Αρχική VivamusΔιατροφη Συνταγες FLAVON MLM κορυφαία Διατροφικά Συμπληρώματα με Παγκόσμια Χρυσά Βραβεία

FLAVON MLM κορυφαία Διατροφικά Συμπληρώματα με Παγκόσμια Χρυσά Βραβεία

by NIKOLE

Τα προϊόντα της Flavon είναι αποτέλεσμα έρευνας πολλών ετών, βασισμένη στον καθηγητή Alberta Szent-Gyorgyi όπου το 1937 του απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη της βιταμίνης C και των φλαβονοειδών.Ο Διδάκτωρ Ζόλταν Ντινία, καθηγητής της Ουγγρικής Ακαδημίας Επιστημών, συνεχίζοντας τις έρευνες πάνω στα οφέλη των φλαβονοειδών, συνεχίζοντας τις έρευνες πάνω στα οφέλη των φλαβονοειδών, ανακάλυψε μια “μοναδική πατέντα, διεθνώς κατοχυρωμένη, με την οποία μπορεί και αφαιρείται το νερό από τα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται ζωντανά όλα τα συστατικά τους. Σήμερα η Οικογένεια των προϊόντων Flavon αποτελείται από οκτώ μοναδικές συνθέσεις φρούτων και λαχανικών, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες στις διατροφικές ελλείψεις.

Στην αγορά  βρίσκονται με συνεχή παρουσία από το 2005 σε περισσότερες από 40 χώρες διεθνώς. 

Τα προϊόντα Flavonmax ανήκουν στην κατηγορία των “βιοενεργειακών” τροφών. Η άλλη κατηγορία είναι οι “βιοοξειδωτικές”. Στην 1η ανήκουν τροφές που παράγουν ενέργεια, ζωή και υγεία, καταπολεμώντας συνέχεια τις ελεύθερες ρίζες. Βιοενεργειακές είναι οι τροφές που ο οργανισμός μας μετατρέπει άμεσα σε ενέργεια. Πρόκειται κυρίως για φυτικές τροφές βιολογικής καλλιέργειας χωρίς συντηρητικά, ενισχυτικά και χρώματα, N συνήθως ωμές και όχι πολύ μαγειρεμένες. Στόχος των βιοενεργειακών τροφών της Flavonmax είναι η καθημερινή κάλυψη του οργανισμού με την απαραίτητη ενέργεια και προστασία.

Έχει αποδειχθεί ότι μια ανεπάρκεια σε αντιοξειδωτικά δημιουργεί κυτταρικές βλάβες και προκαλεί την ανάπτυξη των ελευθέρων ριζών. 

Η διατροφή μας σε φυσιολογικές καταστάσεις, βάσει της σύστασης του Αμερικανικού Οργανισμού Γεωργίας (U.S.D.A), θα πρέπει να περιέχει καθημερινά 3000-5000 μονάδες O.R.A.C. Στις δυτικές χώρες ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει περίπου 1000 μονάδες  O.R.A.C την ημέρα, αυτό είναι 4000 μονάδες ORAC λιγότερες απ’ότι χρειαζόμαστε. Με την πάροδο του χρόνου, η έλλειψη αυτή αυξάνεται και μπορεί να συμβάλει στην επιτάχυνση της γήρανσης και των χρόνιων παθήσεων όπως είναι οι: καρδιοπάθειες, ο διαβήτης, η αρθρίτιδα και ο καρκίνος.

Η Υγεία μας είναι το πολυτιμότερο δώρο, για να τη φροντίσουμε, όμως χρειαζόμαστε καθημερινά 1 με 2 γραμμάρια φλαβονοειδών, τα οποία αντιστοιχούν στην κατανάλωση 1,5 κιλών νωπών φρούτων και 2 κιλών φρέσκων λαχανικών!

Μοιάζει αδύνατον, όμως η λύση είναι τα βιοενεργειακά συμπληρώματα FLAVON!

Τα 2-3 τελευταία χρόνια η εταιρεία FLAVON έφερε μια ακόμα ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ! ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ η ΛΑΧΑΝΙΚΑ & ΕΛΑΙΑ! PEAK FRUIT & VEGGIE  και για παιδιά και απίστευτες ιδιότητες και δράσεις. Μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα μας στην κατηγορία Προϊόντα

Στο σύνολό τους 10 προϊόντα με ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ VIVAMUS ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ για την ΥΓΕΙΑ!

Επιπλέον για ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Για να δείτε τα προϊόντα της FLAVON πατήστε εδώ

Για να δείτε τί είναι τα φλαβονοειδή, μπορείτε να ανατρέξετε στο αντίστοιχο άρθρο στην ιστοσελίδα μας. Αντίστοιχα για τα O.R.A.C. (Oxygen Radical Absorbance Capacity)

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!