Αρχική VivamusΒιοσυντονισμός SENSITIV AUDIT ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ VIVAMUS

SENSITIV AUDIT ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ VIVAMUS

by NIKOLE

Το Κέντρο ευεξίας και βιοσυντονισμού VIVAMUS – σας παρουσιάζει τα εξαρτήματα και το νέο λογισμικό της πιστοποιημένης συσκευής Sensitiv AUDIT. H Sensitiv Audit ανοίγει νέες ευκαιρίες για το σκανάρισμα του ανθρώπινου σώματος που βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας σε ένα νέο ποιοτικό επίπεδο. Η συσκευή λειτουργεί στην αρχή του βιομαγνητικού συντονισμού που βασίζεται στη φασματική ανάλυση των ανθρώπινων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που είναι ευαίσθητα

Ο εξοπλισμός της Sensitiv Audit αναλύει ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις των δομών του εγκεφάλου που περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση του ανθρώπινου σώματος.  Αυτές οι πληροφορίες ανακτώνται από ειδικούς αισθητήρες με μη επεμβατική μέθοδο. Περιλαμβάνουν θερμοαγγειακό αισθητήρα, που επιτρέπει την απόκτηση πληροφοριών άνετα από 85 παραμέτρους της περιφερειακής και βιοχημεικής σύνθεσης της λειτουργίας του αίματος του καρδιαγγειακού συστήματος με μη επεμβατικά μέσα. Αισθητήρα μέτρησης εύρους, με την αγωγιμότητα κύματος συχνοτήτων να δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης πιθανών οργάνων στόχων  όπως και τη λειτουργία των μερών του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος.

Pulse recording sensor  Αισθητήρα εγγραφής παλμού η πιο πληροφοριακή μη επεμβατική μέθοδος για ποσοτική εκτίμηση της αυτόνομης ρύθμισης του ρυθμού της καρδιάς. Δείχνει την κατάσταση των ρυθμιστικών μηχανισμών των φυσιολογικών λειτουργιών του σώματος. Δίνει τη δυνατότητα καταγραφής των διαταραχών του καρδιακού ρυθμού, των κρίσεων υπέρτασης, εκτίμησης του επιπέδου στρες  όπως επίσης και αντικειμενικής εκτίμησης της ανταπόκρισης του αυτόνομου νευρικού συστήματος στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία

Emotional states correction module programs Προγράμματα μονάδας διόρθωσης συναισθηματικών καταστάσεων έχουν σχεδιαστεί να δημιουργήσουν ειδικές συνθήκες συνειδητότητας μέσω των αποτελεσμάτων ρύθμισης τόνου και μουσικών διαστημάτων ηχητικής και φωτεινής διέγερσης . Αυτή η μονάδα επιτρέπει τη βελτίωση της μνήμης, της πνευματικής ικανότητας, της ψυχοσυναισθηματικής κατάστασης, του ύπνου. Επίσης βοηθά την ανάκαμψη μετά από επίπονη άσκηση και τη ψυχο-φυσιολογική κατάστασης των αθλητών, βοηθώντας τους παράλληλα να προετοιμαστούν για ανταγωνισμό.

Η βασική πηγή λήψης πληροφοριών από έναν ασθενή είναι τα μαγνητικά επαγωγικά ακουστικά και τα δύο ακουστικά δεξί και αριστερό περιέχουν ενσωματωμένες συσκευές μετάδοσης και λήψης ηλεκτρομαγνητικών ηχητικών σημάτων . Ηχητική μονάδα SB ένα σύστημα αισθητήρων που επιτρέπει τη διακοπή όλης της ηλεκτρομαγνητικής πληροφορίας που μας περιβάλλει και λαμβάνει την πιο ακριβή πληροφορία από τον ασθενή.

Άλλος τρόπος λήψης πληροφοριών είναι οι αισθητήρες καρδιάς, μέθοδος βιοεπεξεργασίας η οποία επιτρέπει τη λήψη πληροφοριών της γαλβανικής ανταπόκρισης του δέρματος σαν δείκτη της κατάστασης του αυτόνομου νευρικού συστήματος.

Όλες οι ληφθείσες πληροφορίες αποκτώνται με τη βοήθεια του λογισμικού lifestream. H lifestream διεπιφάνεια – περιβάλλον καθιστά τη διαγνωστική διαδικασία γρήγορη, άνετη και ξεκάθαρη.

Προς το παρόν η Sensitive audit  τεχνολογία είναι η πιο ολοκληρωμένη στο πεδίο μη επεμβατικής διαγνωστικής. Αυτή η τεχνική επιτρέπει τον αποκλεισμό πολυάριθμων γνωμοδοτήσεων με διαφορετικούς ειδικευμένους γιατρούς, τη διάγνωση με του ποσοστού 80% του σώματος, εντοπίζει ανωμαλίες στο σώμα και βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας σαν ένα νέο ποιοτικό επίπεδο. Είναι μια πλήρης σειρά από ευαίσθητες μονάδες ελέγχου , βοηθά στην εκτίμηση της κατάστασης του σώματος με τους ακόλουθους δείκτες:

  • Τα πιο αδύναμα συστήματα και όργανα
  • Παρουσία και δραστηριότητα παθολογικών διαδικασιών
  • Παρουσία και δραστηριότητα μικροοργανισμών
  • Ευαισθησία σε μολυσματικές ουσίες, αλλεργιογόνα, συντηρητικά
  • Ευαισθησία σε ενεργειακό φορτίο
  • Πιθανή κληρονομική προδιάθεση΄
  • Ανάλυση της μεταβλητότητας του καρδιακού ρυθμού
  • Ανάλυση των διαταραχών αγωγιμότητας του ιστού
  • Δείκτης σύνθεσης και μάζας σώματος
  • Μη επεμβατικό τεστ αίματος

Η Sensitive audit δείχνει ότι είναι αόρατο.

Για περισσότερες πληροφορίες, εκπαίδευση και αγορά της συσκευής, τηλεφωνήστε στα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Πηγή : https://www.youtube.com/watch?v=jLavUAMKkBw

 

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα