Αρχική VivamusΣυμβουλες ΣΑΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ”BIOSCAN” ΑΠΛΗ, ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ VIVAMUS

ΣΑΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ”BIOSCAN” ΑΠΛΗ, ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ VIVAMUS

by NIKOLE


Η λήψη μιας σάρωσης βιοεπικοινωνίας BIOSCAN είναι μια απλή και ανώδυνη διαδικασία. Απλά τοποθετήστε το χέρι σας στο BIOSCAN χεράκι, ενώ εκτελείται μια σάρωση. Κατά τη διάρκεια της σάρωσης, εισάγονται λεπτές ενεργειακές παρορμήσεις (κρουστικοί παλμοί) στο σώμα σας. Το σώμα σας θα ανταποκριθεί φυσικά σε αυτήν την επικοινωνία και το λογισμικό BIOSCAN καταγράφει κάθε απόκριση. Αν και μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι σε θέση να αντιληφθούν αυτήν την ενεργητική επικοινωνία, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η σάρωση λαμβάνει χώρα.

Η διάρκεια της σάρωσης μπορεί να είναι μόλις 3 λεπτά αν και συνήθως κρατά πάνω από 1 ώρα ανάλογα με το σύνολο των θεμάτων που αναφύονται κατά τη συζήτηση που προηγείται.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΡΩΣΗ BIOSCAN;

Οι σαρώσεις BIOSCAN οργανώνονται σε αυτό που ονομάζεται βιοσκόπηση. Πιθανότατα έχετε συμπληρώσει μια έρευνα στο παρελθόν: μια σειρά ερωτήσεων στις οποίες δίνετε απαντήσεις. Η βιοσκόπηση είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα, μόνο που δεν απαντάτε συνειδητά στις «ερωτήσεις» – το σώμα σας απαντά άμεσα.

Με τη βιο -επικοινωνία BIOSCAN, η «ερώτηση» είναι το εικονικό στοιχείο, η απάντηση, μια αλλαγή στις ηλεκτρικές ιδιότητες του δέρματός σας, καταγράφεται και αναλύεται από το λογισμικό BIOSCAN

Μια βιοσκόπηση μπορεί να είναι τόσο ποικίλη και ευέλικτη όσο οποιαδήποτε άλλη έρευνα. Ορισμένες βιοθεωρήσεις είναι γενικής φύσης και περιλαμβάνουν εικονικά αντικείμενα που σχετίζονται με τη συνολική ευεξία, ενώ άλλα περιλαμβάνουν εικονικά Αντικείμενα που σχετίζονται με συγκεκριμένες περιοχές του σώματος ή των συστημάτων του σώματος. Υπάρχουν επίσης βιοέρευνες που ασχολούνται με περιβαλλοντικούς παράγοντες.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ?

Δεν υπάρχουν γνωστές αντενδείξεις για τη σωστή χορήγηση σάρωσης BIOSCAN. Η ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται σε μια σάρωση είναι τόσο χαμηλή που είναι ασφαλής για βρέφη, παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με βηματοδότες και των εγκύων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ;

Τα προϊόντα BIOSCAN σας βοηθούν να λάβετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με την υγεία και την ευεξία σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τεχνολογία BIOSCAN αναφέρεται ως τεχνολογία υποστήριξης αποφάσεων ευεξίας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι σαρώσεις BIOSCAN δεν προορίζονται για θεραπεία ή διάγνωση.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΡΩΣΗ;

Η τακτική σάρωση BIOSCAN θα σας παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες βιο-επικοινωνίας καθώς αλλάζει το σώμα σας. Ο επαγγελματίας σας θα σας καθοδηγήσει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα σάρωσης που είναι καλύτερο για εσάς.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!