Αρχική VivamusΑποτοξίνωση Τί κρύβεται σε κάθε οργανισμό που δεν ανιχνεύεται στο στάδιο χωρίς συμπτώματα; Audit & Sensitiv Imago συσκευές Κβαντικής Βιοανάδρασης- Εξαιρετική Επένδυση για το Κέντρο σας , για κάθε επαγγελματία Υγείας Vivamus

Τί κρύβεται σε κάθε οργανισμό που δεν ανιχνεύεται στο στάδιο χωρίς συμπτώματα; Audit & Sensitiv Imago συσκευές Κβαντικής Βιοανάδρασης- Εξαιρετική Επένδυση για το Κέντρο σας , για κάθε επαγγελματία Υγείας Vivamus

by NIKOLE

Βλέπουμε Τι Κρύβεται

Το κύριο χαρακτηριστικό του εξοπλισμού SensitiveE Audit και των συσκευών Sensitiv imago είναι η ικανότητά τους να ανιχνεύουν δυσλειτουργία οργάνων στο στάδιο χωρίς συμπτώματα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της βαθιάς ανάλυσης της ανθρώπινης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Οποιαδήποτε ασθένεια προηγείται από αλλαγές στην ανταλλαγή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Διορθώνοντας αυτές τις αλλαγές εκ των προτέρων, τα κβαντικά “διαγνωστικά” της εταιρείας, βοηθούν στον εντοπισμό προβλημάτων πριν εκδηλωθούν δυνατά.Ευαίσθητη εικόνα

Μηχανές Sensitiv imago και Sensitive Audit —ευαίσθητες συσκευές για την εκτίμηση της υγείας

Τεχνολογία Υγείας

Σήμερα, οι συσκευές υγείας που κάνουν σάρωση του οργανισμού με τη χρήση υπολογιστή  (σάρωση βιοσυντονισμού) είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Έχοντας επίγνωση πιθανών προβλημάτων υγείας, γίνεται εύκολο να “διαγνώσετε, εντοπίσετε” προβλήματα με τη λειτουργία σάρωσης του οργανισμού με υπολογιστή των SensitivAudit & Sensitiv imago μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, αναφέροντας λεπτομερώς οποιοδήποτε όργανο του σώματος ( Σύγκριση μεθόδου μεταξύ εξέτασης Sensitiv imago και υπερηχογραφήματος ) που προκαλεί αρχόμενη ασθένεια. Με τη σωστή σάρωση του οργανισμού δίνεται η ευκαιρία να ζητηθεί βοήθεια από τον κατάλληλο ειδικό και να ξεκινήσει άμεσα η αποκατάσταση.

Το λογισμικό για τις συσκευές Sensitiv μπορεί να προσδιορίσει:

  • Διάφορες ασθένειες, ακόμη και στο στάδιο της ανάπτυξης της ασθένειας χωρίς συμπτώματα
  • Τα πιο αδύναμα συστήματα και όργανα
  • Εμφάνιση και δραστηριότητα παθολογικών διεργασιών
  • Παρουσία και δραστηριότητα μικροοργανισμών
  • Ευαισθησία σε ρύπους, αλλεργιογόνα, πρόσθετα τροφίμων
  • Ευαισθησία σε ενεργειακά πληροφοριακά βάρη
  • Πιθανές κληρονομικές προδιαθέσεις

Πώς λειτουργεί η συσκευή Sensitiv imago

Η Sensitiv imago ευθυγραμμίζεται με τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες των οργάνων, επεξεργάζεται τα δεδομένα και παρέχει συχνότητες βιολογικών κανόνων για την εξισορρόπηση των αποκλίσεων. Μπορεί επίσης να εντοπίσει και να ανιχνεύσει ιούς, βακτήρια και αλλεργιογόνα . Από τα αποτελέσματα, είναι σε θέση να εξακριβώσει και να συστήσει τα σωστά συμπληρώματα, τρόφιμα, βότανα και άλλα προϊόντα που θα επιτρέψουν στο σώμα να ανακάμψει.

Αυτή η μέθοδος χαρτογράφησης όλων των οργάνων και συστημάτων του σώματος είναι απολύτως ασφαλής για άτομα όλων των ηλικιών. Οι συσκευές Sensitiv imago είναι πιστοποιημένες και επίσημα εξουσιοδοτημένες για πώληση και εφαρμογή στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Ρωσία και πολλές άλλες χώρες.

Κριτικές

Ανασκόπηση SensitiveE AuditΑνασκόπηση του Sensitiv imago από Πολίτη των ΗΠΑ, Νέα Υόρκη.

Εμπειρία με το SensitiveE Audit Quantum BiofeedbackΗ Maryam μοιράζεται τις εμπειρίες της σχετικά με τη συσκευή κβαντικής βιοανάδρασης σε αντίστοιχο άρθρο μας με μαρτυρίες- εμπειρίες ιδιωτών.

SensitiveE Audit ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ευαίσθητη εικόνα

Οι συσκευές Sensitiv imago για την εκτίμηση της υγείας επιτρέπουν όχι μόνο την αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά θα διαδραματίσουν επίσης σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του κύρους του κέντρου σας.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!