Αρχική Vivamus Τριχόπτωση, απώλεια μαλλιών, φρυδιών; Argent Max Aurora Vivamus

Τριχόπτωση, απώλεια μαλλιών, φρυδιών; Argent Max Aurora Vivamus

by NIKOLE

Προετοιμασία του διαλύματος Argent Max για τα μαλλιά:

Σε ένα ποτήρι κονιάκ, ρίξτε 30 ml. νερό και ρίξτε εκεί τη σκόνη Argent max -φυσικό αντιβιοτικό (αντιβακτηριακό, αντιικό, αντιμυκητιακό) :

Την 1η πρώτη φορά 2 αδειάζετε το περιεχόμενο 2 καψουλών. Περιμένετε μέχρι την ολοκλήρωση της αντίδρασης – είναι σαν να εκρήγνυται-. Συλλέγετε αυτό το έτοιμο διάλυμα σε σύριγγα (χωρίς βελόνα – 5 mg). Πριν από την εφαρμογή στις ρίζες μαλλιών, χτενίστε τα μαλλιά και δείτε πόσα μαλλιά έχουν πέσει.

Στη συνέχεια εφαρμόζετε στις ρίζες των μαλλιών πιέζοντας τη σύριγγα και κάνετε το ίδιο κάνετε και για τα φρύδια. Με το δείκτη βάζετε το διάλυμα στα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Το υπόλοιπο το χρησιμοποιείτε για τις ρίζες των μαλλιών.

Αφήστε το για 30 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με ένα φυσικό σαμπουάν. Και χτενίστε ξανά. Εάν έχετε πρόβλημα λόγω δεμοδήκωσης (ακάρεα)- τα μαλλιά σταματούν αμέσως να πέφτουν.  Και εάν έχετε πρόβλημα στα έντερα, η τριχόπτωση μειώνεται, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να επαναφέρετε ταυτόχρονα την εντερική μικροχλωρίδα, δηλαδή, πρέπει να πίνετε Argent Max και άλλο ένα + προβιοτικό (Simbion ή Armatone ή Acidolactine)

Εάν νομίζετε ότι η τριχόπτωση συνοδεύεται από άγχος είναι πιθανό και έτσι. Ωστόσο, εάν ένα άτομο έχει φιλική εντερική μικροχλωρίδα, το άγχος δεν επηρεάζεται τόσο βαθιά. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να αποκαταστήσετε την εντερική μικροχλωρίδα, χωρίς αυτήν δεν θα έχετε ποτέ υγεία …

Εναλλακτική, για τη μικροχλωρίδα και όχι μόνο τα βιολογικά διατροφικά συμπληρώματα FLAVON είναι ιδανικά. Επίσης πληροφορίες μπορείτε να βρείτε για τα FLAVON πατώντας εδώ και εδώ.

Καλέστε μας: 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us: +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!