Αρχική Vivamus ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ! ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΝΗΣ EVOX – VIVAMUS! ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ! ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΝΗΣ EVOX – VIVAMUS! ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ

by NIKOLE

Είναι κοινό μυστικό ότι είμαστε “όμηροι” των αντιλήψεών μας, οι οποίες συχνά μας ταλανίζουν και ενίοτε καταστρέφουν τη ζωή μας! Πόσες φορές αναρωτηθήκατε σχετικά με τις λαθεμένες επιλογής στις σχέσεις σας τόσο με φίλους όσο και με το άλλο φύλο; Τις σχέσεις με την Οικογένειά σας; Γονείς ή/και παιδιά; Σχετικά με την εργασία σας;

Χρόνια σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους, φάρμακα ή άλλες μεθόδους χωρίς αποτέλεσμα!

Τώρα όμως, έχουμε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EVOX στο Κέντρο VIVAMUS με εξαιρετικά γρήγορα αποτελέσματα και με διάρκεια! Μάλιστα το σημαντικό είναι ότι, μπορεί κάποιος να αναφέρεται σε ένα θέμα που τον απασχολεί και παράλληλα να τακτοποιηθούν και άλλα το ίδιο, λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά. Ετσι και με τη Φίλη μας Θ. (ελπίζω σύντομα να έχουμε τη μαρτυρία της και γραπτά) όπου ενώ αναφέρθηκε στο πρόβλημα οδήγησης που είχε – δεν τολμούσε να πάρει το αυτοκίνητο μόνη της, ενώ έχει δίπλωμα πολύ καιρό-, με την 1η συνεδρία που έκανε (η οποία διήρκεσε περίπου 1 ώρα (εξαρτάται από το άτομο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το πρόγραμμα “αντιλαμβάνεται” τρόπον τινα, τη δυναμική του κάθε ανθρώπου, πόσο μπορεί να αντέξει σε κάθε συνεδρία για να ξεδιπλώσει την πορεία προς το ασυνείδητο και να βοηθήσει στην αυτοίαση.

Ομολογουμένως, παρά το ότι ήδη υπάρχουν πολλές μαρτυρίες σε λίγο χρονικό διάστημα, των αποτελεσμάτων που έχει αυτή η μέθοδος, μας φαίνεται απίστευτο το πόσο γρήγορα και πόσο εκτεταμένα είναι τα αποτελέσματα.

Πώς λειτουργεί η αναδιαμόρφωση αντίληψης EVOX

Το EVOX δημιουργεί έναν οπτικό χάρτη της αντίληψης ενός πελάτη για ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως η υγεία, οι σχέσεις, η εργασία, οι αθλητικές επιδόσεις ή οποιαδήποτε πτυχή της ζωής που θα ήθελαν να βελτιώσουν.
Οι πελάτες μιλούν για αυτό το θέμα και το EVOX καταγράφει την ενέργεια της φωνής. Η φωνητική ενέργεια αποτυπώνεται σε έναν δείκτη αντίληψης, ο οποίος δίνει στον πελάτη μια οπτική εικόνα της αντίληψής του.

Οι περισσότερες αντιλήψεις είναι στατικές

Κλινικές δοκιμές δείχνουν ότι οι περισσότερες αντιλήψεις είναι στατικές. Αυτό γίνεται ανεπιθύμητο όταν οι αντιλήψεις είναι με οποιονδήποτε τρόπο δυσλειτουργικές.

Στην περίπτωση των σχέσεων, ένα άτομο μπορεί να προσελκύσει επανειλημμένα καταστροφικές συμπεριφορές. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας στατικής αντίληψης που διαιωνίζει δυσλειτουργικά αποτελέσματα ανεξάρτητα από τη συνειδητή επιθυμία για μια πιο υγιή σχέση.

Αλλάξτε τις αντιλήψεις σας, αλλάξτε τη ζωή σας

Στο EVOX, μια στατική αντίληψη μπορεί να αντικατοπτρίζεται όταν μιλάμε για ένα και μόνο θέμα πολλές φορές που έχει ως αποτέλεσμα τον ίδιο ή παρόμοιο δείκτη αντίληψης. Με το σύστημα EVOX, είναι δυνατή η γρήγορη και ανώδυνη μετατόπιση ή αναδιαμόρφωση της αντίληψης τόσο σε συνειδητό όσο και σε υποσυνείδητο επίπεδο. Η αναδιαμόρφωση της αντίληψης επιτρέπει μια πιο ώριμη ή λειτουργική πραγματικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση οποιασδήποτε πτυχής της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής υγείας, των διαπροσωπικών σχέσεων και της απόδοσης.

Για να φέρετε τον αέρα της θετικής αλλαγής στη ζωή σας, επικοινωνήστε μαζί μας και επιλέξτε μια συνεδρία με το πρόγραμμα EVOX! Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν!~

Καλέστε μας: 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us: +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

——————————————————————————————————————How EVOX perception reframing works

The EVOX creates a visual map of a client’s perception about a specific topic such as health, relationships, work, athletic performance, or any aspect of life they would like to improve.

The clients speaks about this topic and the EVOX records the energy of the voice. The voice energy is plotted into a Perception Index, which gives the client a visual image of their perception.

Most perceptions are static

Clinical trials show that most perceptions are static. This becomes undesirable when perceptions are in any way dysfunctional.

In the case of relationships, a person may repeatedly attract destructive behaviors. This is the result of a static perception that perpetuates dysfunctional outcomes regardless of a conscious desire for a healthier relationship.

Change your perceptions, change your life

In the EVOX, a static perception can be reflected when speaking about a single topic multiple times that results in a Perception Index that is the same or similar. With the EVOX system, it is possible to quickly and painlessly shift, or reframe, perception at both a conscious and subconscious level. Perception reframing allows for a more mature or functional reality, and can be used to improve any aspect of life, including personal health, interpersonal relationships, and performance.

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!