Αρχική Βιοενέργεια Bioenergy Αλλάζετε τη ζωή σας, αλλάζοντας τις βασικές σας πεποιθήσεις -Πρόγραμμα φωνής EVOX Vivamus

Αλλάζετε τη ζωή σας, αλλάζοντας τις βασικές σας πεποιθήσεις -Πρόγραμμα φωνής EVOX Vivamus

by NIKOLE

Πώς λειτουργεί η αναπλαισίωση αντίληψης EVOX

Το EVOX δημιουργεί έναν οπτικό χάρτη της αντίληψης ενός πελάτη σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα όπως η υγεία, οι σχέσεις, η εργασία, οι αθλητικές επιδόσεις ή οποιαδήποτε πτυχή της ζωής που θα ήθελε να βελτιώσει. Οι πελάτες μιλάνε για αυτό το θέμα και το EVOX καταγράφει την ενέργεια της φωνής. Η ενέργεια της φωνής αποτυπώνεται σε έναν δείκτη αντίληψης, ο οποίος δίνει στον πελάτη μια οπτική εικόνα της αντίληψής του.

Οι περισσότερες αντιλήψεις είναι στατικές

Οι κλινικές δοκιμές δείχνουν ότι οι περισσότερες αντιλήψεις είναι στατικές. Αυτό γίνεται ανεπιθύμητο όταν οι αντιλήψεις είναι με οποιονδήποτε τρόπο δυσλειτουργικές.

Στην περίπτωση των σχέσεων, ένα άτομο μπορεί να προσελκύει επανειλημμένα καταστροφικές συμπεριφορές. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας στατικής αντίληψης που διαιωνίζει δυσλειτουργικά αποτελέσματα ανεξάρτητα από τη συνειδητή επιθυμία για μια πιο υγιή σχέση.

Άλλαξε τις αντιλήψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου

Στο EVOX, μια στατική αντίληψη μπορεί να αντικατοπτρίζεται όταν μιλάμε για ένα μεμονωμένο θέμα πολλές φορές που έχει ως αποτέλεσμα έναν δείκτη αντίληψης που είναι ίδιος ή παρόμοιος. Με το σύστημα EVOX, είναι δυνατή η γρήγορη και ανώδυνη μετατόπιση ή αναπλαισίωση της αντίληψης τόσο σε συνειδητό όσο και σε υποσυνείδητο επίπεδο. Η αναπλαισίωση της αντίληψης επιτρέπει μια πιο ώριμη ή λειτουργική πραγματικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση οποιασδήποτε πτυχής της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής υγείας, των διαπροσωπικών σχέσεων και της απόδοσης.

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΛΑΙΣΙΩΣΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ EVOX

Ενιαίο Θέμα

Οι πιθανότητες είναι ότι ένα άτομο έχει έναν συγκεκριμένο τομέα στη ζωή που του δημιουργεί προβλήματα. Όποια και αν είναι αυτή η περιοχή, το γράφημα ενός θέματος είναι ικανό να το αντιμετωπίσει με πολύ δυνατό τρόπο. Αφού μιλήσετε για το θέμα πολλές φορές και στη συνέχεια κάνετε μια χρονομετρημένη έξοδο, το υποσυνείδητο του σώματος θα απορροφήσει τις πληροφορίες και τελικά θα συμβεί μια αλλαγή σχετικά με αυτό το θέμα. Η διευρυμένη αντίληψη μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει σε βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Πολυθεματικό
Οποιοδήποτε θέμα, συνήθως συνδέεται με διάφορους σχετικούς τομείς. Το διάγραμμα πολλών θεμάτων παρέχει έναν σαφέστερο «οδικό χάρτη» για να καθοδηγήσει τον επαγγελματία στον προσδιορισμό των περιοχών που σχετίζονται με το βασικό θέμα που θα πρέπει να επεξεργαστεί το πρόγραμμα για την αναπλαισίωση πρώτα. Στη συνέχεια, ο πελάτης μιλάει για τα σχετικά θέματα και κάνει χρονομετρημένες εξόδους με την καθορισμένη σειρά έως ότου μετατοπιστεί κάθε σχετική αντίληψη. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει στον πελάτη να αναδιαμορφώσει το θέμα με πιο ολοκληρωμένο τρόπο.

Διαγενεακό
Γνωρίζατε ότι οι περισσότερες αντιλήψεις σας κληρονομήθηκαν από τους προγόνους σας; Όπως οι περισσότερες άλλες αντιλήψεις, αυτές οι διαγενεακές αντιλήψεις είναι βαθιά ενσωματωμένες στο υποσυνείδητό μας. Ενώ πολλές από αυτές τις αντιλήψεις εξυπηρετούν έναν σημαντικό σκοπό, ορισμένες είναι λιγότερο επιθυμητές και μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια στην ευεξία. Το Διαγενεακό διάγραμμα αντιμετωπίζει τις αντιλήψεις που μπορεί να δημιουργούν αυτά τα εμπόδια.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα EVOX

Αναφορά γραφήματος

Αυτή η αναφορά παρέχει μια οπτική περίληψη μιας συνεδρίας EVOX και μπορεί να περιλαμβάνει συγκεκριμένες περιγραφές ζωνών.

Έκθεση Ανθοϊάματος

Αυτή η αναφορά δημιουργήθηκε στο τέλος μιας Βιοσκοπικής έρευνας Flower Remedies, και εμφανίζει τα κορυφαία εικονικά στοιχεία εξισορρόπησης του πελάτη και τις περιγραφές τους.

Αναφορά αποθέματος EVOX

Αυτή η αναφορά εμφανίζει επιλεγμένα προϊόντα και εικονικά είδη γενικού εξισορροπητή από το απόθεμα EVOX με σάρωση κατηγοριών προϊόντων.

EVOX Ερευνα

Μπορεί να εκτελεστεί μια σειρά από διαφορετικές βιοερευνήσεις EVOX για να υποστηρίξετε περαιτέρω την αντίληψη και τη συναισθηματική αλλαγή του πελάτη.

Μουσική μέρος της συνεδρίας EVOX

Η μουσική συνιστά μέρος της συνεδρίας EVOX, καθώς βοηθά τον πελάτη να εστιάσει προς τα μέσα. 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε και για ραντεβού για συνεδρίες και από μακρυά, θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449 For anything you may need, you can call us at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!