Αρχική VivamusΑνθρώπινο Σώμα Αγωγη για Παρασιτα για Παιδια στο Κεντρο VIVAMUS

Αγωγη για Παρασιτα για Παιδια στο Κεντρο VIVAMUS

by NIKOLE

Σήμερα λάβαμε ένα τηλεφώνημα από Μητέρα ενός παιδιού 9 χρονών, το οποίο παρουσιάζει έντονο κνησμό στον πρωκτό λόγω (σύμφωνα με αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου που έχει προηγηθεί) παρασίτων (σκουληκάκια όπως επίσης αναφέρθηκε) για περίοδο περίπου 2 χρόνων. Ταυτόχρονα εμφανίστηκε πρόσφατα σταφυλόκοκκος (υπάρχει έξαρση την εποχή αυτή) για την οποία νοσηλεύτηκε και του δόθηκε αντιβίωση αλλά χωρίς προβιοτικά! Για όσους γνωρίζετε αλλά και όσους ακόμα αγνοείτε, η αντιβίωση δρα καταλυτικά στους επιζήμιους οργανισμούς, διαταράσσοντας τη χλωρίδα του εντέρου. Για το λόγο αυτό, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ!!!!

Λοιπόν, η πρόταση αποκατάστασης είναι η χρήση της συσκευής Rife Βιοσυντονισμού με μικρορεύματα για την καταπολέμηση των μικροοργανισμών (υπάρχουν πολλά προγράμματα για τα παράσιτα, εξειδικευμένα επίσης για συγκεκριμένους μικροοργανισμούς πχ. οξυουρίαση (pinworm ή enterobius vermicularis)  σε συνδυασμό με το schweden bitter (με ειδική δοσολογία ανάλογα με την ηλικία) και τέλος για πρόληψη μελλοντική και διατήρηση ενίσχυση της υγείας Flavon Kids. Για όλα αυτά τα προϊόντα και τη συσκευή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να τα προμηθευτείτε και να σας καθοδηγήσουμε στην αποκατάσταση.

Μια τριπλή αγωγή, για εξαιρετικά αποτελέσματα!

Για να απολαύσετε το καλοκαίρι χωρίς προβλήματα τόσο για τα παιδιά σας όσο και για όλη την Οικογένεια.

(Ειδικότερα για τα παράσιτα ανάλυση θα δείτε σε αντίστοιχα άρθρα μας στην ιστοσελίδα μας)

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!