Αρχική VivamusCoronavirus Covid 19 Κορωναιός Covid19 & προστασία με FLAVON Vivamus

Covid19 & προστασία με FLAVON Vivamus

by NIKOLE

Μολονότι στη σημερινή εποχή έχει αναποδογυριστεί ο πίνακας των αξιών της ζωής και στην αξιολογική κατάταξη των αγαθών έχουν επέλθει τεράστιες αλλαγές, όμως όσον αφορά το θέμα της υγείας η θέση των αρχαίων παραμένει ακλόνητη, αφού αξιολογείται και σήμερα ακόμα σαν το πρώτιστο και ύψιστο αγαθό του ανθρώπου.

Ιδιαίτερα δε αυτή την περίοδο, όπου η επικρατεί ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα λόγω της αγωνίας για την εξάπλωση του κοροναϊού,  η ΥΓΕΙΑ θεωρείται το ύψιστο αγαθό. Και σίγουρα η ανησυχία είναι απόλυτα δικαιολογημένοι. Αν λοιπόν φοβάστε μην αρρωστήσετε, αυτό που επιβάλλεται να κάνετε, είναι να πάρετε προφυλάξεις για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

Ένα από τα ελάχιστα γνωστά μυστικά ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μας συστήματος, είναι οι Β-Γλυκάνες.  

Και αν και οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ήδη πολλά από τα βασικά για το ανοσοποιητικό τους σύστημα όπως οι βιταμίνες C και D, ο ψευδάργυρος, σελήνιο, κολλοειδής άργυρος , ζωμός κλπ. … Αυτό που πρόκειται να μοιραστώ παρακάτω δεν είναι ένα από τα τυπικά θρεπτικά συστατικά, που ακούγονται παντού …

Αντ ‘αυτού, αυτό το μοναδικό θρεπτικό υλικό που υποστηρίζει το ανοσοποιητικό είναι δυνητικά ακόμα πιο ισχυρό. Έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες ότι γρήγορα μειώνουν τα συμπτώματα της ασθένειας κατά 30% (πράγμα που είναι στην πραγματικότητα ένα τεράστιο ποσό).

Αυτό  στο οποίο αναφέρομαι εδώ είναι κάτι που ονομάζεταιΒ-Γλυκάνες  Beta Glucans και προέρχεται από ορισμένα μοναδικά είδη φαρμακευτικών μανιταριών …

Η εργαστηριακή επιστήμη δείχνει ξανά και ξανά ότι:

η Beta Glucans διεγείρει άμεσα τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος για να ενισχύσει την ικανότητά τους να στοχεύουν και να σκοτώνουν επιβλαβή, μολυσμένα κύτταρα.

Δεν μπορείτε να βρείτε Beta Glucans σε οποιοδήποτε μανιτάρι σούπερ μάρκετ … Είναι αρκετά σπάνια, ώστε να μην τα βρείτε ούτε σε καμία σαλάτα κήπου.

Αλλά μπορείτε να βρείτε αυτά τα μοναδικά μανιτάρια σε αυτό το ισχυρό ανοσοποιητικό στα προιόντα  FLAVON με 96% βιοδιαθεσιμότητα από βιολογικά φρούτα και λαχανικά. Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες γι αυτά στην ιστοσελίδα μας https://flavonikolekor.weebly.com/ που είναι ενσωματωμένη στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα vivamus.gr

Και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δίνετε στο σώμα σας τις υπερ-τροφές που χρειάζονται για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα