Αρχική VivamusCoronavirus Covid 19 Κορωναιός COVID -19 ALIXXOR RIFE & FLAVON από VIVAMUS

COVID -19 ALIXXOR RIFE & FLAVON από VIVAMUS

by NIKOLE

Tο θέμα του κοροναϊού είναι πολύ νέο και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του COVID-19.

Ωστόσο, μερικές ενδιαφέρουσες μελέτες ερευνούν αυτό το θέμα, ώστε να καταλήξουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες ενδείξεις.

COVID-19 & Πνευμονική βλάβη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η πνευμονία Covid-19 είναι διαφορετική από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις, επειδή δεν ανταποκρίνεται στα αντιβιοτικά και είναι πιο σοβαρή. Για παράδειγμα, η πνευμονία του κορωναϊού τείνει να επηρεάζει όλους τους πνεύμονες, αντί για μικρά μόνο μέρη [R].

Μόλις έχουμε λοίμωξη στον πνεύμονα, τότε η απάντηση του οργανισμού είναι να προσπαθήσει πρώτα να καταστρέψει τον ιό και να περιορίσει την αναπαραγωγή του [R].

Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα δεν είναι αρκετά ισχυρό στην αρχή, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικότερη πνευμονική βλάβη, όπως συμβαίνει συχνά στους ηλικιωμένους ή σε όσους έχουν προβλήματα υγείας.

Σε μια μελέτη 138 ασθενών που νοσηλεύονταν για το COVID-19 στην Κίνα, οι σαρώσεις CT  (αξονική τομογραφία ) στο στήθος έδειχναν “διακεκομμένες σκιές” ή “σκουρόχρωμες κηλίδες από γυαλόχαρτα” στους πνεύμονες όλων των ασθενών [R].

Owen Tsang Tak-yin, του Κέντρου Λοιμωδών Νοσημάτων στο Χονγκ Κονγκ, λέει ότι η λειτουργία των πνευμόνων ορισμένων ασθενών θα μπορούσε να εξασθενήσει κατά περίπου 20 έως 30% μετά την ανάκαμψη και να οδηγήσει σε δυσκολία αναπνοής εάν περπατούν γρήγορα.

Η μελέτη του για 12 ασθενείς που απελευθερώθηκαν από το νοσοκομείο έδειξε ότι δύο ή τρεις είχαν μειωμένη πνευμονική λειτουργία.

Ενώ είναι πολύ νωρίς για να αποκατασταθούν οι μακροχρόνιες επιπτώσεις της νόσου, οι σαρώσεις των πνευμόνων εννέα ασθενών βρήκαν σχήματα παρόμοια με το παγωμένο γυαλί σε όλα αυτά, υποδηλώνοντας ότι υπήρξε βλάβη οργάνων [ακόμη και μετά την ανάκαμψη] “, ανέφερε ο Tsang.

Δεν γνωρίζουμε σε ποιο ποσοστό των περιπτώσεων η ζημιά είναι μόνιμη. Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ χαμηλό ποσοστό. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η βλάβη των πνευμόνων από αυτόν τον κοροναϊό είναι πιο σοβαρή από την κανονική πνευμονία, η οποία αποτελεί τομέα ανησυχίας.

Το COVID-19 προκαλεί βλάβη στην καρδιά
Ορισμένες μελέτες και παράγοντες που σχετίζονται με τον κοροναϊό φαίνεται να υποδεικνύουν ότι το COVID-19 μπορεί να προκαλέσει καρδιακή βλάβη.

Ένα πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι το COVID-19 φαίνεται να εισέρχεται σε ανθρώπινα κύτταρα προσαρτώντας στον υποδοχέα ACE2, ο οποίος χρησιμεύει ως σημείο εισόδου για τον ιό και αυτός ο συγκεκριμένος υποδοχέας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στην καρδιά [R]. Έτσι, έχει νόημα ότι αυτό μπορεί να εκθέσει την καρδιά σε περισσότερη βλάβη εάν ο ιός υπάρχει σε υψηλότερες συγκεντρώσεις.

Επιπρόσθετα, έχουν πραγματοποιηθεί δύο μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από την JAMA Cardiology που φαίνεται να δείχνουν καρδιαγγειακές επιπλοκές που προκαλούνται από Coronavirus.

Πιο πρόσφατα, μια μελέτη 416 ατόμων COVID-19 στην Κίνα από την καρδιολογία του JAMA διαπίστωσε ότι περίπου το 20% των ασθενών ανέπτυξαν τραύμα στην καρδιά κατά τη διάρκεια της νοσηλείας.[R]

Επιπλέον, περισσότεροι από τους μισούς ασθενείς με καρδιακή κάκωση εμφάνισαν θάνατο στο νοσοκομείο σε αυτή τη μελέτη, υποδεικνύοντας ότι η καρδιακή βλάβη που προκαλείται από COVID-19 συσχετίζεται με μαζική αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας [R].

Μπορεί να πιστεύετε ότι το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας θα οφείλεται στα άτομα που έχουν ήδη καρδιακά προβλήματα, αλλά η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτός ο τύπος τραυματισμού ήταν ένας ανεξάρτητος παράγοντας κινδύνου θανάτου από το COVID-19. [R].

Ωστόσο, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι πολλοί από τους ανθρώπους που πάσχουν από καρδιακή κάκωση είχαν επίσης υψηλά επίπεδα φλεγμονής και προηγούμενα καρδιαγγειακά προβλήματα [R].

Τα υψηλότερα επίπεδα φλεγμονής μετά την ανάπτυξη του COVID-19 μπορεί να προκύψουν από ένα φτωχό ανοσοποιητικό σύστημα που επιτρέπει την αύξηση του ιικού φορτίου πάρα πολύ, η οποία στη συνέχεια ακολουθείται από μια  “καταιγίδα” κυτταροκινών.

Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε ένα κακό ανοσοποιητικό σύστημα ή προβλήματα καρδιάς, μπορεί να είστε ακόμη πιο επιρρεπείς σε βλάβη της καρδιάς από το COVID-19.

Μια προηγούμενη μελέτη JAMA σε 138 ασθενείς που νοσηλεύονταν με το COVID-19 διαπίστωσε ότι το 7,2% των ασθενών εμφάνιζαν οξεία καρδιακή βλάβη και ότι οι ασθενείς που βρίσκονταν στη ΜΕΘ είχαν 22% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρδιακή βλάβη σε σχέση με τους ασθενείς που εκτός ΜΕΘ [R].

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι καρδιαγγειακές επιπλοκές εμφανίστηκαν επίσης στον πρώτο ιό SARS [R].

Πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην αρσενική γονιμότητα
Αν και είναι πολύ νωρίς για να πούμε με βεβαιότητα, ένα σύστημα στο οποίο μπορεί να προκύψει μακροπρόθεσμη βλάβη είναι στο αρσενικό αναπαραγωγικό σύστημα.

Είναι γνωστό ότι ένα ευρύ φάσμα οικογενειών των ιών – συμπεριλαμβανομένου του HIV, της παρωτίτιδας, της γρίπης, του Zika και του Coxsackie – μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των όρχεων, κάτι που μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε ανδρική υπογονιμότητα [R].

Σε αντίθεση με τις βακτηριακές λοιμώξεις, οι οποίες συνήθως εισβάλλουν στους βοηθητικούς αδένες, οι ιοί που κυκλοφορούν στο αίμα προσβάλλουν κυρίως τους όρχεις [R].

Για τους κοροναϊούς, μπορεί να είναι ένας ακόμη πιο εύκολος στόχος. Οι όρχεις φαίνεται να έχουν μια αφθονία ACE2, οι οποίοι αποτελούν τους κύριους υποδοχείς που χρησιμοποιεί ο COVID-19 για να διεισδύσει στα κύτταρα μας, εκθέτοντάς τα έτσι σε περισσότερη βλάβη. [R]

Οι βλαβερές επιδράσεις των ιών περιλαμβάνουν την άμεση βλάβη των σπερματοζωαρίων, την ανώμαλη έκκριση σεξουαλικών ορμονών και τη φλεγμονή [R].

Το SARS, ένας παρόμοιος ιός με το COVID-19, έχει αναφερθεί ότι προκαλεί φλεγμονή των όρχεων [R].

Μια μελέτη που συνέκρινε 81 ασθενείς με COVID-19 που είχαν ανακτήσει την υγεία τους , σε μια υγιή ομάδα ελέγχου 100 ατόμων, διαπίστωσε ότι η αναλογία τεστοστερόνης προς ωχρινοτρόπο ορμόνη (μια ορμόνη που βοηθά το αναπαραγωγικό σας σύστημα) ήταν χαμηλότερη [R].

Η επίδραση στο COVID-19 στην αρσενική γονιμότητα είναι ακόμη άγνωστη, αλλά είναι ένα από τα πιθανά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα της νόσου.

Γιατί η Υγεία του Ανοσοποιητικού σας είναι πολύ σημαντική
Πολλαπλές μελέτες μιλούν για βλάβη ή πιο σοβαρή βλάβη που συμβαίνει όταν το ανοσοποιητικό σύστημα δεν ανταποκρίνεται καλά και η αντιγραφή του ιού ξεφεύγει από τον έλεγχο. Οι άνθρωποι στη ΜΕΘ, για παράδειγμα, είχαν υψηλότερα ιικά φορτία [R].

Το ιικό φορτίο φαίνεται επίσης να συσχετίζεται με την ηλικία, η οποία με τη σειρά της συνδέεται με χαμηλή ανοσία. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει τον υψηλό βαθμό σοβαρής νόσου σε ηλικιωμένους ασθενείς με COVID-19, σύμφωνα με μία μελέτη LANCET [R].

Το υψηλό ιικό φορτίο σε ηλικιωμένους ασθενείς συνδέεται όχι μόνο με χαμηλή ανοσία αλλά και με υψηλά επίπεδα υποδοχέα ACE2 σε ηλικιωμένους ενήλικες [R]. Το ACE2 είναι βασικά η πύλη σε ένα κελί όπου ο ιός είναι σε θέση να εισέλθει.

Εάν το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν φτάνει μέχρι το όριο, το ιικό σας φορτίο εξέρχεται από τον έλεγχο και η καρδιαγγειακή και πνευμονική βλάβη είναι πιο πιθανό να συμβεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αρχίσετε να ενισχύετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα τώρα και να βελτιώσετε τη γενική υγεία σας.

Για προτάσεις ενίσχυσης του ανοσοποιητικού σας συστήματος, συμβολής στην αυτοϊαση  κλπ, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6944 115449.

Αυτά περιλαμβάνουν προϊόντα FLAVON από Βιολογικά Φρούτα,Λαχανικά, Ελαια και Μπαχαρικά, με άλλα λόγια τη ΦΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ! κυρίως όμως ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ALIXXOR RIFE (πληροφορίες εδώ) την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε.

Με προγράμματα για παθήσεις πνευμόνων, καρδιάς, ανοσοποιητικού, παθήσεις SARS, ιούς, χρωμοθεραπεία, προγράμματα για chakras, αιθέριων ελαίων, παραγωγή κολλοειδούς αργύρου, πρόγραμμα εξειδικευμένο καθαρισμού του αίματος καθώς και παραγωγή δομημένου νερού, συνιστά αν όχι ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ  ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΙΑΣΗ! 

 

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!