Αρχική VivamusΑποτοξίνωση Sensitiv Audit ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ 97% ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Sensitiv Audit ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ 97% ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

by NIKOLE

SensitiveE Audit

Οι συσκευές αξιολόγησης επιπέδου υγείας SensitiveE Audit αποτελούν το κορυφαίο τμήμα της σειράς των εργαλείων σάρωσης του οργανισμού SensitiveE. Η συσκευή χρησιμοποιεί το προηγμένο πρόγραμμα LifeStream και είναι σε θέση να εκτελέσει πλήρη σάρωση ανθρώπινου σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να βλάψει την υγεία.

Η κυρία μονάδα διεπαφής, που εργάζεται στη μέθοδο της αποτύπωσης κυμάτων συχνότητας για μια πλήρη σάρωση του σώματος. Το SensitiveE Audit εμπνεύστηκε από τεχνολογίες αιχμής υψηλής ταχύτητας και έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως από την επιστημονική κοινότητα.

Η συσκευή μπορεί να:

  • Ελέγξει όλα τα συστήματα του σώματος και να δώσει μια ταχεία αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας
  • Εντοπίσει κρυμμένα αλλεργιογόνα και το βαθμό τοξικής επίδρασης των προσθέτων τροφίμων
  • Προσδιορίσει το όργανο με μια παθολογική διαδικασία σε εξέλιξη
  • Επιλέξει το σωστό φάρμακο και την καταλληλότερη δοσολογία
  • Συμβουλεύσει για μια αγωγή
  • Διεξάγει συγκριτική ανάλυση μετά από μια πορεία αποκατάστασης για τη βελτίωση της υγείας
  • Εντοπίσει παθογόνα χλωρίδα
  • Αναλύσει την κατάσταση του ενεργειακού πεδίου και να την αναλύσει

ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ 5SI 97%

Παραγωγός

Η Εταιρεία AlfaMed LLC παράγει εξοπλισμό από το 2001 και έχει τις δικές της ερευνητικές και παραγωγικές δυνατότητες στη Μόσχα, το Zelenagrad, Novosibirsk καθώς και γραφεία στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Συνεργάζεται με μια σειρά κορυφαίων παγκόσμιων ερευνητικών κέντρων και ιατρικών ιδρυμάτων. Αυτό επιτρέπει να διεξάγει ένα πλήρες φάσμα πειραμάτων και δοκιμών, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό της, για να διασφαλίσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Σχετικά με τη μέθοδο

Η αρχή λειτουργίας της SensitiveE Audit βασίζεται στις μεθόδους αποτύπωσης κυμάτων συχνότητας και βιομαγνητικού συντονισμού. Η προσέγγιση βασίζεται στη θεωρία των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε ζωντανούς οργανισμούς. Κάθε κύτταρο υποστηρίζεται, ότι δημιουργεί ένα ατομικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από τον εαυτό του με μια συγκεκριμένη συχνότητα ταλάντωσης. Ολες οι διεργασίες του επιγονιδίου στο σώμα, οι αλλεργικοί παράγοντες και οι τοξικές ουσίες, παρέχουν επίσης ταλαντώσεις με το εύρος τους. Υπό την επιρροή τους, η ισορροπία του πεδίου των υγιών κυττάρων διαταράσσεται με μια απόκλιση συχνότητας. Το μέγεθος της μετατόπισης συχνότητας εξαρτάται άμεσα από το βάθος των παθολογικών αλλαγών και την ανισορροπία του βιοσυστήματος από τη στιγμή της μελέτης. Ο μηχανισμός αποτύπωσης αποτυπώνει γρήγορα τις αλλαγές και διορθώνει το θέμα στο κυτταρικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι είναι παθολογικές έως και επιβλαβείς.

Είναι η πρώτη στο είδος της! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗ SensitiveE Audit – με αντίστοιχες καινοτόμες τεχνολογίες!

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!