Αρχική Vivamus ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ & ΥΠΕΡΟΧΗ FLAVON

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ & ΥΠΕΡΟΧΗ FLAVON

by NIKOLE
FLAVON ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤA ΑΠΟ 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ANTIΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ
Μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας πατώντας εδώ – , κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, παθήσεις, πρόληψη και διατήρηση υγείας- τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα ως τα κορυφαία συμπληρώματα σε παγκόσμιο επίπεδο!. 
Τα Συμπληρώματα αυτά, βασίζονται σε διάφορες αρχές. Μία από αυτές αφορά στη συνέργεια των συστατικών τους.
Η ακόλουθη λοιπόν μελέτη στα Αγγλικά (μετάφρασή τους στα Ελληνικά έγινε από εμάς)προηγείται, υποστηρίζει απόλυτα αυτή την αρχή, που συνιστά τη δυναμική της συνέργειας και όχι μεμονωμένων αντιοξειδωτικών.!
Ο επιστημονικός μας σύμβουλος, της εταιρείας των Διατροφικών Συμπληρωμάτων FLAVON  καθηγητής Dr. Zoltán Dinya, ετοίμασε μια σύντομη περίληψη μιας πρόσφατης επιστημονικής έκδοσης για εσάς.
Η έρευνα έχει αποδείξει ότι ένα συγκεκριμένο αντιοξειδωτικό σε υψηλότερη δοσολογία μπορεί να έχει ασθενέστερη επίδραση, από πολλούς διαφορετικούς τύπους αντιοξειδωτικών, που συνεργάζονται σε συνέργεια, με πολύπλοκο τρόπο. Κατά τη σύνθεση προϊόντων Flavon, το λάβαμε επίσης υπόψη, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στο σώμα σας.
Οι ισχυρισμοί μας μέχρι τώρα για μέλη της οικογένειας Flavon είναι σύμφωνοι με τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη.
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων μας είναι το σύνθετο, συνεργιστικό, αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα σε κυτταρικό και οργανικό επίπεδο.
Το οξυγόνο είναι το θεμέλιο της ύπαρξής μας, αλλά είναι «επικίνδυνος φίλος». Οι αντιδραστικές μορφές που περιέχουν οξυγόνο ή άζωτο (ROS / RNA) σχηματίζονται από οξυγόνο που απορροφάται μέσω της τροφής και της αναπνοής. Αυτές περιλαμβάνουν περιττό αριθμό (μονό) ριζών ηλεκτρονίων, φορτισμένες και ουδέτερες μορφές. Εάν η ποσότητα τους αυξηθεί, είναι «οξειδωτικό στρες» και αν το αντιοξειδωτικό αμυντικό μας σύστημα δεν μπορεί να το εξαλείψει, να το επαναφέρει σε κανονικά επίπεδα, ακολουθεί κυτταρική βλάβη και εκφυλισμός των οργάνων, ασθένειες (π.χ. καρδιαγγειακές παθήσεις, γήρανση, νευροεκφυλιστικές ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία ( Νόσος του Αλτσχάιμερ, ορισμένοι τύποι καρκίνου, κ.λπ.).
Το οξυγόνο είναι ένα δίκοπο σπαθί: η βάση της ζωής και η αιτία του οξειδωτικού στρες, των ασθενειών, της γήρανσης. Είναι πολύ σημαντικό τα δευτερεύοντα τρόφιμα (π.χ. πολυφαινόλες, βιταμίνες A, C, E, καροτενοειδή κ.λπ.) και τα πιο αποτελεσματικά, ενζυματικά αντιοξειδωτικά που παράγονται από τον οργανισμό μας να βασίζονται σε αυτά να λειτουργούν καλά με τρόπο που προάγει την υγεία. Το πιο αποτελεσματικό είναι το αντιοξειδωτικό σύστημα που έχουμε αναπτύξει και διατηρήσει!
Ένα διατροφικό αντιοξειδωτικό στα τρόφιμα είναι μια ουσία που μειώνει σημαντικά τις επιζήμιες επιδράσεις των ROS, RNA ή και των δύο στις φυσιολογικές ανθρώπινες φυσιολογικές λειτουργίες. Η συντριπτική πλειονότητα των αντιοξειδωτικών είναι φυτικής προέλευσης, κυρίως φρούτα και λαχανικά. Η δυνητικά ευεργετική ή επιβλαβής επίδραση ενός αντιοξειδωτικού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (π.χ. την επίδραση άλλων αντιοξειδωτικών κ.λπ.).
Τα τελευταία αποτελέσματα της επιστήμης αποδεικνύουν ότι ένα μείγμα αντιοξειδωτικών είναι πολύ πιο αποτελεσματικό στην πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών από μια μεγαλύτερη ποσότητα μεμονωμένων αντιοξειδωτικών. Τα φρούτα και τα λαχανικά μαζί είναι τα καλύτερα. Αυτό ισχύει ακριβώς για τα μέλη της οικογένειας Flavon, δηλαδή ακολουθούν τη διαχρονική συμβουλή του Ιπποκράτη (δηλαδή 400): «Αφήστε το φαγητό σας να είναι το φάρμακό σας και όχι το φάρμακό σας το φαγητό σας».
Φτιάξτε, διατηρήστε την υγιή ισορροπία αντιοξειδωτικών-οξειδωτικών! Τα μέλη της οικογένειας Flavon βοηθούν σε αυτό, είναι αξιόπιστα, μπορούμε να τα στηρίξουμε! “
PROF. DR. ZOLTÁN HABIL DINYA
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Image may contain: 1 person, text
Για να μάθετε πώς να προμηθευτείτε τα προϊόντα FLAVON , να γίνετε καταναλωτής ή και Συνεργάτης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!