Αρχική Vivamus Dr. Wilhelm Reich & OΡΓΟΝΗ VIVAMUS ΓΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Dr. Wilhelm Reich & OΡΓΟΝΗ VIVAMUS ΓΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

by NIKOLE

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

“I know that what you call ‘God’ really exists, but not in the form you think; God is primal cosmic energy, the love in your body, your integrity, and your perception of the nature in you and outside of you.””

— Dr. Wilhelm Reich, Listen, Little Man!

Το “Orgone Energy” είναι ένας όρος που επινοήθηκε από τον μεγάλο Γερμανό επιστήμονα και ψυχαναλυτή Dr. Wilhelm Reich στα τέλη της δεκαετίας του 1920. Το Orgone είναι η ίδια ενέργεια που οι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι γνωστό με ονόματα όπως chi, ki, prana, αιθέρας και ενέργεια καθολικής δύναμης ζωής. Ο Ράιχ μπόρεσε να αποδείξει την ύπαρξη μιας καθολικής ενέργειας που έχει τη δύναμη να θεραπεύει, αποκαθιστώντας και εξισορροπώντας την ενέργεια σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς.

Στρωματοποιώντας οργανικό και ανόργανο υλικό, ο Ράιχ ανακάλυψε πώς να προσελκύσει την ελεύθερη ροή ενέργειας στο περιβάλλον μας και να τη χρησιμοποιήσει για να θεραπεύσει τους ασθενείς του από διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Αφού ισχυρίστηκε ότι βελτίωσε την ποιότητα ζωής των ασθενών του χρησιμοποιώντας ενέργεια οργόνης, έγινε στόχος του FDA, και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση τον φυλάκισε.

Στη συνέχεια προχώρησαν να κάψουν τα βιβλία του, κατάσχεσαν τον εργαστηριακό εξοπλισμό του, δαιμονίζοντας το όνομά του. Το FDA ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε ενέργεια οργόνης. Πολλοί αναρωτιούνται: Εάν δεν υπήρχε οργονική ενέργεια, τι νόημα είχε να συντηρούν μια εκστρατεία διαδικασία δυσφήμισης δέκα χρόνια ;

Το πιο σημαντικό, η επιστημονική μέθοδος υποτίθεται ότι δημιουργείται από τα έργα ΟΛΩΝ της επιστήμης, σωστή ή λανθασμένη, επειδή ακόμη και τα επιστημονικά λάθη συμβάλλουν στην πρόοδο της επιστήμης στο σύνολό της.

Ο Ράιχ πέθανε από καρδιακή προσβολή λίγες μέρες πριν από τη δίκη του με απαλλαγή. Η επικρατούσα επιστήμη έχει παραμελήσει να αγγίξει το θέμα για πολλούς λόγους, ωστόσο, καθώς ο κόσμος ξυπνά σύντομα τα στοιχεία θα είναι κάτι παραπάνω από αναμφισβήτητο.

Καθώς πολλοί πιστεύουν στο έργο του Wilhelm Reich, κατασκευάζουν προιόντα οργόνης, καθώς έχουν έντονο κίνητρο να βοηθήσουν καταλυτικά τους ανθρώπους.

Τέτοια προϊόντα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας στην κατηγορία ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ενεργοποιητές Τροφών, Ποτών πατώντας εδώ καθώς και Προστασί Ακτινοβολίας πατώντας εδώ.

Καλέστε μας: 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us: +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα