supplements like Detoxadine. For example, iodine is needed for breast and prostate health, the adrenal glands, parotid glands, mucosal lining of the intestines, ovaries, and more. Overall, it’s a necessary nutrient for maintaining healthy cell life cycles.

Dee

Verified Reviewer
02/27/20
Q: Do healthy people still need to take iodine daily?
Global Healing
02/27/20
A: Detoxadine may still be helpful for healthy individuals to maintain iodine levels and fill in any dietary nutritional gaps. Overall, we find it safe and effective to take three drops of Detoxadine daily. Nevertheless, this amount is still flexible to your needs, so you can also take less than the three drops, if you prefer, or as recommended by your healthcare provider.

TERRI Verified Reviewer

02/29/20
Q: Can I use this if I have hyperthyroidism.
Global Healing
03/02/20
A: Iodine supplementation can generally be safe to take in these situations. Here you have more information: globalhealing.com/natural-health/iodine-and-hyperthyroidism. Overall, we recommend taking three drops of Detoxadine daily; however, it may help to check in with a trusted healthcare provider to see if you need to make any adjustments to the serving size.

Maria Verified Reviewer

02/29/20
Q: Is it safe to supplement with iodine if you have Hashimoto’s? My diet isn’t rich in iodine and I’d like to supplement with iodine but I’m afraid it might trigger a flare-up.
Global Healing
03/02/20
A: Generally, we do not recommend taking Detoxadine when you have Hashimoto’s or Graves’ disease. In these situations, it’s best to forgo iodine supplementation or to speak with your healthcare provider before use.
Susan Verified Reviewer
02/29/20
Q: People that take thyroid medications daily. Does it mean you don’t have to anymore by taking detoxadine
Global Healing
03/02/20
A: Detoxadine contains concentrated nutrition to support your thyroid health and immune system; however, it is not able to replace your medication or any conventional treatment from your physician. Generally, people will take Detoxadine at least 2-3 hours away from medicine to ensure maximum absorption. If you wish to safely decrease your medication or remove it entirely, please be sure to work with your healthcare provider.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!