Αρχική VivamusΣυμβουλες Ανάλυση χαρακτηριστικών συσκευής Sensitiv Imago σε σχέση με άλλες συσκευές

Ανάλυση χαρακτηριστικών συσκευής Sensitiv Imago σε σχέση με άλλες συσκευές

by NIKOLE

Στο Κέντρο VIVAMUS χρησιμοποιούμε και διδάσκουμε τη χρήση της συσκευής βιοσυντονισμού για τη μη επεμβατική συνολική εξέταση και ανανέωση της υγείας του ανθρώπινου σώματος Sensitiv Imago μοντέλο 530 με το τελευταίο λογισμικό της εταιρείας (βλ. άρθρο μας σχετικό πατώντας εδώ) 

Το Sensitiv Imago είναι μοναδικός εξοπλισμός διάγνωσης και βελτίωσης της υγείας που χρησιμοποιείται για τη διάγνωση μέσω υπολογιστή της ανθρώπινης υγείας. Το Sensitive Imago, σε αντίθεση με οποιεσδήποτε άλλες παρόμοιες συσκευές, εφαρμόζει μια σειρά καινοτόμων μεθόδων για τη διάγνωση της δοκιμασίας αποτύπωσης κυμάτων συχνότητας-κύματος του ασθενούς, (μέθοδος βιομαγνητικού συντονισμού) και της μεθόδου βιο-σύνθετης αντίστασης.

Αυτές οι μέθοδοι επιτρέπουν τη διεξαγωγή διαγνωστικών και μέτρων βελτίωσης της υγείας για τη λειτουργική κατάσταση όλων των φυσιολογικών συστημάτων του οργανισμού.

Μέθοδος βιομαγνητικού συντονισμού

Με τη βοήθεια των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ο εξοπλισμός Sensitiv Imago επιτρέπει τη δημιουργία δραστηριότητας εγκεφαλικών νευρώνων ενός ασθενούς, έναντι του οποίου αποκαλύπτεται η επιλεκτική ικανότητά τους να ενισχύουν τα αισθητά σημάδια του σώματος. Αυτό οφείλεται σε μαγνητικούς επαγωγείς (ακουστικά).

Κάθε ακουστικό εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα που επηρεάζουν τις υποφλοιώδεις ζώνες του εγκεφάλου και ταυτόχρονα διαβάζει πληροφορίες από αυτές τις δομές. Δεδομένου ότι η εργασία των οργάνων ελέγχεται από διάφορα μέρη του εγκεφάλου, οι μεταβολές στα όργανα αυτά οδηγούν σε αλλαγές στις αντίστοιχες ζώνες, αυτό μπορεί να αποκατασταθεί.

Ανάλογα με το μοντέλο εξοπλισμού, ένας ορισμένος αριθμός αισθητήρων SBA (από 100 έως 500) είναι ενσωματωμένος στους μαγνητικούς επαγωγείς. Μια τέτοια ποσότητα αισθητήρων επιτρέπει την επισήμανση ακόμα και των πιο αδύναμων σημάτων που εκπέμπονται από το σώμα. Σε αυτό, δεν χρειάζεται χειροκίνητη προσαρμογή της έντασης ώθησης (ή κρουστικού παλμού intensity of impulse) που αποστέλλεται στο σώμα του ασθενούς.

Δεδομένου ότι κάθε όργανο αντιδρά σε ένα ορισμένο χρώμα, ήχο και ηλεκτρομαγνητική ώθηση, ενώ ανακτά πληροφορίες (για παράδειγμα, από το στομάχι), ο εξοπλισμός μας εφαρμόζει τον τύπο χρώματος στον οποίο ανταποκρίνεται ο στομάχος, τον ήχο κάποιας ορμής στην οποία αντιδρά το στομάχι και του ηλεκτρομαγνητικού την ώθηση με την οποία λειτουργεί το στομάχι. Επιπλέον, η παρουσία μιας “αιωρούμενης” γεννήτριας φορτίου επιτρέπει στη συσκευή να προσαρμόζεται αυτόματα στη συχνότητα του οργάνου που εξετάζεται.

Μέθοδος βιο-αντίστασης

Οι συσκευές Sensitiv Imago είναι εξοπλισμένες με αισθητήρες χειρός, οι οποίοι διαθέτουν 2 κανάλια λήψης πληροφοριών. Ο κυλινδρικός διπολικός αισθητήρας αποτελείται από δύο μέρη (ενεργή και παθητική), χωρισμένα από μη-αγωγιμότητα και πλάκα ηλεκτροδίου. Η τρέχουσα ηλεκτρική ενέργεια που ρέει σε ένα ανθρώπινο σώμα είναι απολύτως αβλαβής, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιεί όλα τα υγρά στον οργανισμό ενός ασθενούς, επιτρέποντας έτσι να διορθωθούν όλες οι βιοχημικές αλλαγές σε οποιοδήποτε όργανο, ιστούς, κύτταρα.

Ένας επιπλέον κανάλι ανάκτησης πληροφοριών είναι ένας κβαντικός-οπτικός διαμορφωτής διπλής κατεύθυνσης (QOM), ένας αισθητήρας σειράς 500 με χειροκίνητη ενίσχυση των σημάτων IR. Αυτός ο αισθητήρας χρησιμοποιείται για τον καθορισμό πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση της κληρονομικής κατάστασης υγείας. Το QOM συμβάλλει στην αναγνώριση ενός αδύναμου συστήματος στον οργανισμό σε γενετικό επίπεδο.

Οποιαδήποτε παθολογική διαδικασία χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένες αλλαγές που αντικατοπτρίζονται στις συχνότητες κύματος του ανθρώπινου σώματος.

Ο εξοπλισμός στέλνει ένα φάσμα σήματος σε ένα αντικείμενο (ασθενή). Το λογισμικό συγκρίνει αυτόματα τα διαγράμματα που έχουν καταγραφεί στη βάση δεδομένων του προγράμματος με τα διαγράμματα που έχουν ληφθεί από ένα αντικείμενο. Εάν το σήμα εξόδου του σώματος έχει τα ίδια χαρακτηριστικά συχνότητας, το σώμα αποκρίνεται με συντονισμό και ο εξοπλισμός καταγράφει αυτή τη διαδικασία. Έτσι, εμφανίζεται ένα όνομα της επισημασμένης διαδικασίας ή κατάστασης στο σώμα ενός ασθενούς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δημιουργία αυτής της διαγνωστικής μεθόδου είχε προταθεί από πολυετή έρευνα, η οποία είχε ως σκοπό:

  • τον ακριβή προσδιορισμό του εντοπισμού των υποφλοιωδών δομών που είναι υπεύθυνες για τη ρύθμιση της δραστηριότητας του οργάνου ·
  • τη δημιουργία σύνδεσης μεταξύ της έντασης του σήματος που λαμβάνεται από τον υποθάλαμο και του βαθμού της σοβαρότητας της παθολογικής διαδικασίας σε ένα όργανο.
  • δημιουργία ενός εικονικού μοντέλου υγιεινών οργάνων και διάφορων μορφών ασθενειών.

Ως εκ τούτου, οι συσκευές Sensitiv Imago είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης στον κλάδο των συσκευών για πολύπλοκη διάγνωση μέσω μέσω πληροφορικής της ανθρώπινης υγείας.

Λαμβάνοντας υπόψη την ακρίβεια των ληφθέντων δεδομένων σημειώνουμε ότι η Sensitiv Imago είναι εξοπλισμένη με τα καλύτερα περιφερειακά που έχουν αναπτυχθεί για την παρούσα στιγμή.

Η δημιουργία της Sensitiv Imago αποτελεί σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη τεχνολογιών διάγνωσης μέσω πληροφορικής,  της οποίας προηγήθηκαν πολλές δοκιμές και λάθη. Αυτές οι συσκευές διάγνωσης επιτρέπουν:

  • διάγνωση της κατάστασης όλων των βιολογικών συστημάτων του σώματος
  • έγκαιρη ανίχνευση ασθενειών σε προκλινικό στάδιο,
  • ανάπτυξη ενός ατομικού συνόλου θεραπείας και πρόληψης ασθενειών

Οι τεχνολογίες διάγνωσης μέσω υπολογιστών δεν παραμένουν στάσιμες Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία αυτής της κατεύθυνσης και της συνάφειάς της για τα ιατρικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, οι ειδικοί της εταιρείας συνεχίζουν να βελτιώνουν τις σύγχρονες διαγνωστικές συσκευές Sensitiv Imago.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!