Αρχική Συμπληρώματα ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΜΕ ΚΟΛΛΟΕΙΔΗ ΑΡΓΥΡΟ ARGENT MAX

ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΜΕ ΚΟΛΛΟΕΙΔΗ ΑΡΓΥΡΟ ARGENT MAX

by NIKOLE

Το Argent Max (Argent Max) – παράγεται από την εταιρεία Aurora με τη μορφή καψουλών, το περιεχόμενο των οποίων πρέπει να διαλυθεί σε 0,5 φλιτζάνια νερό πριν από τη χρήση και να ξεπλύνετε το στόμα και το λαιμό με αυτή τη σύνθεση. Συνιστάται να διατηρείτε το φάρμακο στο στόμα τουλάχιστον 2-3 λεπτά για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορείτε να πλύνετε τις πληγές καθώς το παρασκεύασμα περιέχει κολλοειδή άργυρο.

Ο κολλοειδής άργυρος συνιστά το ενεργό συστατικό του argent max. Για 1000 χρόνια, ο κολλοειδής άργυρος χρησιμοποιείται από την ανθρωπότητα ως φυσικό αντιβιοτικό. Σε αντίθεση με τα σύγχρονα αντιβιοτικά, τα βακτήρια δεν το συνηθίζουν. Το ασήμι σκοτώνει εντελώς τα βακτήρια. Η αποτελεσματικότητά του μπορεί να κριθεί από τα ιστορικά χρονικά:

Αναφορά ιστορικού:

Τον 15ο αιώνα, υπήρχε πανούκλα στην Ευρώπη – εξαφάνισε το 50% του πληθυσμού. Όλοι ήταν άρρωστοι εκτός από τους ανθρακωρύχους που έκαναν εξόρυξη μεταλλεύματος. Με σκόνη και νερό λάμβαναν μεγάλη ποσότητα ασημιού – ούτε ένας δεν αρρώστησε. Αρχικά ήξεραν πώς λειτουργεί, αλλά κανείς δεν ήξερε ποια μορφή είναι ενεργή. Νομίσματα και σταυροί εμποτίζονταν στο νερό. Μάθαμε πώς να φτιάχνουμε αλάτι (λάπις) – δεν λειτούργησε πολύ. Αποδείχθηκε ότι το ασήμι με ένα συγκεκριμένο μέγεθος σωματιδίων έχει τη μεγαλύτερη δραστηριότητα. Ο μηχανισμός δεν είναι πλήρως γνωστός.

Η διαδικασία ενσωμάτωσης του αργύρου στην ιατρική ξεκίνησε τη δεκαετία του 1979 με την ανάπτυξη της υψηλής τεχνολογίας. Διαπιστώθηκε ότι υπό την επίδραση του κολλοειδούς αργύρου, οι ιοί, τα παθογόνα βακτήρια και οι παρασιτικοί μύκητες πεθαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα, έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό έναντι τέτοιων επικίνδυνων παθογόνων όπως Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes, Salmonella typhi, Preulomonas aeruginosa, Legionella pneumophila, Escherichia coli, Candida albicans, C. globata και πολλά άλλα εξίσου επικίνδυνα. Έκτοτε, ο κολλοειδής άργυρος έχει χρησιμοποιηθεί ως βακτηριοκτόνο και απολυμαντικό ευρέως φάσματος που μπορεί να μειώσει σημαντικά τη σοβαρότητα και τη διάρκεια πολλών μολυσματικών ασθενειών.

Στις αρχές του 20ου αιώνα, οι Γερμανοί βρήκαν μια σταθερή μορφή αργύρου (χρησιμοποιώντας ηλεκτρόλυση). Μετά από 15 λεπτά, η δραστηριότητα πέφτει – τα σωματίδια γίνονται μεγαλύτερα, καθιζάνουν, οξειδώνονται. Οι Γερμανοί γιατροί βρήκαν ένα γαλάκτωμα – με βάση την πρωτεΐνη.

Μειονεκτήματα: Τα γαλακτώματα δεν ανέχονταν το φως, δεν μπορούσαν να αποθηκευτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορούσαν να καταψυχθούν, είχαν μικρή διάρκεια ζωής. Το ασήμι έχει μικρότερο μακρομόριο πρωτεΐνης, η βιοδιαθεσιμότητα μειώνεται, το σώμα δεν μπορεί να φτάσει γρήγορα σε αυτό (στα βακτήρια).

Ως αποτέλεσμα: τέτοια γαλακτώματα είχαν μικρή αποτελεσματικότητα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ;

Με ένα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, της εταιρείας Aurora μια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα της αποθήκευσης και χρήσης σωματιδίων αργύρου. Τοποθέτησε αυτά τα σωματίδια αργύρου μέσα σε έναν κρύσταλλο ανθρακικού ασβεστίου, αφού ένα σωματίδιο μπορεί να αποθηκευτεί σε αυτόν επ ‘αόριστον.

Το κέλυφος αποτελείται από ένα μείγμα ασκορβικού και κιτρικού οξέος, τα οποία διαλύονται όταν εισέρχεται υγρασία και, ως αποτέλεσμα μιας χημικής αντίδρασης με ανθρακικό ασβέστιο, απελευθερώνεται ένα σωματίδιο αργύρου και εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος. Το ανθρακικό ασβέστιο διαλύεται, απελευθερώνει διοξείδιο του άνθρακα και απελευθερώνει άλατα ασβεστίου που είναι ευεργετικά για τον οργανισμό. Τη στιγμή της απελευθέρωσης, τα σωματίδια έχουν τρομερή δραστηριότητα για διάφορους λόγους: όλα τα σωματίδια έχουν το ίδιο και το σωστό μέγεθος, το οποίο είναι αδύνατο να επιτευχθεί σε διάλυμα.

Όταν σε ένα συνηθισμένο διάλυμα υπάρχει ένας αριθμός χημικών ισορροπιών μεταξύ διαφορετικών μορφών αργύρου, και επομένως παίρνουμε διαφορετικά σωματίδια και διαφορετικά μεγέθη , και μόνο το 1-2% είναι ενεργό. Το ασήμι εκτός από οφέλη έχει και βλαβερές ιδιότητες, το βαρύ μέταλλο δηλητηριάζει τον οργανισμό, δεν πρέπει να καταναλώνεται πάνω από 30 μικρογραμμάρια την ημέρα. Αν πάρουμε ως παράδειγμα την επιτρεπόμενη ημερήσια δόση παρασκευασμάτων κολλοειδούς αργύρου των 30 μικρογραμμαρίων σε κολλοειδές διάλυμα, η αποτελεσματική συγκέντρωση θα φτάσει 50-100 φορές μικρότερη από την αποτελεσματική συγκέντρωση της τεχνολογίας της Aurora., όπου επιπλέον η απορρόφηση στο αίμα αρχίζει αμέσως. Τα σωματίδια αρχίζουν αμέσως να δρουν στην ενεργό φάση, επομένως η αποτελεσματική συγκέντρωση είναι 50-100 φορές υψηλότερη από όλα τα αντίστοιχα συμπληρώματα στην αγορά.

Ως αποτέλεσμα, ένα φυσικό αντιβιοτικό που είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από όλα τα αντίσοιχα που υπάρχουν στα σύγχρονα φαρμακευτικά προϊόντα στην εποχή μας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

Το ασήμι απενεργοποιεί ιούς και μύκητες. Στο παράδειγμα της καντιντίασης – αυτός ο μύκητας απλά δεν έχει καμία πιθανότητα όταν έρχεται αντιμέτωπος με τα argent max. H Aurora διεξήγαγε μεγάλο αριθμό κλινικών δοκιμών και διαπιστώθηκε ότι το προϊόν έχει πολύ ευρύ φάσμα δράσης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Μπροστά μας είναι το πιο αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη όλων των γνωστών κρυολογημάτων.

Δεν χρειάζεται πλέον να καταλάβετε τι είναι – ιός ή κάτι άλλο, απλώς ή κάντε γαργάρες με το argent max στο λαιμό και το στόμα σας. Στην περίπτωση της τακτικής λήψης των προϊόντων Aurora,η πιθανότητα προσβολής από γρίπη και οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις γίνεται πολύ μικρότερη, πλησιάζοντας γρήγορα το επίπεδο του μαθηματικού σφάλματος.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αντιβιοτικό, αλλά και αποτελεσματικός αντιμυκητιακός παράγοντας!

Στο argent max, όλα τα σωματίδια αργύρου συμπεριφέρονται σαν “μικροσκοπικά ρομπότ”, μικροσκοπικά σωματίδια με προγραμματισμένες λειτουργίες. Κατά τη διαδικασία χρήσης, τα σωματίδια εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος (δεν χρειάζεται να καταπιείτε και να πιείτε – το οξύ στο στομάχι το εξουδετερώνει), το σωματίδιο απορροφάται τέλεια στο στόμα.

Ταυτόχρονα, η σύνθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για τη θεραπεία της προστατίτιδας (με χρήση κλύσματος) και άλλων μυκητιακών και μολυσματικών ασθενειών (λοσιόν, κομπρέσες).

Το ARGENT MAX ΕΠΙΛΥΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:

  • αποτελεσματικό στην επιπεφυκίτιδα ιογενούς αιτιολογίας (έρπητα), καθώς και σε ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος
  •  Οξείες χρόνιες παθήσεις του ρινοφάρυγγα, των βρόγχων, των πνευμόνων οποιασδήποτε αιτιολογίας
  •  Ως αντιβακτηριδιακή θεραπεία για φλεγμονώδεις καρδιακές παθήσεις, ρευματισμούς
  •  Φλεγμονώδεις ασθένειες του αίματος
  •  Οποιεσδήποτε εντερικές λοιμώξεις, ηπατίτιδα
  •  Όλες οι δερματικές παθήσεις: δερματίτιδα, μυκητιάσεις, έκζεμα, εγκαύματα, κ.λπ. Φλεγμονώδεις παθήσεις των νεφρών και της ουροδόχου κύστης
  •  Φλεγμονώδεις ασθένειες όπως βακτηριακή κολπίτιδα
  •  Το argent max έχει έντονο αντιβακτηριακό αποτέλεσμα
  •  Αρθρίτιδα, αρθροπάθεια
  •  Ιογενείς ασθένειες: SARS, γρίπη, αμυγδαλίτιδα, λεμφαδενίτιδα
  •  Σε περίπτωση μόλυνσης, το argent max είναι ένα ιδανικό φυσικό αντιβιοτικό
  •  Αποτελεσματική αντιμυκητιακή δράση (καντιντίαση)

Μέχρι στιγμής, η Aurora προσφέρει δύο προϊόντα με βάση τη συγκεκριμένη πατενταρισμένη τεχνολογία. Argent Max (Argent Max) και τσίχλα με βάση τη ρητίνη Siberian Larch – Silver Gum (Silver Gum).

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Η σύσταση του παρόχου υγείας υπερισχύει των πληροφοριών που αναγράφονται στην ιστοσελίδα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449
Call : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449                   

Facebook Vivamus 

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!