ΑρχικήΠροϊόντα υγείας ευεξίας και διατροφήςΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΠρόληψη και Αντιμετώπιση 2000 παθήσεων, Γεννήτρια Βιοσυντονισμού RIFE

Πρόληψη και Αντιμετώπιση 2000 παθήσεων, Γεννήτρια Βιοσυντονισμού RIFE

Η γεννήτρια συχνοτήτων RIFE βασίζεται σε πολυετείς έρευνες του Δρ. Royal Rife αλλά και άλλων ερευνητών στη συνέχεια, βασίστηκε στη θεωρία ότι κάθε μικροοργανισμός έχει μια δική του συχνότητα ταλάντωσης (ιδιοσυχνότητα) που τον χαρακτηρίζει.Έχει αποδειχθεί ότι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις όπως:

• Αποτοξίνωση

• Βελτίωση της γενικής ευημερίας

• Σε μεγάλο ποσοστό σοβαρών προβλημάτων υγείας

• Εξόντωση των παρασίτων, επιβλαβών βακτηρίων και ιών.

Συσκευή αποκαταστάσης 2000 παθήσεων για προσωπική & επαγγελματική χρήση.
Δυνατότητα δημιουργίας πρόσθετων προγραμμάτων.
Καθαρισμός αίματος.
Κολλοειδής άργυρος.

Περιγραφή

Η Rife -Alixxor Generator αγοράστηκε αρχικά για προσωπική χρήση καθώς και χρήση σε στενό κύκλο ανθρώπων, ώστε να διαπιστώσουμε τα αποτελέσματά της, τα οποία και αξιολογήθηκαν – μετά από χρήση 12 μηνών και εφαρμογή σε μία σειρά προβλημάτων/ασθενειών- εξαιρετικά.

Η χρήση της στο Κέντρο VIVAMUS δωρεάν σε πάσχοντες για την διάρκεια ενός έτους, καταγράφοντας συμπτώματα, εξέλιξη, μαρτυρίες, παρατηρώντας το αποτέλεσμα σε μυοσκελετικά, πεπτικά, ουρογεννητικά, νευρικά, αυτοάνοσα & πλείστα άλλα προβλήματα, μας συγκίνησε και γέμισε χαρά, υγεία & ευγνωμοσύνη έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Τα τελευταία 7 χρόνια έχει ήδη χρησιμοποιηθεί και ελεγχθεί η αποτελεσματικότητά της ευρέως από ομάδα Ελλήνων Επιστημόνων με τους οποίους συνεργαζόμαστε χωρίς διακοπή.

Συνεχίζοντας την προτείνουμε κι εμείς ανεπιφύλακτα τόσο για προληπτικούς λόγους όσο και για την αντιμετώπιση παθήσεων και επιζήμιων μικροοργανισμών.

Η συσκευή Rife-Alixxor φροντίζει κατά βάση να εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία των ζωτικών οργάνων του ανθρώπινου σώματος. Πρόκειται λοιπόν για μία συσκευή η οποία διορθώνει και επαναφέρει βασικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Ο οργανισμός μας ουσιαστικά δέχεται ηλεκτρομαγνητική ενέργεια η οποία επαναφέρει τα ζωτικά μας όργανα , ρυθμίζοντάς τα να λειτουργούν σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Η σωστή επαναλειτουργία του κάθε οργάνου διασφαλίζει και την σωστή λειτουργία του οργανισμού μας.

Η συσκευή είναι αθόρυβη και διαθέτει 2000  προεγκατεστημένα προγράμματα τα οποία απευθύνονται μέχρι και στο τελευταίο κύτταρο του οργανισμού μας με σκοπό την λύση οποιουδήποτε προβλήματος. Πρόκειται για μία εντελώς ανώδυνη διαδικασία ενώ παράλληλα οι συχνότητες είναι ακριβώς ίδιες με αυτές που εκπέμπουν τα ζωτικά όργανα όταν λειτουργούν σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Σκοπός της συσκευής είναι η παροχή μίας καλύτερης ποιότητας ζωής. Διατηρεί τον οργανισμό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με αποτέλεσμα να θωρακίζεται απέναντι στα οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζει.

Διαφορά της από άλλες συσκευές :

 • Ισχυρή άμεση θεραπεία
 • χωρίς ανάγκη χρήσης υπολογιστή
 • χρήση μικρορευμάτων πέρα από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια
 • λειτουργεί το ίδιο αποτελεσματικά και ασύρματα σε ανθρώπους, ενήλικες, παιδιά και ζώα.
 • Συνδυάζεται με εξοπλισμό για παραγωγή
 1. δομημένου νερού
 2. καθαρισμό αίματος
 3. παραγωγή κολλοειδούς αργύρου!
 • Σύντομη περιγραφή των διαφόρων περιπτώσεων (επιλογή ) ακόμη και στην περίπτωση που κάποιος δεν γνωρίζει το πιθανό πρόβλημα του ή πως ονομάζεται, μπορεί από τις πληροφορίες (συμπτώματα) να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα.
 • Χρωμοθεραπεία
 • Θεραπεία Τσάκρας Chakras

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

 • Συχνότητες -0=10,000HZ. Σαρώνει μεταξύ μιας σειράς επιλεγμένων συχνοτήτων.
 • Με ακρίβεια 2 δεκαδικών ψηφίων.
 • Κύλιση μενού στην οθόνη LCD, επιλογή και RUN.
 • Παραδίδει συχνότητες λειτουργία εμπρός & πίσω.
 • Πάνω από 2000 προ-προγραμματισμένες ακολουθίες απο το Α-Ω.  Συχνότητες σε σταθερή παλμική προγραμματιζόμενη λειτουργία.
 • Σαρώνει μεταξύ μιας σειράς επιλεγμένων συχνοτήτων με εμπρός και πίσω λειτουργία.
 • Αφθονία μνήμης για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες συχνότητες για γρήγορη εύρεση.
 • Καταγραφή ιστορικού χρήσης.
 • Σύνδεση με παροχές ρεύματος σε 115 Volt ή 240 Volt ή μία πηγή συνεχούς ρεύματος 12 Volt πχ. το αυτοκίνητο σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449
Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449                   

Facebook Vivamus 

ΚΟΛΛΟΕΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Η συσκευή συμπεριλαμβάνει εξάρτημα για την παραγωγή κολλοειδούς αργύρου (βαζάκι με 2 ράβδους αργύρου).

Κολλοειδής άργυρος:
• Είναι μη τοξικός
• Είναι άγευστος, άοσμος και δεν ερεθίζει τους ευαίσθητους ιστούς
• μπορεί να λαμβάνεται από το στόμα
• Μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα σε κοψίματα, ανοιχτές πληγές και τα κονδυλώματα
• μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ακμή, το έκζεμα και άλλες ερεθισμούς του δέρματος
• μπορεί να γίνει γαργάρα, να χρησιμοποιηθούν σταγόνες του για τα μάτια και τα αυτιά,  κολπικά και πρωκτικά• μπορεί να τον ψεκάσει κάποιος ή να το εισπνεύσει από τη μύτη ή τους πνεύμονες

Μερικοί ιατρικοί ερευνητές πιστεύουν ότι ο κολλοειδής άργυρος έχει ένα λαμπρό μέλλον για τη θεραπεία ενός πλήθους ιατρικών καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένου του AIDS και του καρκίνου. Αναφέρουν ότι όχι μόνο σκοτώνει παθογόνους οργανισμούς, αλλά επιταχύνει επίσης την επούλωση των τραυματισμένων ιστών κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό. Ο κολλοειδής άργυρος μπορεί να συνδέεται με την ορθή λειτουργία του συστήματος φυσικής άμυνας του οργανισμού. Όσο για άτομα με ανεπαρκή πρόσληψη μπορεί να είναι πιο επιρρεπή σε ασθένειες.

Ιατρικές εξετάσεις δε δείχνουν την ύπαρξη γνωστών δυσμενών επιπτώσεων  από τη χρήση του κατάλληλα προετοιμασμένου κολλοειδούς αργύρου.

Πρόσφατες έρευνες ασπάζονται τα πλεονεκτήματα του κολλοειδούς αργύρου
Κατά τα τελευταία χρόνια, αρκετές νέες μελέτες έχουν αποδείξει το γεγονός ότι το ασήμι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα στη μάχη έναντι του MRSA και άλλων θανατηφόρων ανθεκτικών στα αντιβιοτικά σούπερ παθογόνων, συμπεριλαμβανομένων των:
1. Brigham-Young Κλινική Μελέτη – Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Current Science το 2006, διαπίστωσε ότι μια σειρά από τα αντιβιοτικά φάρμακα που ήταν προηγουμένως σε θέση να σκοτώσουν τα παθογόνα MDR (πολυανθεκτική φυματίωση -πολλαπλά ανθεκτική στα φάρμακα) παθογόνων όπως ο MRSA ( χρυσίζων σταφυλόκοκκος ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη) για την αποκατάσταση της πλήρους αποτελεσματικότητάς τους ενάντια στα θανατηφόρα παθογόνα, μόνο ένα υγρό διάλυμα παρόμοιο με αυτό του κολλοειδούς αργύρου μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το φάρμακο.
2. Ιρανική Κλινική Μελέτη – Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το ασήμι αυξάνει την αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών φαρμάκων κατά των σταφυλοκοκκικών λοιμώξεων( Staph). Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα:«Οι αντιβακτηριακές δραστηριότητες της πενικιλλίνης G, αμοξυκιλλίνη, ερυθρομυκίνη, κλινδαμυκίνη, και βανκομυκίνη αυξήθηκαν παρουσία αργύρου νανο-σωματίδια (Ag-NPS) έναντι αμφοτέρων των στελεχών δοκιμής. Τα υψηλότερα αποτελέσματα παρατηρήθηκαν για τη βανκομυκίνη, αμοξικιλλίνη, και πενικιλλίνη G έναντι χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου (S. aureus). ”

3. Ταϊβάν Κλινική Μελέτη – Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Colloids Surface Β Biointerfaces το 2007, η μελέτη αυτή έδειξε ότι o κολλοειδής άργυρος από μόνος του, εξαλείφει τόσο MRSA και Pseudomonas aeruginosa, ένα άλλο θανατηφόρο και εξαιρετικά “ευκαιριακό”  superbug (ανεπίσημος όρος για βακτήρια που έχουν γίνει ανθεκτικά στα αντιβιοτικά που συνήθως χρησιμοποιούνται, όπως πχ. ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος που αντιστέκεται στη μεθικιλλίνη, ή οποιοδήποτε άλλο βακτήριο που αντιστέκεται σε πολλαπλά αντιβιοτικά).
4. Τσεχίας Κλινική Μελέτη – Παρομοίως, η Τσεχική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο διάσημο Περιοδικό της Φυσικής Χημείας Β το 2006, έδειξαν επίσης ότι ο κολλοειδής άργυρος ήταν ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός παράγοντας κατά του MRSA:

“… Σωματίδια αργύρου με στενή κατανομή μεγέθους με μέσο μέγεθος 25 nm, τα οποία έδειξαν υψηλή αντιμικροβιακή και βακτηριοκτόνο δράση κατά των κατά Gram θετικών και Gram-αρνητικών βακτηριδίων, συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικά πολυανθεκτικών στελεχών όπως ο ανθεκτικός στη μεθικιλίνη Staphylococcus aureus (MRSA) . Η μελέτη έδειξε επίσης ότι πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις του αργύρου θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να καταστρέψουν τον MRSA, εφόσον τα σωματίδια αργύρου ήταν πολύ μικρά, κατά μέσο όρο 25 nm.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα οφέλη του κολλοειδούς αργύρου, μπορείτε να διαβάσετε το αντίστοιχο άρθρο στο blog της ιστοσελίδας μας με τίτλο Κολλοειδης Αργυρος Φυσικό Αντιπαθογόνο Αντισηπτικό Απολυμαντικό

Στο Κέντρο VIVAMUS  ένας από τους σκοπούς μας, είναι όχι ούτε να δογματίσουμε, αλλά να δώσουμε την πληροφορία,  την σπίθα για περαιτέρω έρευνα, προσωπική κρίση και σωστή αντικειμενική ενημέρωση.

Επιπλέον να προτείνουμε τη χρήση συσκευών μαζί με όλες τις άλλες εναλλακτικές μεθόδους που χρησιμοποιούμε τόσο για χαρτογράφηση όσο και για αυτοϊαση, όπως η γεννήτρια Alixxor με συχνότητες Rife  και δημιουργία κολλοειδούς αργύρου! Με τη συσκευή Rife που μπορείτε να προμηθευτείτε, χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, η παρασκευή κολλοειδούς αργύρου είναι εξαιρετικής ποιότητας. Με αυτό τον τρόπο, δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα, να έχετε τα προβλήματα.

Colloidal silver:

• is non toxic
• is tasteless, odourless and non-stinging to sensitive tissues
• may be taken orally
• may be applied directly to cuts, scrapes, open sores and warts
• can be used as a rinse for acne, eczema and other skin irritations
• it can be gargled, dropped into eyes and ears, and used vaginally and anally
• can be atomised and inhaled into the nose or lungs
Some medical researchers believe colloidal silver has a bright future for treating a multitude of medical conditions, including AIDS and cancer. They report that not only does silver kill disease-causing organisms; it also accelerates the healing of injured tissues by over 50 per cent. Silver may be linked to the proper functioning of the body’s natural defence system and people with an inadequate intake may be more prone to illness.
Medical tests indicate no known adverse effects from the use of properly prepared colloidal silver.
Recent Research Espousing the Virtues of Colloidal Silver
Over the past few years, several new studies have demonstrated the fact that silver is one of the most effective agents in the battle against MRSA and other deadly antibiotic-resistant super pathogens, including the:
1. Brigham-Young Clinical Study — This study, published in the journal Current Science in 2006, found that a number of the antibiotic drugs which had previously been able to kill MDR (multiple drug-resistant) pathogens such as MRSA could be restored to full efficacy against the deadly pathogens, but only if a liquid silver solution similar to colloidal silver was used in conjunction with the drug.
2. Iranian Clinical Study – This study also found that silver increases the effectiveness of antibiotic drugs against staph infections. The researchers concluded:

“The antibacterial activities of penicillin G, amoxicillin, erythromycin, clindamycin, and vancomycin were increased in the presence of silver nano-particles (Ag-NPs) against both test strains. The highest enhancing effects were observed for vancomycin, amoxicillin, and penicillin G against S. aureus.”
3. Taiwanese Clinical Study – Published in the journal Colloids Surface B Biointerfaces in 2007, this study demonstrated that colloidal silver, by itself, eradicates both MRSA and Pseudomonas aeruginosa, another deadly and extremely opportunistic superbug.
4. Czech Clinical Study – Likewise, this Czech study published in the prestigious Journal of Physical Chemistry B in 2006, also demonstrated that colloidal silver was a highly effective agent against MRSA:

“…silver particles with a narrow size distribution with an average size of 25 nm, which showed high antimicrobial and bactericidal activity against Gram-positive and Gram-negative bacteria, including highly multi-resistant strains such as methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA). The study further demonstrated that very low concentrations of silver could be utilized to destroy MRSA, as long as the silver particles were very small, averaging 25 nm.”

Οι συσκευές Alixxor είναι ιδιαίτερα εύχρηστες, ασφαλείς & χωρίς παρενέργειες.Υπάρχουν διάφοροι τρόποι μετάδοσης/μεταφοράς των συχνοτήτων.
1.Χρήση κυλίνδρων ( παλάμες ). Ο χρήστης κρατά σε κάθε χέρι έναν κύλινδρο και οι συχνότητες μεταφέρονται
μέσω της αφής.
2.Χρήση πλακών ( πατούσες ). Οι χρήστες τοποθετούν κάθε πόδι σε μία πλάκα και έτσι μεταφέρονται οι συχνότητες σε όλο το σώμα. Χρήσιμο για προβλήηματα στο κάτω μέρος του σώματος. Οι ίδιες πλάκες μπορούν να τοποθετηθούν και σε άλλες περιοχές του σώματος πχ. πάνω από το ήπαρ, στην σπονδυλική στήλη, στα νεφρά κλπ.
3.Χρήση ράβδου σε θήκες/μαξιλαράκια (pads). Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την επαναχρησιμοποιούμενη ράβδο σε pads, μικρά, αποτελεσματικά, εξαιρετικά αποτελέσματα σε εντοπισμένη περιοχή.
4.Τεχνική Πίεσης Σημείων. Εξαιρετική για την θεραπεία άλλου ατόμου σε εντοπισμένη περιοχή. Ο ασθενής κρατά τη ράβδο με το ένα χέρι, ή χρησιμοποιεί μία από τις πλάκες ποδιού, ο θεραπευτής το ίδιο. Ο θεραπευτής αγγίζει τον ασθενή με τις άκρες των δακτύλων του και οι συχνότητες μεταφέρονται. Ένα πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να μεταφερθούν οι συχνότητες στο σωστό σημείο. Μειώνουμε ή αυξάνουμε την ένταση ανάλογα με την ανοχή του χρήστη.

Πατήστε εδώ για αγορά

Πληροφορίες : Κέντρο VIVAMUS
210 9769116
+30 6980 667655
+30 6944 115449

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ME ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ VIVAMUS

Υποστήριξη εκμάθησης χρήσης της συσκευής, μετάφραση μενού στα Ελληνικά των παθήσεων.(Μετάφραση Vivamus.)

Άμεση τεχνική υποστήριξη με την ανάλογη χρέωση, στην περίπτωση που ο τεχνικός μας βρίσκεται εντός Ελλάδος.

Προτεραιότητα αποστολής από Ζηλανδία, ( συχνά υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση, λόγω φόρτου παραγγελιών ).

Σύντομα θα υπάρχει διαθέσιμο υλικό ( βίντεο ) σχετικό με την χρήση και τις δυνατότητές της συσκευής, το οποίο θα εμπλουτίζεται συν τω χρόνω με πρωτόκολλα χρήσης και άλλα,  για τους αγοραστές μέσω της ιστοσελίδας VIVAMUS.

Η συσκευή χρησιμοποιείται από ιδιώτες, γιατρούς με χρήση στα ιατρεία τους, και επαγγελματίες υγείας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!