ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΠρωτόκολλο για CANDIDA VIVAMUS FIVELAC, Candizolv,Thyme Formula,Ozonated Olive Oil (από finchleyclinic.gr )

Πρωτόκολλο για CANDIDA VIVAMUS FIVELAC, Candizolv,Thyme Formula,Ozonated Olive Oil (από finchleyclinic.gr )

Περιγραφή

Συνήθως, τα υγιή βακτήρια στο σώμα  μας κρατούν τα επίπεδα Candida υπό έλεγχο.  Ωστόσο, εάν διαταραχθούν τα υγιή επίπεδα βακτηριδίων ή διαταραχθεί το ανοσοποιητικό σύστημα, η Candida μπορεί να ξεπεράσει την υπερπαραγωγή.

Παρακάτω είναι μερικοί παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε υπερανάπτυξη Candida

  • αντιβιοτικά
  • διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και εκλεκτικούς υδατάνθρακες
  • επιθυμία για γλυκό
  • κατανάλωση αλκοόλ
  • εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα
  • αντισυλληπτικά
  • διαβήτης
  • υψηλά επίπεδα στρες

Συμπτώματα της υπερανάπτυξης του Candida και πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε

  • Στόμα :Όταν υπάρχει πολύ Candida στο στόμα, μπορεί να προκαλέσει λευκές, ανώμαλες αλλοιώσεις, ερυθρότητα και πόνο στο στόμα και στο λαιμό. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως στοματική λοίμωξη(άρθρο μας
  • Κόπωση, Εξασθένηση: άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα συχνά εμφανίζουν διάφορες διατροφικές ανεπάρκειες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση-εξασθένηση
  • Επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων ή των ουροφόρων οδών : Ο μύκητας Candida μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων και των ουροφόρων οδών, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε πόνο και δυσφορία.
  • Πεπτικά θέματα: ύπαρξη μικρών ποσοτήτων Candida στο έντερο είναι φυσιολογική. Ωστόσο, εάν αρχίσει να προκαλεί υπερπαραγωγή, μπορεί να προκαλέσει διάφορα συμπτώματα που σχετίζονται με το έντερο.
  • Ιγμορίτιδες: Πολλές χρόνιες ιγμορίτιδες πιστεύεται ότι προκαλούνται από μύκητες. Εάν έχετε τέτοια λοίμωξη που διαρκεί περισσότερο από ένα μήνα, η Candida μπορεί να είναι η αιτία.
  • Μυκητιασικές λοιμώξεις του δέρματος και των νυχιών: Η υπερανάπτυξη του Candida στο δέρμα μπορεί να προκαλέσει καταστάσεις όπως το πόδι του αθλητή, το δακτυλίθιο και τις μυκητιακές μολύνσεις.
  • Πόνος στις αρθρώσεις: Εάν η υπερβολική ανάπτυξη του Candida αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματός σας και να ταξιδέψει σε ολόκληρο το σώμα σας. Όταν συμβεί αυτό, το Candida μπορεί να μολύνει τα οστά και τις αρθρώσεις, προκαλώντας πόνο, δυσκαμψία και οίδημα.
  • Η ομιχλώδης σκέψη, λαιμαργία για φαγητό ή οποιοδήποτε είδος  λοίμωξης από μύκητες ή ζύμη θεωρείται τυπικό σύμπτωμα (δείτε τα allergy kits στην ιστοσελίδα μας πατώντας εδώ για απευαισθητοποίηση)

Πρωτόκολλο αποκατάστασης CANDIDA με προϊόντα finchleyclinic.gr VIVAMUS

Fivelac: Ένα μοναδικό προβιοτικό που αναπτύχθηκε ειδικά για candida (πατήστε εδώ).
Candizolv: Σχεδιάστηκε για να διαλύσει candida με την πέψη της εξωτερικής μεμβράνης (πατήστε εδώ).
Thyme Formula (Φόρμουλα Θυμαριού): Ένα επιθετικό φυτικό φάρμακο το οποίο από μόνο του συνήθως φέρνει ακόμη και σοβαρή candida υπό έλεγχο σε δύο μήνες και τείνει να το εξαλείψει σε έξι μήνες (πατήστε εδώ).
Ozonated Olive Oil Plus: Οζονισμένο Ελαιόλαδο – Πολύ αποτελεσματικό για την τοπική ανακούφιση των προβλημάτων τσίχλας, όπου χρειάζεται (πατήστε εδώ).

Παίρνοντας μαζί τα πρώτα τρία προϊόντα είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός για την καταπολέμηση της υπερανάπτυξης candida.

Για την αγορά του πατήστε εδώ  . Θα χρειαστεί να κάνετε λογαριασμό στη finchleyclinic.gr μπαίνοντας στο vivamus.gr , αρχική σελίδα, πατάτε “Αγοράστε απευθείας” στη φωτογραφία με το ζευγάρι και το παιδί. Και βάζετε τη λέξη κλειδί στην αναζήτηση prostrex, οπότε και θα οδηγηθείτε στο προιόν και στη δυνατότητα εισαγωγής του στο καλάθι αγορών σας. Για τη δημιουργία λογαριασμού θα σας ζητηθούν τα στοιχεία σας ήτοι ονοματεπώνυμο, email & διεύθυνση, ώστε να είστε ενήμεροι για την αποστολή τους και να υπάρχει ασφάλεια όπως και δυνατότητα αναζήτησής σας σε περίπτωση που χρειαστεί από το κούριερ.Η χρήση πιστωτικής κάρτας είναι απαραίτητη. Σε περίπτωση χρεωστικής (prepaid) το πιο πιθανό είναι ότι λόγω νόμων των Ελληνικών τραπεζών, δε θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, παρά μόνο αν είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό paypal ή δημιουργήσετε κάποιον εσείς.

Εφόσον συναντήσετε δυσκολίες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Καλέστε μας στα 210 9769116, 6980 667655 & 6944 115449

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!