ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΕκπαίδευση χρήσης της συσκευής Βιοσυντονισμού Sensitiv Imago για μη επεμβατική συνολική εξέταση και ανανέωση της υγείας του ανθρώπινου σώματος

Εκπαίδευση χρήσης της συσκευής Βιοσυντονισμού Sensitiv Imago για μη επεμβατική συνολική εξέταση και ανανέωση της υγείας του ανθρώπινου σώματος

Περιγραφή

Η τελευταία γενιά διαγνωστικών συσκευών και συσκευών ανανέωσης της ανθρώπινης υγείας Βιοσυντονισμού!

 

Στο Κέντρο VIVAMUS βασικό εργαλείο για την πλήρη εικόνα της κατάστασης υγείας οποιουδήποτε ανθρώπου, είναι η συσκευή βιοσυντονισμού Sensitiv Imago  μοντέλο 530. Μια συσκευή που ανήκει στην τελευταία γενιά  διαγνωστικών συσκευών και συσκευών ανανέωσης της ανθρώπινης υγείας! Για την ορθή χρήση της, εκπαιδευτήκαμε στην Ουκρανία, από όπου και λάβαμε Δίπλωμα Εκπαιδευτικού της συσκευής αυτής.  Η εμπειρία εξάλλου πολλών ετών και η συνεχής επαφή-επικοινωνία με την εταιρία και τους ανθρώπους της, στην οποία επίσης μεταφέρονται παρατηρήσεις, σχόλια και προτάσεις για εξέλιξη του λογισμικού, καθιστά τη χρήση της την πιο αξιόπιστη δυνατή.

Εφόσον επιθυμείτε να πάρετε τη συσκευή και να μάθετε αποτελεσματικά, εύκολα και κατανοητά τη χρήση της για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6944 115449, 6980 667655.

Σημείωση: Τα αποτελέσματα αυτά (χρόνος χαρτογράφησης 20-45 λεπτά) ανάλυσης τουλάχιστον 2 ώρες, τα συνδυάζουμε κάποιες φορές και με την εξέταση του οργανισμού με τη κβαντική συσκευή (διάρκειας μόλις 1 λεπτού) (βλ. άρθρο μας Ανάλυση οργανισμού σε 1 λεπτό πατώντας εδώ) για την επισήμανση ελλείψεων σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, μέταλλα κλπ. εφόσον συμφωνήσουμε με τον εξεταζόμενο. 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ”ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ” SENSITIV IMAGO

H επανασταστική μέθοδος προληπτικού ελέγχου υπολογιστικής “διαγνωστικής” SENSITIV IMAGO, επιτυγχάνει την έγκυρη διάγνωση των λειτουργικών διαταραχών των οργάνων & των ιστών του σώματος καθώς & την εκτίμηση της εξέλιξης της παθολογίας τους με την διάγνωση οποιασδήποτε ασθένειας στην αρχική φάση της ανάπτυξης της με ποσοστό αξιοπιστίας μεταξύ 85-96%.

Η συσκευή Sensitiv Imago είναι μια μοναδική τεχνολογία διαγνωστικής, ανάλυσης,  που  επιτρέπει την πλήρη ανάλυση του ανθρώπινου οργανισμού με μια επαναστατική  ακρίβεια, χωρίς παρέμβαση στο ανθρώπινο σώμα και τη διαμόρφωση μιας αποτελεσματικής πορείας μη χημικής ολιστικής θεραπείας.

Η Sensitiv Imago εντοπίζει ασθένειες στο αρχικό τους στάδιο πριν ακόμη εκδηλωθούν, κάτι που είναι αδύνατο με τις παραδοσιακές μεθόδους εξέτασης.

Τι είναι η SENSITIV IMAGO

Ένα “διαγνωστικό” όργανο υψηλής τεχνολογίας, που αποτελείται από δύο συστήματα ανεπτυγμένων τεχνολογικά αισθητήρων. Περιέχει ηλεκτρονικούς πομπούς υπέρυθρους δέκτες και εξαρτήματα ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. Την ακρίβεια της διάγνωσης μεγιστοποιούν κατά 99% δύο οπτικο-μαγνητικά κανάλια που μπορούν να υπολογίσουν με μεγάλη ακρίβεια το ποσοστό της βελτίωσης ή επιδείνωσης της υγείας μετά από κάποια θεραπεία. 

Που βασίζεται η μέθοδος SENSITIV IMAGO

Βασίζεται στο μαγνητικό ρεύμα αυτεπαγωγής του ανθρώπινου οργανισμού. Με την βοήθεια αισθητήρων, συλλέγονται πολύτιμες πληροφορίες τις οποίες επεξεργάζεται ειδικό πρόγραμμα Η/Υ. Στη συνέχεια αξιολογείται η κατάσταση της υγείας και απεικονίζεται η φυσική κατάσταση όλων των ζωτικών οργάνων και βιοσυστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού.

Επιτρέπει τον προσδιορισμό:

 • Τα ασθενέστερα συστήματα και όργανα
 • Παρουσία και δραστηριότητα παθολογικών διεργασιών
 • Παρουσία και δραστηριότητα μικροοργανισμών
 • Ευαισθησία σε προσμείξεις, αλλεργιογόνα, πρόσθετα τροφίμων
 • Ευαισθησία στα φορτία ενέργειας
 • Υποτιθέμενες κληρονομικές προδιαθέσεις

Δυνατότητες βελτίωσης της υγείας:

 • Ατομική επιλογή συγκροτημάτων βελτίωσης της υγείας
 • Διόρθωση κύματος συχνοτήτων των διαταραχών ενεργειακού ισοζυγίου
 • Καθαρισμός οργανισμού από τοξίνες, προσμείξεις, αλλεργιογόνα
 • Εξουδετέρωση του φορτίου ενέργειας
 • Δημιουργία πληροφοριακών “παρασκευασμάτων”

Sensitiv Imago 530

Η συσκευή Sensitiv Imago 530 είναι η πιο προηγμένη τεχνικά και τεχνολογικά. Οι τελευταίες “εξελίξεις” των μηχανικών και των επιστημόνων της εταιρείας χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της.

 • Εξοπλισμένη με περιφερειακά νέας γενιάς.
 • Έχει ένα συγκεκριμένο μπλοκ παροχής ισχύος με σύστημα προστασίας.
 • Νέες υποδοχές σύνδεσης για τη σύνδεση περιφερειακών.
 • Εξοπλισμένο με πιο εξελιγμένους αισθητήρες χειρός νέας γενιάς.
 • Η φυσική διαμόρφωση της συσκευής επανασχεδιάζεται.
 • Το μπλοκ διεπαφής περιλαμβάνει:
  1. Αισθητήρες SBA – 500 τεμάχια.
  2. “Πλωτή” γεννήτρια φορτίου.
  3. μπλοκ ψηφιακών και αναλογικών φίλτρων.
  4. αυτόματο μπλοκ ευθυγράμμισης και βαθμονόμησης.
  5. δύο μαγνητο-οπτικούς θαλάμους.
  6. αισθητήρα QOM διπλής λειτουργίας των πεντακοσίων σειρών με χειροκίνητη ενίσχυση των σημάτων IR. Αυτός ο αισθητήρας χρησιμοποιείται για την αποσαφήνιση πληροφοριών σχετικά με το κληρονομικό επίπεδο υγείας. Το QOM συμβάλλει στην αναγνώριση ενός αδύναμου συστήματος σώματος στο κληρονομικό επίπεδο. *
 • Το μόνο μοντέλο της σειράς 500 είναι επίσημα εξουσιοδοτημένο προς πώληση στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • Τα μοντέλα παράγονται σε ευρωπαϊκή βάση. Η συναρμολόγηση, τα υλικά και η συγκόλληση συμμορφώνονται με τα πρότυπα της ΕΕ.
 • Το Sensitiv Imago 530 συναρμολογείται σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό πρότυπο διαχείρισης ποιότητας 9001.
 • Πιστοποιήθηκε στην Ευρώπη ως συσκευή παρακολούθησης μη ζωτικών φυσιολογικών παραμέτρων του σώματος. Η πιστοποίηση αυτού του μοντέλου πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα νέα πρότυπα και κανόνες που έγιναν δεκτοί στην ΕΕ τον Μάρτιο του 2016.

Η συσκευή συναρμολογείται σε στενή συνεργασία με εμπειρογνώμονες από τη Γερμανία. Ο εξοπλισμός έχει περάσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες πιστοποίησης της ΕΕ και του FDA και τώρα ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις για τις συσκευές που χρησιμοποιούν μια μέθοδο βιοανάδρασης για τη διάγνωση του ανθρώπινου σώματος. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και έγγραφα εξουσιοδότησης. Κάθε συσκευή που παραδίδεται σε έναν πελάτη, ανεξάρτητα από το μοντέλο και τη χώρα εισαγωγής, διέρχεται μια δοκιμασία δέκα ημερών σε ένα ειδικό εργαστηριακό σύστημα AFK, το οποίο επιτρέπει την εξαίρεση της χαμηλής απόδοσης του εξοπλισμού και των συστημάτων του. Το μοντέλο αυτό έχει επίσης μια οθόνη υγρών κρυστάλλων, ενσωματωμένη στη θήκη της συσκευής, για να δείξει στον χειριστή εμπιστευτικές και προνομιακές πληροφορίες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Πιστοποιητικό FDA Πιστοποιητικό εξέτασης τύπου ΕΕ
Έκθεση δοκιμών EMC Έκθεση δοκιμής
Δήλωση συμμόρφωσης ΕΚ Πιστοποιητικό υγιεινής (Ουκρανία)
Πιστοποιητικό αλληλογραφίας (Ουκρανία) Πιστοποιητικό αλληλογραφίας (CIS)
 

 

 

Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά

Σχετικά με διάφορες ασθένειες των συστημάτων του οργανισμού ( πεπτικού, καρδιαγγειακού συστήματος, νευρικού, κυκλοφορικού, ανοσοποιητικού, ορμονικού, ουροποιητικού, αναπαραγωγικού)και των αντίστοιχων οργάνων η μέθοδος μπορεί να γίνει σημαντικό μέσο  εκτίμησης της κατάστασης του οργανισμού και παρακολούθησης, επιτρέποντας να λαμβάνουμε αποτελεσματικά και γρήγορα περιεκτικές πληροφορίες για την ύπαρξη και την μορφή της βλάβης και να αξιολογούμε τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε γραφήματα που λαμβάνει το sensitive Imagoμέσω του Η/Υ κατά την διαδικασία του ελέγχου του οργανισμού.

Η επαναστατική αυτή μέθοδος, στηρίζεται σε προηγμένη τεχνολογία και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σύγχρονης ενεργειακής ιατρικής επιστήμης.

Ακριβή διάγνωση για όλα τα όργανα και συστήματα του οργανισμού σας.
Λεπτομερή έλεγχο της κατάστασης της υγείας σας με λίστα των παρόντων παθογόνων οργανισμών στα όργανα και στα συστήματα (ιοί, παράσιτα,  βακτήρια, κλπ.).
Προληπτικό έλεγχο  της υγείας σας με λίστα των τυχόν ασθενειών που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε κυτταρικό επίπεδο, αλλά ο ασθενής επειδή  δεν έχει φανερές λειτουργικές ανωμαλίες ή πόνο δεν τις έχει αντιληφθεί
Λίστα των αλλεργιογόνων, απ’ τα οποία κινδυνεύει ο ασθενής.
Έγχρωμη εκτύπωση γραφημάτων των οργάνων ακόμη και σε κυτταρικό επίπεδο.
Διαλέγει για κάθε ασθενή ένα εξατομικευμένο λειτουργικό σχήμα θεραπείας, το οποίο θα καταλήξει σε θετικά αποτελέσματα.

Ο εξεταζόμενος φοράει ένα ζευγάρι ακουστικά και παίρνει στα χέρια του έναν ειδικό αισθητήρα
Ο λέιζερ σαρωτής συλλέγει τις πληροφορίες
Η συγκέντρωση των πληροφοριών  διαρκεί 15-20 λεπτά (στάνταρντ έλεγχος) μέχρι και 45 λεπτά (διευρυμένος αν απαιτηθεί)  και ο/η ιατρός-εξεταστής αποκτά μια πληροφοριακή εικόνα σχετικά με την πιθανή κατάσταση και λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων του οργανισμού του εξεταζόμενου
Ο ιατρός συζητά με τον ασθενή τα αποτελέσματα και του δίνει τα γραφήματα των οργάνων και των συστημάτων του οργανισμού που απεικονίζουν τυχόν παθολογικά ευρήματα
Έπειτα ο ιατρός προτείνει και όπου κρίνεται αναγκαίο στον ασθενή, την θεραπευτική ή προληπτική αγωγή, ελέγχοντας από την ειδική κάμερα του μηχανήματος την  δραστικότητα  της αγωγής. Έτσι καθορίζει την πιο αποτελεσματική δοσολογία σκευασμάτων ομοιοπαθητικών, ή άλλων φαρμάκων κλασσικής ιατρικής, όπου προτείνεται από το υπολογιστικό πρόγραμμα της συσκευής για κάθε εξεταζόμενο, για κάθε συγκεκριμένη πάθηση και ανάλογα την κατάσταση του οργανισμού
Ανίχνευση παθολογιών στον οργανισμό, περίοδο ανάπτυξης και πιθανοί λόγοι για την επιδείνωσή τους
Ανίχνευση πιθανών ασθενειών στο στάδιο της γέννησής τους
Προσδιορίζει τη μέγιστη αποτελεσματική πορεία ανάκτησης σε ατομική βάση
Μη επεμβατική βιοχημική ανάλυση ομοιόστασης αίματος
Μη επεμβατική ανάλυση μικροχλωρίδας της ομοιοστασίας που ανιχνεύει την παρουσία ιών, βακτηριδίων και εισβολέων
Δημιουργία συστάσεων για τη δίαιτα, συμπεριλαμβανομένων ομάδων αίματος
Προσδιορισμός της προσωπικής προδιάθεσης και των κινδύνων
Ανίχνευση πιθανών αλλεργιογόνων και τους λόγους τους
Προσδιορίζει την προδιάθεση για ασθένειες
Πολυπαραγοντική ανάλυση της ομοιόστασης σε συστήματα και όργανα
Αξιολόγηση της βιολογικής δραστηριότητας της μικροχλωρίδας
Παρακολουθεί και εντοπίζει αλλαγές στα όργανα: φλεγμονή και εκφυλισμό
Καθορίζει την ισορροπία όξινου-αλκαλικού στους ιστούς
Επιτρέπει την αναγνώριση της επίδρασης των ορυκτών λίθων στον οργανισμό και την επιλογή του να έχει θετική επίδραση σε έναν μεμονωμένο οργανισμό
Επιτρέπει την αναγνώριση της επίδρασης των μολυσματικών παραγόντων και των ψυχο-παραγόντων σε έναν συγκεκριμένο οργανισμό
Επιτρέπει τη διόρθωση της επιλογής και της δόσης συμπληρωμάτων ή φαρμάκων ελέγχοντας το φάρμακο στο θάλαμο Sensitiv Imago της συσκευής
Περιέχει τα ευρυζωνικά φίλτρα των φασματοσκοπών από περισσότερες από 30 κορυφαίες εταιρείες-παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής
Περιέχει τα φασματογράφημα όλων των τύπων τοξινών : τρόφιμα, φάρμακα, παραγωγή και ενδογενή
Επιλέγει μεμονωμένο φαρμακευτικό παράγοντα από 1760 πιθανές παραλλαγές
Διαθέτει φασματόζωα πληροφόρησης, δόμησης και αποστράγγισης
Ο αριθμός των φασματογράφων που περιέχονται είναι 10200 παραλλαγές

Συνοπτική παρουσίαση των κύριων χαρακτηριστικών της Sensitiv Imago
Η πλήρης σάρωση και τη διάγνωση των ασθενών μέσα σε 20-40 λεπτά
Προσδιορισμός όλων των πιθανών παθολογιών , παρακολούθηση των παθολογιών και των παθογόνων παραγόντων
Προσδιορισμός πιθανών αλλεργιογόνων
Πρόγνωση της ανάπτυξης της νόσου για την περίοδο από 1 έως 5 χρόνια μπροστά
Ατομικά προγράμματα ανάκτησης , συμπεριλαμβανομένης της αντιστάθμισης συχνότητας (η μέθοδος που βοηθάει στην αναδημιουργία των αυτο-αντισταθμιστικών αντιδράσεων οργάνων και συστημάτων)
Vegetotest . Επιλεκτική επιλογή των πλέον αποτελεσματικών προσθέτων και φαρμάκων για έναν ασθενή (μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε φάρμακο χρησιμοποιώντας έναν ειδικό θάλαμο Sensitiv Imago για να προσδιορίσετε το πιθανό αποτέλεσμα αυτού του συγκεκριμένου φαρμάκου ή πρόσθετου στον οργανισμό του ασθενούς)
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Express – αξιολόγηση ταχεία παρακολούθηση της κατάστασης υγείας
Ανίχνευσης των πλέον αποδυναμωμένων συστημάτων και οργάνων
Προκαταρκτική “διάγνωση) και πιθανές επιπλοκές
Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών και βαθμού δράσης τους
Αξιολόγηση της μικροχλωρίδας
Επιλογή και έλεγχος των ενσωματωμένων στο πρόγραμμα φαρμάκων ( vegeto – test )
Έλεγχος εξωτερικών φαρμάκων, σκευασμάτων , τροφών (τεστ δυσανεξίας)
Συστάσεις για την ανάκτηση της υγείας ( επιλεκτική συγκροτήματα )
Ανίχνευση των αλλεργιογόνων
Ασταθείς εργαστηριακοί  παράγοντες (ποιοτική αξιολόγησή τους στο αίμα)
Θεραπευτικές δυνατότητες
Δημιουργία ενεργο-πληροφοριακών παρασκευασμάτων ( spectronosodes )
Ανίχνευση του βαθμού επιβλαβούς ενεργοπληροφοριακής επίδρασης (ακτινοβολίες) στον οργανισμό
Αξιολόγηση  βαθμού συσσώρευσης στον οργανισμό από : μυκοτοξίνες, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα,τα νιτρικά και τα νιτρώδη,μυκητοκτόνα,βαρέα μέταλλα
Βαθμός συσσώρευσης  επιβλαβών πρόσθετων τροφίμων (Ε )
Ανίχνευση “γενετικού βάρους” από ασθένειες
Υπολογισμός βιορυθμών  σύμφωνα με 4 παραμέτρους : τη σωματική , ψυχική , συναισθηματική , συνολική
Δυνατότητα σύγκρισης της κατάσταση της υγείας πριν και μετά την αποκατάσταση (πέρας αγωγής)
Λογισμικό

Το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων και των λειτουργιών του προγράμματος καθιστά δυνατή τη χρήση του σε διάφορους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης όπως: κέντρα ομορφιάς, αθλητισμού, φροντίδας ανθρώπων.

Μέθοδοι Αποκατάστασης

Η βιοφυσική μέθοδος γνωστή ως MORA, εισήχθη από τους Δρ F Morrel και Ε Rashe,  γιατρό και ένας μηχανικό αντίστοιχα το 1977 στη Γερμανία, και αργότερα έλαβε την ονομασία «βιοσυντονισμού θεραπεία”.

Η MORA ( ενέργεια -αντιστάθμιση συχνότητας) επιδρά επί  των κυττάρων του ιστού και των οργάνων και οδηγεί στην αποκατάσταση της ιδανική τους κατάστασης (ενεργειακά πρότυπα -etalons του υγιούς οργανισμού που έχουν καταχωρηθεί στη μνήμη της συσκευής).

Το επίπεδο της βελτίωσης εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της συνόδου MORA στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο.

Τα χημικά φάρμακα ως γνωστό, θεραπεύουν τα συμπτώματα της νόσου, όχι την αιτία της. Μερικές φορές είναι απαραίτητο, αλλά μόνο η φύση μπορεί να κάνει μια πλήρη αποκατάσταση. Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα περίπλοκο αυτορυθμιζόμενο βιολογικό σύστημα το οποίο ακτινοβολεί αδύναμο πλέγμα ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων, όπως τα πάντα στη φύση. Οι ταλαντώσεις αυτές ρυθμίζουν όλα τα επίπεδα του ανθρώπινου οργανισμού (υπο κυτταρικό, κυτταρικό, οργανικό, επίπεδο συστημάτων) και το διατηρούν σε υγιή κατάσταση.

Όταν οι διαδικασίες της αυτο-ρύθμισης παραβιάζονται στον οργανισμό, σχηματίζονται και συσσωρεύονται «λάθος», παθολογικές ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις που οδηγούν στην ανάπτυξη των διαφόρων ασθενειών. Σήμερα η μέθοδος του βιοσυντονισμού (MORA) συνιστά σημαντική μέθοδο  αυτοϊασης με μη φαρμακευτική αγωγή και προφύλαξη.

Μέθοδος θεραπείας που λειτουργεί με τη βοήθεια των ιδίων ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων του ασθενούς.

Υπάρχουν τρεις αρχές στην καρδιά αυτής της μεθόδου:

Χρήση των προσωπικών ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων
Διαχωρισμός των ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων ενός ασθενούς σε φυσιολογικά («υγιή») και παθολογικά («ανθυγιεινά»)
Αναστροφή και καταστολή των παθολογικών ταλαντώσεων. Αποκατάσταση και ενίσχυση των φυσιολογικών ταλαντώσεων
Με τη MORA η αυτοίαση απορρέει από τη διέγερση της άμυνας του ξενιστή, απέκκριση των τοξινών και τοξικών προϊόντων του μεταβολισμού, την απενεργοποίηση των λοιμώξεων, την αναγέννηση των ιστών, και τη διέγερση της αποκατάστασης διεργασιών σε έναν οργανισμό.

Χάρη στην καθολική προσέγγιση στη θεραπεία των διαφόρων ασθενειών και τη μέγιστη εξατομίκευση της θεραπείας, η MORA  ενδείκνυται για μια τεράστια ποικιλία παθήσεων. Ενδεικτικά αναφέρουμε: δέρματος ( σπυράκια, εξανθήματα), ψυχολογικά ( εκρήξεις οργής, κατάθλιψη), κονδυλώματα, απώλεια των μαλλιών, προβλήματα ενδοκρινικού συστήματος, ημικρανίες, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα σύστημα, οστεοπόρωση, αρθρίτιδα,υπερκόπωση κλπ.

Η MORA περιορίζει συχνά  σε μία σύντομη φαρμακευτική αγωγή και στη συνέχεια στην πλήρη ενίοτε αποφυγή χρήσης χημικών ουσιών.

Συνιστά μια σύνθεση των σύγχρονων επιτευγμάτων της ενέργειας ενημερωτική ιατρική, της βιοφυσικής και της τεχνολογίας των υπολογιστών. Χρησιμοποιείται ευρέως στη Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Φινλανδία, την Ουγγαρία.

BRT 2η μέθοδος αυτοϊασης

O εξοπλισμός Sensitiv Imago επιτρέπει την παροχή συνεδριών βιοσυντονισμού σε διαφορετικό επίπεδο βάθους. Το πρώτο επίπεδο της συνεδρίας αποκατάστασης είναι η εφαρμογή της BRT: η θεραπεία παρέχεται απευθείας σε επίπεδο κυρίως μεταβολής των δομών των ιστών οργάνων. Για να επιτευχθεί αυτό, ο «διάδρομος» της επιρροής γίνεται μόνο σε συγκεκριμένη ζώνη, και η θεραπεία γίνεται μόνο με ηλεκτρομαγνητικά κύματα με συχνότητα ανεστραμμένη (καθρεφτίζονται) σε ασθενείς. Γι ‘αυτό δεν μπορεί να βλάψει τον ιστό ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται αποκατάσταση με ανάκτηση των κυττάρων του οργάνου σε ένα βαθύ επίπεδο. Η συστηματική διεξαγωγή συνεδριών οδηγεί σε εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι δείκτες παρακολουθούνται για αλλαγές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μετά τη συνεδρία της θεραπείας και μετά το τέλος της πορείας της θεραπείας. Μια τέτοια πορεία του BRT επιτρέπει την ομαλοποίηση της λειτουργίας των οργάνων, την αποκατάσταση φλεγμονών και την αποκατάσταση των λειτουργιών του οργανισμού.

Σε συνδυασμό με τη MORA, που αφορά σε  δράση σε ολόκληρη την περιοχή του οργάνου, υπάρχει μια εναρμόνιση των διαδικασιών μετά από τη βαθιά επίδραση της BRT και αποκατάσταση όλων των κυττάρων του οργάνου.

Spectronosodes – Ενεργοπληροφοριακά παρασκευάσματα

Η συσκευή χρησιμοποιεί μια πρωτότυπη τεχνική αυτοματοποιημένης παραγωγής παρασκευασμάτων ενέργειας και πληροφοριών – “spectronosodes” (spectronosode είναι μια φασματική συχνότητα, που χαρακτηρίζει κάθε διαδικασία ή παρασκευή). “Spectronosodes” χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ειδικών ενεργοπληροφοριακών παρασκευασμάτων παρόμοιων θα έλεγε κάποιος με τα ομοιοπαθητικά, με τη σημαντική όμως διαφορά-πλεονέκτημα ότι αυτά έχουν εξατομικευμένη δράση

Η επίδραση των spectronosodes έρχεται να “ξυπνήσει “τα αφανή αποθεματικά του οργανισμού. Αυτό εξηγεί το ευρύ φάσμα επιρροής των παρασκευασμάτων και την απουσία παρενεργειών και αντενδείξεων, ακόμα και όταν η εφαρμογή των παραδοσιακών φαρμακευτικών μέσων λαμβάνει χώρα την ίδια στιγμή.

Έτσι, η επίδραση των πληροφοριών σε συνδυασμό με τη συνολική επίδραση του φωτός, της συνεκτικής δέσμης λέιζερ και του ακουστικού ηλεκτρικού σήματος κατευθύνονται σε ένα μέσο  (μήτρα)που τοποθετείται στο θάλαμο συντονισμού. Η μήτρα μπορεί να είναι διάλυμα νερού, νερού διάλυμα αλκοόλης 50% -spiritus, ομοιοπαθητικά σφαιρίδια ζάχαρης,  παραφίνη, βάμματα κλπ

Τα πρότυπα για “spectronosode” παρασκευάσματα μπορεί να αφορούν σε:

Παθολογικές διεργασίες, ιούς (σε ανεστραμμένη μορφή)
Κανονικές διαδικασίες και τα πρότυπα των παρασκευασμάτων (στη συνήθη μορφή τους) ενίσχυση οργάνου
Συνοψίζοντας, η τεχνολογία Sensitiv Imago παρέχει τις ακόλουθες ολιστικές μεθόδους θεραπείας: BRT, Συχνότητα αντιστάθμισης (επούλωση) και Spectronosodes (εξατομικευμένα βιοενεργειακά φάρμακα).

Σημείωση: Η εξέταση πρέπει να χρησιμοποιείται για ενημερωτικούς και προληπτικούς σκοπούς. Αυτή η μέθοδος δεν υποκαθιστά ακτίνες Χ, ακτίνες Χ, ΕΚΚ, MRT κλπ. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιβεβαίωση συγκεκριμένης διάγνωσης που χαρακτηρίζει τις δομικές αλλαγές των ιστών (π.χ. πολυπόδων, αδενωμάτων, ινομυωμάτων, κύστεων κλπ.). Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα της έρευνας πρέπει να ληφθούν για περαιτέρω έρευνα και διαβούλευση με εξειδικευμένους γιατρούς.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΙΟΑΙΣΘΗΣΙΑΣ SENSITIV IMAGO  

Δυνατότητες μηχανής βιοσυντονισμού λογισμικού Sensitiv Imago

 Μηχανή βιοαντιδραστήρων Sensitiv Imago και διαγνωστικό πρόγραμμα LifeStream perform *:

 • Γρήγορη αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας.
 • Ανάλυση των συστηματικών διαταραχών της ομοιόστασης.
 • Ανίχνευση των πιο εξασθενημένων συστημάτων στον οργανισμό.
 • Δημιουργία τεκμαιρόμενων διαγνώσεων (etalon-παρόμοια με διαγνωστικές διεργασίες).
 • Ανίχνευση ασθενειών στο στάδιο κινδύνου τους.
 • Εντοπισμός της παθολογικής μικροχλωρίδας, της περιοχής δραστηριότητάς της και των ζωνών διανομής.
 • Εντοπισμός κρυμμένης μικροχλωρίδας.
 • Προσδιορισμός της αλκαλικής όξινης ισορροπίας στους ιστούς (κρυμμένη μικροχλωρίδα).
 • Ανίχνευση ασταθών εργαστηριακών δεικτών (ποιοτική αξιολόγηση).
 • Ανίχνευση κληρονομικής προδιάθεσης σε ορισμένες ασθένειες.
 • Αξιολόγηση των αλλεργιογόνων.
 • Χαρακτηριστικά των αλλαγών στα όργανα: φλεγμονώδη και εκφυλιστικά.
 • Επιλογή και έλεγχος φαρμάκων (φυτο-τεστ).
 • Συστάσεις για την ανάκτηση της υγείας.
 • Δυνατότητες βελτίωσης της υγείας (αντιστάθμιση συχνότητας, θεραπεία βιοσυντονισμού).
 • Προετοιμασία πληροφοριακών φαρμάκων (φασματοσκοπικά).
 • Προσδιορισμός του βαθμού επιβλαβούς ενεργειακής πληροφορίας στον οργανισμό.
 • Εντοπισμός των μολυσματικών ουσιών, δηλαδή βαθμός συσσώρευσής τους στον οργανισμό:
  • μυκοτοξίνες
  • Φυτοφάρμακα
  • ζιζανιοκτόνα
  • νιτρικά και νιτρώδη
  • μυκητοκτόνα
  • βαριά μέταλλα
 • Προσδιορισμός του βαθμού συσσώρευσης επικίνδυνων συμπληρωμάτων E (πρόσθετα τροφίμων).

Η συσκευή Bioresonance Sensitiv Imago παρέχει διατροφική καθοδήγηση σε σχέση με έναν τύπο αίματος (εξαιρέστε-συνιστούμε).

 • Επιτρέπει την επιλογή ατομικού θεραπευτικού σχήματος  – επιλογή προετοιμασίας και συνταγογράφηση ξεχωριστά – αποτελεσματική δοσολογία λήψης φαρμάκων με εφαρμογή μαγνητο-οπτικού θαλάμου.
 • Οι δοκιμές κύματος συχνοτήτων βοηθούν στη διόρθωση του προβλήματος βάρους.
 • Το πρόγραμμα LifeStream περιέχει ευρυζωνικά φίλτρα των φασματοσκοπίων πολλών κορυφαίων κατασκευαστών διατροφικών συμπληρωμάτων και συμπληρωμάτων διατροφής.
 • Το LifeStream περιέχει φασματογραφήματα τροφίμων, ιατρικών, οικιακών, μεταποιητικών και ενδογενών τοξινών.
 • Το LifeStream επιλέγει μεμονωμένα επιλεκτικά φάρμακα από πιθανές επιλογές.
 • Η βάση δεδομένων συμπληρώνεται με ψηφιακές δομικές μονάδες .
 • Ο αριθμός των φασματογράφων στο πρόγραμμα LifeStream ανέρχεται σε 12.000 τεμάχια.

Επίσης η συσκευή βιοαισθησίας Sensitiv Imago επιτρέπει:

 • Διαθέσιμος δείκτης καρτών για εργασία με τα δεδομένα των ασθενών που υποβάλλονται σε έρευνα, την ανάλυσή του (αξιολόγηση).
 • Είναι δυνατή η μεταφορά των συμπερασμάτων και των χαρτογραφημάτων σε ηλεκτρονικά μέσα.
 • Αυτόματη εξουδετέρωση αρνητικών πληροφοριών.
 • Στην ψηφιακή φαρμακοβιομηχανία φυλάσσονται φασματογραφήματα 50 παραγωγών ΒΑΑ, μια ομάδα φαρμακευτικών συμπτωματικών θεραπειών, ομοιοπαθητικά φάρμακα, (folk phytoreceipts: δεν έχουμε βρει την κατάλληλη μετάφραση)****
 • Δοκιμασμένες δόσεις από εσωτερικό φυτο-τεστ και φαρμακευτική μορφή του συσκευασμένου φαρμάκου σημειώνονται.
 • Δεδομένων φασματογράφων υγιών οργάνων που χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία των πληροφοριακών τους αναλόγων – τα αποκαλούμενα ” φασματοσκοπικά “.
 • Υπάρχει μια λειτουργία που επιτρέπει τον υπολογισμό των βιορυθμών με 4 παραμέτρους: φυσική, πνευματική, συναισθηματική, γενική.
 • Είναι δυνατή η σύγκριση της κατάστασης υγείας πριν και μετά την πορεία αποκατάστασης.
 • Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο αλγόριθμο του προγράμματος έρευνας: σύμφωνα με τα συστήματα, τις συχνότητες, τα μέρη του σώματος (κεφάλι, λαιμός, στήθος, στομάχι, λεκάνη, άκρα).
 • Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος LifeStream , ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την ταχύτητα της διάγνωσης και πριν από την έρευνα ενός συγκεκριμένου ασθενούς να ορίσει το βάθος των σχεδίων ανατομικού μοντέλου.
 • το βιοσχεδιαστικό πρόγραμμα LifeStream έχει 3D μοντέλα οργάνων για την πλήρη αξιολόγηση της κατάστασης του εξεταζόμενου οργάνου.
 • Παρέχεται επαγγελματική πολυεπίπεδη προστασία από πιθανή πλαστογράφηση και παράνομη χρήση του εξοπλισμού Sensitiv Imago και του λογισμικού LifeStream.
 • Υπάρχει δυνατότητα αρχειοθέτησης δεδομένων.
 • Διασύνδεση του δείκτη καρτών μεταξύ διαφορετικών φορέων με κωδικό πρόσβασης στις προσωπικές βάσεις δεδομένων.
 • Ρύθμιση της λειτουργίας περιορισμού για τους χρήστες “ξένους” για πιθανή επιδίωξη πρόσβασης στα φασματογραφήματα LifeStream και λειτουργίας “διαγραφής” πληροφοριών σχετικά με διεξαγόμενες έρευνες.
 • Ο εξοπλισμός  της  Sensitiv Imago διαθέτει τεχνικό διαβατήριο, πιστοποιητικό εγγύησης, πιστοποιητικά, αριθμό εγγραφής, εγχειρίδιο χρήσης.

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!