Αρχική Vivamus ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ AURORA ΑΠΟ VIVAMUS ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ AURORA ΑΠΟ VIVAMUS ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

by NIKOLE

Η έννοια της υγείας είναι το στυλ μας. Αυτή είναι η γνώση και η σωστή προσέγγιση στη διατροφή του σώματός σας. Είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε μαζί σας τη δική μας ιδέα, η οποία θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε γρήγορα βασικές γνώσεις για το σώμα σας και να επιλέξετε προϊόντα για την υγεία του.

Η βάση της προσέγγισής μας είναι η αποκατάσταση της εξωκυτταρικής μήτρας, από την οποία εξαρτάται η κυτταρική διατροφή. Μετά τον καθαρισμό και την παροχή ποιοτικού νερού και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, έχουμε ένα υγιές περιβάλλον για το σχηματισμό κυττάρων, οργάνων και ιστών. Και τα προϊόντα της εταιρείας Aurora θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ AURORA

Υ Π Ο Θ Υ Ρ Ε Ο Ε Ι Δ Ι Σ Μ Ο Σ

” Tα αποτελέσματά μου: ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ. Πήρα 100 μονάδες EUTIROX. Ορμόνη TTG16 (norm 0.4-4). H ταχυκαρδία με βασάνιζε μόλις είχα οριζόντια θέση. Πήρα I-NORM (Aurora)από το τις 25 Σεπτεμβρίου για 12 μήνεςς. Μειώθηκε το φάρμακο EUTIROX στις 50 μονάδες(1t). Η ταχυκαρδία έφυγε μετά από 10 ημέρες. Ξεκίνησα να κοιμάμαι βαθειά.  Από το Νοέμβριο και για 1 χρόνο θα παίρνω I-Norm και θα μειώσω το eutirox στα 0.25 . Θα γράψω τα αποτελέσματα.

Tatyana Livoni

Κ Υ Σ Τ Η 

Έρχεται μια γυναίκα και λέει: ” Δώστε μου 2 μπουκαλάκια OGNEVIT! Μετά το 1ο, συνεχίζει “έβαλα το χέρι μου μηχανικά στο κεφάλι και ω! Θαύμα! Η κύστη δεν είναι πια εκεί”.

Natalya Gudina

O Υ Ρ Ι Κ Η  Α Ρ Θ Ρ Ι Τ Ι Δ Α /   Π Ο Δ Α Γ Ρ Α

Μια γυναίκα 48 ετών έπασχε από (gout ) ποδάγρα/ ουρική αρθρίτιδα 13 χρόνια. Μετά την εφαρμογή προίόντων Aurora για 1 1/2 χρόνο και καθαρισμό είχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Σταμάτησε να πονάει.

Ζ Α Χ Α Ρ Ο 

Γυναίκα 52 ετών με ζάχαρο 150 (σύμφωνα με μέτρηση το απόγευμα), μετά από 15 ημέρες χρήσης προιόντων Aurora, έπεσε στα 90, το βάρος μειώθηκε 4 κιλά… αισθάνεται θαυμάσια, κοιμάται ήδη  χωρίς αντικαταθλιπτικά. Παίρνει νερό με Core -All, το tincture 5 & 6  μαζί με Simbion και έχει αυτά τα αποτελέσματα. Μόλις ξεκινήσαμε την αποτοξίνωση. Και στις 25.10 θα ξεκινήσουμε αντιπαρασιτικά. Μια γυναίκα από τη Γερμανία

Alla Bennet

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗΣ

Άνδρας που έπαιρνε ισχυρά αντικαταθλιπτικά, με τη σεροτονίνη της Aurora, διπλή δόση,  άρχισε να έχει καθαρό μυαλό, ξαναβρήκε τον εαυτό του, δεν χρειάζεται να καταπίνει χημικά πια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Facebook Vivamus, FLAVON Συμπληρώματα VIVAMUS

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!