Αρχική Vivamus ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΕΣ (Η/ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ) & ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ. ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Dr BERG & ME TH ΣΥΣΚΕΥΗ ALIXXOR RIFE GENERATOR

ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΕΣ (Η/ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ) & ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ. ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Dr BERG & ME TH ΣΥΣΚΕΥΗ ALIXXOR RIFE GENERATOR

by NIKOLE

Σήμερα θα σας δείξω πώς να απαλλαγείτε από δερματικές κρεατοελιές και κονδυλώματα πολύ γρήγορα, μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν 2 εβδομάδες. κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και όσο περισσότερο την εφαρμόζετε, θα διαπιστώσετε μείωση αυτών των κονδυλωμάτων. Πρόκειται πραγματικά για μια απλή και εύκολη θεραπεία με τη χρήση δύο συστατικών. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταλάβετε αρχικά γιατί έχετε δερματικές ετικέτες ή κονδυλώματα.

ΑΙΤΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΩΝ Η ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Μια κρεατοελιά ή δερματικό κονδύλωμα είναι ένας δείκτης ότι είναι ο τρόπος του σώματός σας να επικοινωνεί ότι συμβαίνει κάτι άλλο στο οποίο πρέπει να δώσετε προσοχή. Έτσι, ο σκοπός αυτού του βίντεο είναι να κατανοήσετε πραγματικά το γιατί πίσω από το σύμπτωμα, ώστε όχι μόνο να μπορείτε να το ξεφορτωθείτε αλλά να βεβαιωθείτε ότι δεν θα επανέλθει, καθώς υπάρχουν πιθανά άλλα προβλήματα αυτή τη στιγμή στο σώμα σας τα οποία σχετίζονται με αυτή την υποκείμενη αιτία. Επομένως, πρώτα απ’ ‘όλα είναι σημαντικό να δούμε τι γνωρίζουμε για τις κρεατοελιές ή τα δερματικά κονδυλώματα. Πρόκειται για ανάπτυξη κυττάρων και ο όρος για αυτό είναι μια αναβολική απόκριση. αναβολικό σημαίνει ανάπτυξη. Στην ουσία είναι μικροί καλοήθεις όγκοι.Οι καλοήθεις όγκοι δεν είναι καρκίνος .

Ο καρκίνος περιλαμβάνει κάτι που ονομάζεται κακοήθεια που εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα. Οι καλοήθεις όγκοι συμβαίνουν σε μια πολύ συγκεκριμένη περιοχή του σώματος και φτάνουν σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος, αλλά δεν καταλαμβάνουν το σώμα. Εμφανίζονται συνήθως γύρω από τις πτυχές του δέρματός σας. στη μασχάλη, το λαιμό σας, επιπλέον όμως μπορεί να είναι οπουδήποτε, μπορεί επίσης να είναι στο στόμα σας, στον οισοφάγο σας, στην τραχεία, στον λάρυγγα, τα ιδιωτικά σας μέρη, μπορεί να είναι παντού. Υπάρχει μεγάλη συσχέτιση μεταξύ των δερματικών κονδυλωμάτων και του HPV (ανθρώπινο ιός θηλώματος). Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ο HPV δεν είναι μόνο ένας ιός, αλλά διακρίνεται σε 130 ή 140 στελέχη (διαφορετικοί τύποι ιών ανθρώπινων θηλωμάτων), ώστε ο καθένας να μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικές καταστάσεις.

Ας δούμε τί άλλο γνωρίζουμε για τα δερματικά κονδυλώματα: σίγουρα είναι πιο συνηθισμένα στις γυναίκες, καθώς υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών. Οι γυναίκες έχουν περισσότερα οιστρογόνα, επίσης υπάρχει υψηλότερη συχνότητα εμφάνισής τους όταν μια γυναίκα μένει έγκυος, κάτι που θα επικύρωνε επίσης αυτή την κατάσταση με τα οιστρογόνα. Επίσης το οιστρογόνο είναι μια αναβολική ορμόνη, έτσι κάνει τα κύτταρα να αναπτύσσονται . Οσο περισσότερο λίπος έχετε τόσο περισσότερα οιστρογόνα θα κάνετε, οπότε αν κάποιος είναι υπέρβαρος θα παράγει περισσότερα οιστρογόνα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και το τελευταίο σημείο για τα οιστρογόνα είναι ότι όχι μόνο υπάρχει ένας υψηλός παράγοντας κινδύνου για την εμφάνιση δερματικών κονδυλωμάτων αλλά και ένας υψηλότερος παράγοντας κινδύνου για καρκίνο που σχετίζεται με τον HPV και τον HPV. Έτσι υπάρχει και αυτή η σύνδεση, αλλά υπάρχει και μια άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα δερματικά κονδυλώματα. Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εμφάνισής τους σε καταστάσεις όπως ο διαβήτης, η παχυσαρκία και το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (POS) που σχετίζεται πραγματικά με την υποκείμενη αιτία του διαβήτη και της παχυσαρκίας που είναι τα υψηλά επίπεδα ινσουλίνης, που συνδέεται με την αντίσταση στην ινσουλίνη. Εγινε έρευνα σε 98 περιπτώσεις ατόμων με δερματικά κονδυλώματα, σχεδόν όλοι είχαν αντίσταση στην ινσουλίνη, Υπάρχει ένα τεστ που ονομάζεται HOMA-IR Διαγνωστικό τεστ αντίστασης στην ινσουλίνη, που μπορείτε να κάνετε. Εκτός από την υψηλή σχέση των δερματικών κονδυλωμάτων με την αντίστασης στην ινσουλίνη, υπάρχει και αντίστοιχα υψηλή σχέση με υψηλά τριγλυκερίδια, κονδυλώματα και παχυσαρκία .

Ένα άλλο στοιχείο που είναι ενδιαφέρον σχετικά με την κατάσταση αντίστασης στην ινσουλίνη, είναι η ύπαρξη πολλής ινσουλίνης στο σώμα που αντισταθμίζει αυτήν την αντίσταση στην ινσουλίνη στο κύτταρο. Έτσι, όταν η ινσουλίνη υποτίθεται ότι διεισδύει στα μιτοχόνδρια (τον ενεργειακό παράγοντα του κυττάρου) για να δημιουργήσει ATP που είναι ενέργεια, δεν το κάνει στον βαθμό που θα έπρεπε. Έτσι, τότε το σώμα αρχίζει να παράγει πολλή ινσουλίνη, αλλά δεν συνδέεται με τα μιτοχόνδρια και δεν έχουμε αρκετή ινσουλίνη που να συνδέεται με τα μιτοχόνδρια. Είτε ο αριθμός των μιτοχονδρίων είναι μικρότερους , είτε είναι δυσλειτουργικά (τα οποία βρίσκονται στην καρδιά τόσο του καρκίνου όσο και των εννέα όγκων που είναι δερματικά κονδυλώματα).

Dr Berg: Πιστεύω, λοιπόν, ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος μηχανισμός για τον οποίο οι άνθρωποι εμφανίζουν κονδυλώματα στο δέρμα, έχει να κάνει με το τι συμβαίνει στο επίπεδο των μιτοχονδρίων, οπότε θα φτάσω στη θεραπεία στη συνέχεια, αλλά θέλω απλώς να τονίσω τη σημασία της κατανόησης του μηχανισμός πίσω από το κονδύλωμα του δέρματος και τι πρέπει να κάνετε γι’ ‘αυτό. Πρέπει να διορθώσετε την αντίσταση στην ινσουλίνη, καθώς και την κυριαρχία των οιστρογόνων εάν έχετε αυτό το πρόβλημα, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι θα είναι περισσότερο πρόβλημα αντίστασης στην ινσουλίνη και η λύση για αυτό είναι σίγουρα η υγιεινή εκδοχή της κετογονικής δίαιτας καθώς και νηστεία για να βεβαιωθείτε ότι αφού απαλλαγείτε από τις δερματικές ετικέτες δεν επιστρέφουν.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Τώρα ας μιλήσουμε για τις πολύ απλές θεραπείες. πρόκειται να χρησιμοποιήσετε 2 συστατικά: ιώδιο και σκόρδο. Αυτό που είναι ενδιαφέρον για το ιώδιο είναι ότι όχι μόνο μπορεί να αναστείλει τον HPV, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στη ρύθμιση των οιστρογόνων. Θα προτείνω έναν τύπο προϊόντος που μπορείτε να προμηθευτείτε από το φαρμακείο του φαρμακείου που ονομάζεται ιώδιο povidome. είναι λιγότερο τοξικό και είναι πολύ διαλυτό και το χρησιμοποιούν ακόμη και για τη θεραπεία εγκαυμάτων. Πρόκειται να χρησιμοποιήσετε μόνο μερικές σταγόνες. Πάρτε ένα μικρό δοχείο, ένα μικρό πιάτο, βάλτε του δύο σταγόνες από αυτό το ιώδιο κάθε μέρα. Μετά θα πάρετε λίγο φρέσκο σκόρδο και θα συνθλίψετε λίγο από αυτό για να πάρετε μερικές σταγόνες εντάξει. πρόκειται να ανακατέψεις μερικές σταγόνες σκόρδο με θα το ανακατέψετε. Μετά μπορείτε να πάρετε μια μπατονέτα και να το βάλετε κατευθείαν στο δερματικό κονδύλωμα, ή να χρησιμοποιήσετε μια ταινία που θα την εφαρμόσετε από πάνω με αυτό το ίδιο μείγμα μόνο δύο φορές την ημέρα. Τώρα, θα σας προτείνω να το διατηρήσετε στο ψυγείο για να διατηρήσετε το σκόρδο πραγματικά φρέσκο .

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ιώδιο, αλλά το σκόρδο πρέπει να παραμείνει φρέσκο και ισχυρό, επειδή υπάρχει ένα συγκεκριμένο φυτοθρεπτικό συστατικό που ονομάζεται Αλισίνη στο σκόρδο που κάνει όλα τα μαγικά και επομένως είναι πολύ αντικαρκινικό, αντι-ιικό, κάνει πολλά. Τώρα, θα παρατηρήσετε ακόμη και μετά από μια μέρα χρήσης, ότι υπάρχει σημαντική συρρίκνωση της ετικέτας του δέρματος, αν δεν έχει εξαφανιστεί τελείως. Εξαρτάται πραγματικά από το βαθμό αντίστασης στην ινσουλίνη που έχετε. Μπορεί να χρειαστούν έως και 2 εβδομάδες, αλλά μπορεί να δείτε μια μείωση των δερματικών κονδυλωμάτων ακόμα και την επόμενη μέρα. Σας συνιστώ να πετάξετε το πιάτο που φτιάξατε την προηγούμενη μέρα και να φτιάξετε μια φρέσκια παρτίδα δύο σταγόνες ιωδίου, μερικές σταγόνες σκόρδο φρέσκο χυμό γιατί έτσι μπορούμε να διατηρήσουμε τη δραστικότητα του σκόρδου. Μπορείτε απλά να κόψετε αυτή τη σκελίδα σκόρδου και απλά να σπάτε διαφορετικά κομμάτια της κάθε μέρα, έτσι θα κρατήσει αρκετά. Θέλουμε λοιπόν αυτό το σκόρδο φρέσκο το οποίο θα βάζετε μαζί με το ιώδιο στην περιοχή τοπικά με μια ταινία ή ένα κομμάτι ταινίας και απλώς θα συνεχίσετε να το επαναλαμβάνετε εφαρμόζοντάς το στην επιφάνεια του δέρματός σας έως και 2 εβδομάδες, εάν το χρειάζεστε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα πράγματα που θα λειτουργήσουν όπως οξείδιο ψευδαργύρου, μηλόξυδο, λάδι ρίγανης, αλλά νομίζω ότι μπορείτε να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα με το σκόρδο και αυτό το ιώδιο.

Κονδυλώματα προκαλούνται επίσης από έναν ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων όπως ανέφερα και μπορεί να χρειαστεί να μεταβείτε σε μια ελαφρώς διαφορετική θεραπεία, εάν χρειαστεί. , Αν υποθέσουμε ότι η πρώτη θεραπεία δεν λειτουργεί ή δεν βλέπετε καμία αλλαγή μέσα σε μία εβδομάδα, μετά αλλάξτε αυτήν την αγωγή χρησιμοποιώντας σαλικυλικό οξύ, το οποίο παίρνετε από το φαρμακείο ή απλά συνθλίβετε μια ασπιρίνη και βάλτε λίγη από αυτήν την ασπιρίνη τοπικά μέσα σε νερό, με μια ταινία ή ταινία και εφαρμόστε την. Αυτό θα έχει την τάση να λειτουργεί καθώς υπάρχει ένα αρχαίο φυτό, που λέγεται celandine χελιδόνιο. Φυσικά προτιμότερο είναι να το χρησιμοποιήσετε φρέσκο.

Επιπλέον η συσκευή Alixxor Rife (πληροφορίες βλ. εδώ και εδώ) έχει συγκεκριμένα προγράμματα με τον όρο warts (κρεατοελιές και HPV papilloma virus κλπ

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

———————————————————————————————————————————-

Today I am going to show you how to get rid of skin tags and warts very quickly sometimes it may take up 2 weeks. during this process you are going to find a lessening of these skin tags the longer you do this. are actually very easy to do and it’s a simple two ingredient remedy. but more importantly is to understand why you have skin tags or warts in the first place. A skin tag or wart is an indicator it’s your body’s way of communicating that there’s something else going on that you should pay attention to. so the purpose of this video is to really understand the why behind the symptom so not only can you get rid of it but to make sure it doesn’t come back because there are other problems that are probably existing right now in your body that are related to this underlying cause. So, so first of all what do we know about skin tags or warts well we know we have a growth of cells and the term for that is an anabolic response . anabolic means the growth of something it’s actually a mini little tumor it’s a benign tumor.

Benign tumors are not cancer Cancer involves something called a malignancy which is spreading out of control. Benign tumors happens at a very certain location and it gets to a certain size but it doesn’t take over the body and are need usually around the foldss of your skin. on your neck armpit, but they can be anywhere as well they can be in your mouth, your esophagus, the trachea, the larynx your private parts they can be all over now there is a high association between skin tags and warts and HPV (human papillomo virus). You have to realize that HPV is not just one virus it’s over like 130 or 140 different types of human papillomaviruses so each one can create different situations. So, what else do we know about a skin tag? well definitely more common in women so why is that what’s the difference between men and women? well women have more estrogen for one thing and also you see a higher incidence of skin tags when a woman gets pregnant which would also validate this estrogen situation. and also estrogen is an anabolic hormone so it makes cells grow and the more fat that you have the more estrogen you’re going to make so if someone is overweight they’re going to make more estrogen both men and women and the last point about estrogen is that not only is there a high risk factor for getting skin tags is a higher risk factor of just having HPV and HPV related cancer okay so there’s that connection as well but there’s a another interesting piece of information relating to the skin tags and that would be increased risk of skin tags in conditions like diabetes, obesity and PCOS (polycystic ovarian syndrome) which is really related to the underlying cause of diabetes and obesity which is high levels of insulin. okay but under that is insulin resistance now once they did with 98 cases of people with skin tags nearly all of them had insulin resistance okay based on a test called HOMA-IR Diagnostic Insulin resistance test very very strong association between skin tags and in insulin resistance, skin tags and high triglycerides and skin tags and obesity which basically high triglycerides and obesity are related to insulin resistance as well.

Now another thing that’s interesting about insulin resistance situation we have a lot of insulin in the body that’s compensating for this insulin resistance in the cell. so when insulin is supposed to penetrate the mitochondria (the energy Factor of the cell) to make ATP which is energy, it doesn’t do it to the degree it should. So, then the body gets this feedback loop and it starts making a lot of insulin but it’s not connecting with the mitochondria and we don’t have enough insulin connecting with the mitochondria, you get lower numbers of mitochondria, you get dysfunctional mitochondria, which is at the heart of both cancer and the nine tumors which are skin tags. So I believe that’s the biggest mechanism of why people get skin tags okay, it has to do with what’s going on at the mitochondria level so I’m going to get to the remedy next but I just want to emphasize the importance of of understanding the mechanism behind skin text and what you need to do about it you need to fix insulin resistance okay as well as estrogen dominance if you have that problem but chances are it’s going to be more of an insulin resistance problem and the solution for that is definitely getting on the healthy version of the ketogenic diet as well as in a minute fasting to make sure that after you get rid of the skin tags they don’t come back.

REMEDIES

All right, now let’s talk about the remedies really simple you’re just going to be using 2 things : iodine and garlic. what’s interesting about iodine is not only can an inhibit HPV but it also can help regulate estrogen estrogen I’m going to recommend a type of item you can get at the pharmacy drugstore it’s called povidome iodine. it’s less toxic and it’s very soluble okay and they use it even to treat burns so you can use that you’re just going to use a few drops. You are going a little container, a little dish, put two drops of this iodine in it okay each day and then you’re going to take some fresh garlic and crush a little bit of it to get a couple drops okay so we’re going to mix a couple drops of garlic with are you going to mix it up and then you can take a little cotton swab put it directly on the skin tag or wart and put a Band-Aid or tape over it okay and you’re going to apply this same mixture just twice a day. Now, I’m going to recommend that you keep in the refrigerator just to keep the the garlic really fresh you know

You don t have to worry about the iodine but the garlic needs to stay fresh and potent because there’s a certain phytonutrient called Allicin in the garlic that is doing all the magic and so it’s very anti-cancer, anti viral, it does a lot. Now, you are going to notice after even a day of using this, that there’s a significant shrinkage of the skin tag if not completely gone. It really depends on how bad you have instant resistance okay. It could take up to 2 weeks but you will see a lessening of the skin tags overtime now the next day I recommend that you toss out the dish that you made previous day and make a fresh batch couple drops of iodine, a couple drops of garlic juice fresh because that way we can maintain the potency of the garlic okay and you can just cut up this garlic clove and just crush different pieces of it each day and it’ll go a long way but we want that garlic fresh and we’re going to put it on the area topically put a a little band-aid or a piece of tape and you’re just going to keep repeating this applying it to the surface of your skin for up to 2 weeks if you need it for that long and you can also use other things that will work like zinc oxide, apple cider vinegar, oregano oil but I think you can see the best results with garlic and this iodine.

A wart is also caused by a human papillomavirus and you may need to shift to a slightly different remedy if needed maybe not but let’s say the first remedy doesn’t work or you don’t see any change within one week, then shift this other remedy which is either one of two things you can use salycilic acid, you get it from the drugstore and little patches or just crush an aspirin up and put some of this aspirin topically Within water , with a Band-Aid or tape and apply that . That will tend to work or there’s an ancient plant you can get us a remedy and it’s called celandine okay I mean if you had it fresh that would be the ideal situation because you just take one of the stems and you’ll notice that there’s a smoothing fluid on the stem you would put that topically. it’s very very potent to viruses and you put I’ll drop on that and a band-aid and or tape but the most important thing about this video and the emphasis is to correct the underlying reason why you have these in the first place and I highly recommend you get started on this right now while it is fresh in your mind.

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!