Αρχική VivamusΣυμβουλες Στοματική λοίμωξη Candida, αποκατάσταση Vivamus (finchleyclinic.gr)

Στοματική λοίμωξη Candida, αποκατάσταση Vivamus (finchleyclinic.gr)

by NIKOLE

Καθημερινά, χάρη στη χαρτογράφηση με τη συσκευή βιοσυντονισμού SENSITIV-IMAGO, διαπιστώνουμε υπερανάπτυξη παρασίτων, μικροοργανισμών επιζήμιων (βακτηρίων, ιών, μυκήτων) μεταξύ των οποίων και CANDIDA σε διάφορα όργανα του πάσχοντος. Ενδεικτική και άμεση είναι η εικόνα του στόματος επίσης.

Τι προκαλεί την στοματική λοίμωξη από Candida 

Μικρές ποσότητες του μύκητα candida υπάρχουν στο στόμα, στο πεπτικό σύστημα και στο δέρμα των περισσοτέρων υγιών ατόμων. Κατά κανόνα ο μύκητας βρίσκεται υπό έλεγχο από άλλα βακτήρια και μικροοργανισμούς στο σώμα. Ωστόσο, ορισμένες ασθένειες, το άγχος, ή κάποια φαρμακευτική αγωγή μπορεί να διαταράξουν αυτή την εύθραυστη ισορροπία, προκαλώντας έξαρση και ανάπτυξη του μύκητα candida.

Ορισμένοι τύποι φαρμάκων που διαταράσσουν την ισορροπία των μικροοργανισμών στο στόμα και μπορεί να προκαλέσουν τέτοιου είδους μόλυνση περιλαμβάνουν:

-Κορτικοστεροειδή

-Αντιβιοτικά

-Αντισυλληπτικά

Ασθένειες ή ιατρικές παθήσεις που αυξάνουν τις πιθανότητες μυκητίασης περιλαμβάνουν:

-Ανεξέλεγκτο διαβήτη

-Ιό HIV (AIDS)

-Καρκίνο

-Ξηροστομία

-Ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν με την εγκυμοσύνη

Οι άνθρωποι που καπνίζουν ή φορούν οδοντοστοιχίες, οι οποίες δεν εφαρμόζουν σωστά, βρίσκονται επίσης σε αυξημένο κίνδυνο για μυκητίαση στο στόμα. Επιπλέον, τα μωρά μπορεί να περάσουν τη μόλυνση στις μητέρες τους κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Ποια είναι τα συμπτώματα της μυκητίασης

Η μυκητίαση αναπτύσσεται συνήθως ξαφνικά, αλλά μπορεί να γίνει χρόνια. Ένα κοινό σημάδι της λοίμωξης είναι η παρουσία λευκών εξογκωμάτων-πληγών στο στόμα, συνήθως στη γλώσσα ή στα εσωτερικά μάγουλα, αλλά μερικές φορές και στον ουρανίσκο, τα ούλα, τις αμυγδαλές, ή στο πίσω μέρος του λαιμού σας.

Οι πληγές αυτές ονομάζονται και αλλοιώσεις και μπορεί να είναι αρκετά επώδυνες και να ματώνουν λίγο, όταν τις ξύνετε ή όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας. Σε σοβαρές περιπτώσεις, οι αλλοιώσεις μπορεί να εξαπλωθούν στον οισοφάγο σας, ή στον φάρυγγα, προκαλώντας:

-Πόνο ή δυσκολία στην κατάποση

-Μια αίσθηση ότι η τροφή έχει κολλήσει στο λαιμό σας ή στην περιοχή μέσα στο στήθος

-Πυρετό, εάν η λοίμωξη εξαπλώνεται πέραν του οισοφάγου

Η μυκητίαση στο στόμα μπορεί να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων, του ήπατος και του δέρματος. Αυτό συμβαίνει πιο συχνά σε άτομα με καρκίνο, AIDS, ή άλλες ιατρικές παθήσεις, που αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Δείτε το πρωτόκολλο αποκατάστασης με τα διατροφικά συμπληρώματα από τη finchleyclinic.gr, στο αντίστοιχο άρθρο μας πατώντας εδώ. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μπαίνοντας στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας vivamus.gr πατώντας στην 1η εικόνα “αγοράστε απευθείας”, οδηγείστε στην ιστοσελίδα finchleyclinic.gr με περίπου 800 κορυφαία προϊόντα ή πατήστε εδώ. 

Διαβάστε επίσης: Πρωτόκολλο για CANDIDA VIVAMUS FIVELAC, Candizolv,Thyme Formula,Ozonated Olive Oil (από finchleyclinic.gr ) πατώντας εδώ 

 

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα