Αρχική Vivamus Πρόγραμμα EVOX Αλλαγή πεποιθήσεων & ο Δρόμος προς την Υγεία με Απομακρυσμένη Συνεδρία VIVAMUS

Πρόγραμμα EVOX Αλλαγή πεποιθήσεων & ο Δρόμος προς την Υγεία με Απομακρυσμένη Συνεδρία VIVAMUS

by NIKOLE

Τι είναι το EVOX;

Το EVOX είναι λογισμικό ανάλυσης φωνής, δημιούργημα κορυφαίας εταιρεία τεχνολογίας-ευεξίας, με υλικό συντονισμού που επιτρέπει σε έναν υπολογιστή να παράγει βιοεπισκόπηση του ανθρώπινου σώματος. Το λογισμικό EVOX δημιουργήθηκε για τη βελτιστοποίηση της συναισθηματικής και ψυχολογικής ευεξίας αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπετε (αντιλαμβάνεστε) τον κόσμο.

Πώς λειτουργεί το EVOX;

Η κατάσταση της συναισθηματικής σας υγείας μπορεί να ακουστεί μέσα από τη φωνή σας. Όταν μιλάτε για ορισμένα θέματα όπως η υγεία, ο πλούτος, οι σχέσεις, η εργασία, οποιοδήποτε θέμα πραγματικά, οι συχνότητες στη φωνή σας αλλάζουν. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να ακούγονται ή να μην ακούγονται στο αυτί σας, αλλά το λογισμικό EVOX μπορεί να εντοπίσει ακόμη και τις παραμικρές αλλαγές στον τόνο, τον ρυθμό, τη σύγχυση, την παύση και την έμφαση. Όλα αυτά μεταφέρουν την ενέργεια της φωνής σας και αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με την κατανόηση ή την επίγνωσή σας σε θέματα που εξετάζονται, όπως ο γάμος σας ή μια χρόνια ασθένεια.πάντα

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας EVOX, ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας θα σας ζητήσει να επαναλάβετε μια φράση σχετικά με το θέμα. Το λογισμικό καταγράφει τη φωνή σας, χαρτογραφώντας τις συχνότητες στο γράφημα του δείκτη αντίληψης. Το EVOX συνεχίζει αναλύοντας τα δεδομένα για να προσδιορίσει ποιες πληροφορίες χρειάζονται για να μετατοπίσετε την αντίληψή σας σχετικά με το θέμα σε ένα πιο διευρυμένο.

Στη συνέχεια, το EVOX στέλνει τις πληροφορίες που λείπουν ως ηλεκτρικές ωθήσεις στο ενεργειακό σας πεδίο μέσω του υλικού που ακουμπάτε, ενώ σκέφτεστε το άτομο, το μέρος, την κατάσταση ή το αντικείμενο. Η διαδικασία εγγραφής και λήψης επαναλαμβάνεται αρκετές φορές έως ότου η φωνητική αντιστοίχιση αποκαλύψει ότι έχουν ενσωματωθεί αρκετές πληροφορίες, που λείπουν και έχει συμβεί μια μετατόπιση. Αισθήματα ανάτασης και έμπνευσης συχνά συνοδεύουν τη μετατόπιση.

Τι είναι ο φωνητικός χάρτης του δείκτη αντίληψης EVOX;

Ο δείκτης αντίληψης EVOX είναι ένας χάρτης της φωνής σας που εμφανίζει τις τρέχουσες συνειδητές και υποσυνείδητες αναμνήσεις, τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τις σχετικές εμπειρίες σας σχετικά με το θέμα για το οποίο μιλάτε. Ο Δείκτης Αντίληψης εμφανίζει μη ισορροπημένη ή υπερβολική φωνητική ενέργεια, αποκαλύπτοντας πληροφορίες που υπάρχουν και πληροφορίες που λείπουν.

Ο Δείκτης Αντίληψης χωρίζεται σε αυτές τις 12 ζώνες ανισόρροπων καταστάσεων αντίληψης, οι οποίες αντιστοιχούν σε 12 μουσικές νότες:

  • Ανομολόγητο
  • Επαναλαμβανόμενη σκέψη
  • Θλίψη
  • Συναισθηματικά αποσυνδεδεμένος
  • Αυτοκριτική
  • Αγάπη υπό όρους
  • Θυμός
  • Φόβος και Συντριβή
  • Καταπιεσμένη συναισθηματική έκφραση
  • Ανάξιος/Ανάξιος
  • Άκαμπτες πεποιθήσεις
  • Αντικρουόμενες πεποιθήσεις

Καθώς ο χάρτης δημιουργείται από το ενεργειακό μοτίβο της φωνής σας, κάθε ζώνη θα καλύπτεται με ένα ή περισσότερα από αυτά τα χρώματα:

  • Γκρι: συνολική φωνητική ενέργεια σε κάθε ζώνη
  • Μαύρο: ανισορροπίες ή υπερβολή στη φωνή
  • Λευκό: χαμηλότερες ποσότητες φωνητικής ενέργειας που αντισταθμίζουν τη συνολική φωνητική ενέργεια
  • Μπλε: Υπέρβαση επιπέδου ή χαμηλή ανισορροπία
  • Πράσινο: Επίπεδο δύο περίσσεια μέσης ανισορροπίας
  • Κίτρινο: πλεόνασμα τρίτο επιπέδου ή υψηλή ανισορροπία
  • Κόκκινο: υπερβολικό τέταρτο επίπεδο ή ακραία ανισορροπία

Οι κόκκινες και κίτρινες ζώνες αποτελούν περιοχές ανησυχίας. Εάν έχετε κόκκινο στη ζώνη τρία, Θλίψη, μετά την πρώτη συνεδρία εγγραφής σας, το EVOX θα στείλει τις κατάλληλες συχνότητες (to your biofuel)για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Καθώς οι κύκλοι εγγραφής και λήψης ολοκληρώνονται και η αντίληψή σας επαναπλαισιώνεται, θα βλέπετε λιγότερο κόκκινο στον δείκτη αντίληψης.

Το EVOX συνιστά επίσης θετικές επιβεβαιώσεις, συμπληρώματα, ασκήσεις, τροφές, θεραπείες όπως βελονισμός ή μασάζ, αποστάγματα λουλουδιών και πολλά άλλα για να συμπληρώσουν την αναδιάρθρωσή σας. Αυτά υλοποιούνται μεταξύ των συνεδριών και προσαρμόζονται με βάση τα δεδομένα βιοανάδρασης κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. Σε συνειδητό επίπεδο, μπορεί να έχετε περισσότερη διαύγεια και γνήσια συναισθήματα ευγνωμοσύνης. Θα μπορούσατε επίσης να αισθανθείτε ναυτία, εξάντληση, ή περιοχή σωματικού πόνου, καθώς η συναισθηματική ενέργεια προηγούμενων τραυμάτων απελευθερώνεται από τα κύτταρα σας. Συνολικά, είναι μια υπέροχη εμπειρία!

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας θεραπείας EVOX;

Όταν πρόκειται να κάνετε μια συνεδρία θεραπείας EVOX, θα προετοιμαστείτε φορώντας και ρυθμίζοντας ένα ακουστικό και ένα μικρόφωνο. Θα καθίσετε αναπαυτικά και θα βάλετε το χέρι σας σε συγκεκριμένο εξάρτημα σα χεράκι. Ένας από τους πιστοποιημένους επαγγελματίες EXOV μας θα σας ζητήσει να πείτε τί σας ανησυχεί στο μικρόφωνο. Ο φωνητικός χάρτης του δείκτη αντίληψης θα εμφανιστεί σε μια οθόνη μπροστά σας. Στη συνέχεια, θα σας συμβουλεύσει να κλείσετε τα μάτια σας και να ακούσετε απαλή μουσική ενώ σκέφτεστε το θέμα σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι πληροφορίες που λείπουν αποστέλλονται μέσω της βάσης του λογισμικού. Ανάλογα με την ευαισθησία σας, μπορεί να αισθανθείτε ή όχι τις ηλεκτρικές παρορμήσεις ή να παρατηρήσετε άλλες φυσικές αλλαγές στο σώμα σας. Στη συνέχεια, θα μιλήσετε ξανά για το θέρμα που σας απασχολεί, καθώς αναπαράγεται ο φωνητικός χάρτης. Θα δείξει εάν τα συναισθηματικά άγχη και οι φόβοι, τα υποσυνείδητα τυφλά σημεία, οι περιοριστικές πεποιθήσεις ή οποιαδήποτε από τις καταστάσεις αντίληψης που παραμένουν ανισόρροπες έχουν απαλειφθεί ή όχι από τις ζώνες του δείκτη αντίληψης.

Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να επιλυθούν οι κόκκινες και κίτρινες ζώνες. Κάθε συνεδρία διαρκεί συνήθως 60 λεπτά – εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις-. Τα αποτελέσματα θα διαφέρουν για κάθε θέμα που θέλετε να εργαστείτε με το EVOX. Οι αλλαγές στην αναπλαισίωση της αντίληψης μπορεί να συμβούν αμέσως ή να απαιτούν πολλές συνεδρίες για ένα θέμα. Διαπιστώνουμε ότι απαιτούνται 4-17 συνεδρίες για την επίλυση των περισσότερων από τα υποκείμενα ζητήματα που αντιμετωπίζει ένα άτομο, κυρίως αν είναι χρόνια και αφορούν πολλά θέματα. Συνιστώνται συνεδρίες συντονισμού όταν προκύπτουν νέες προκλήσεις.

Απομακρυσμένες συνεδρίες θεραπείας EVOX

Οι επαγγελματίες EVOX μας μπορούν τώρα να σας καθοδηγήσουν σε συνεδρίες θεραπείας αναπλαισίωσης της αντίληψης από το σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής με ευρυζωνικό internet. Θα σας ταχυδρομήσουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης της βάσης, των ακουστικών και του μικροφώνου. Θα συναντηθείτε με τον αντίστοιχο επαγγελματία υγείας από το Κέντρο μας μέσω λογισμικού τηλεδιάσκεψης. Οι απομακρυσμένες συνεδρίες EVOX είναι εξίσου αποτελεσματικές εάν έχετε ένα ήσυχο μέρος για να εστιάσετε στη συνεδρία και δεν ενοχλείτε. Θα σας συμβουλεύσουμε επίσης για συμπληρώματα ή αποστάγματα μέσω ταχυδρομείου, ώστε η θεραπεία σας να είναι ολοκληρωμένη και αποτελεσματική.

Συμπέρασμα

Το EVOX ξεκλειδώνει περιοριστικές σκέψεις και συναισθήματα που είναι θαμμένα βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σας. Μέσα από τη διαδικασία της εκ νέου καλλιέργειας της αντίληψης, θα αρχίσετε να βλέπετε πρόσωπα, μέρη, συνθήκες και πράγματα με έναν νέο τρόπο, ώστε να μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας εμπόδισαν από τη θεραπεία και την ολότητα. Η ζωή που θέλετε είναι διαθέσιμη σε εσάς όταν έχετε πρόσβαση σε ισορροπημένες αντιλήψεις που σας επιτρέπουν να πάρετε αποφάσεις που οδηγούν στην επιθυμητή πραγματικότητα. 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Για ραντεβού για συνεδρίες διαδυκτιακά καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!