Αρχική Βιοενέργεια Bioenergy EVOX ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΝΗΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ FDA ΓΙΑ: ΕΘΙΣΜΟΥΣ, ΒΑΡΟΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΠΟΝΟΥΣ

EVOX ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΝΗΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ FDA ΓΙΑ: ΕΘΙΣΜΟΥΣ, ΒΑΡΟΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΠΟΝΟΥΣ

by NIKOLE

Το EVOX μπορεί να είναι χρήσιμο όταν αντιμετωπίζετε ζητήματα όπως:

 • Επαναλαμβανόμενη, αρνητική συμπεριφορά
 • Προβλήματα βάρους
 • Εθισμοί
 • Εργασιακές ή αθλητικές επιδόσεις
 • Συναισθηματικό στρες
 • Προβλήματα σχέσεων
 • Επαναλαμβανόμενος πόνος
 • Φοβίες
 • Κρίσεις πανικού

Παρουσιάζουμε το ZYTO EVOX

Το ZYTO EVOX χρησιμοποιεί τη φωνή σας ως δείκτη αντίληψης (το VOX είναι λατινικά για τη φωνή). Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας EVOX, ο υπολογιστής θα καταγράφει και θα παρακολουθεί ανεπαίσθητες ενεργειακές ιδιότητες στη φωνή σας. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται ως μέρος μιας διαδικασίας που ονομάζεται Perception Reframing (επαναπροσδιορισμός, πεποίθησης).

Πώς λειτουργεί:

 1. Το EVOX καταγράφει ένα κομμάτι 10 δευτερολέπτων της φωνής σας και το εμφανίζει στον υπολογιστή ως δείκτη αντίληψης.
 2. Ο Δείκτης Αντίληψης δείχνει το ενεργειακό μοτίβο της φωνής σας. Αυτό το μοτίβο περιλαμβάνει ενέργεια ή πληροφορίες που υπάρχουν και πληροφορίες που λείπουν. Ο Δείκτης Αντίληψης χωρίζεται σε 12 ζώνες, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε και να εξετάσετε πιθανά μπλοκαρίσματα.
 3. Χρησιμοποιώντας τη μέτρηση της γαλβανικής απόκρισης δέρματος σε ορισμένα εικονικά αντικείμενα (που ονομάζεται βιοεπισκόπηση), το EVOX σαρώνει τις επιλογές πληροφοριών και επιλέγει εκείνες στις οποίες ανταποκρίνεστε πιο ευνοϊκά. τις πληροφορίες που «αρέσουν στο σώμα σας».
 4. Στη συνέχεια, το EVOX στέλνει αυτές τις πληροφορίες στο ενεργειακό πεδίο του σώματός σας ενώ σκέφτεστε το θέμα, το γεγονός ή το πρόσωπο για το οποίο μιλάτε.
 5. Η διαδικασία “ανάγνωσης της φωνής” και στη συνέχεια λήψης πληροφοριών επαναλαμβάνεται πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνεδρίας EVOX. Καθώς οι πληροφορίες που λείπουν ενσωματώνονται το μοτίβο φωνής θα αλλάξει τελικά. Αυτές οι αλλαγές θα αναγνωριστούν από το λογισμικό και στη συνέχεια θα αποκαλυφθούν στο Δείκτη Αντίληψης. Μια σημαντική αλλαγή στο μοτίβο, ή «μετατόπιση», είναι μια ένδειξη ότι η αντίληψη του θέματος έχει αναδιατυπωθεί.
 6. Η αναπλαισίωση-επαναπροσδιορισμός της αντίληψης οδηγεί σε νέους τρόπους θέασης των πραγμάτων, περισσότερες επιλογές για την αντιμετώπιση της ζωής και νέες, βελτιωμένες πραγματικότητες.

Οι τεχνολογίες ZYTO δεν προορίζονται για χρήση στη διάγνωση, τη θεραπεία, ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας ή ιατρικής κατάστασης. Η διάγνωση και η θεραπεία ιατρικών καταστάσεων θα πρέπει να αναλαμβάνονται μόνο από ειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

Η συσκευή ZYTO που περιλαμβάνει το EVOX είναι εγκεκριμένη από το FDA. (δείτε σχετικό άρθρο πατώντας εδώ).

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό. Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449 For anything you may need, you can call us at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!