Αρχική VivamusΣυμβουλες Συκώτι γεμάτο Τοξίνες, ενδείξεις ΛΥΣΗ AURORA & FLAVON

Συκώτι γεμάτο Τοξίνες, ενδείξεις ΛΥΣΗ AURORA & FLAVON

by NIKOLE

Το συκώτι είναι ένα ζωτικό όργανο που ρυθμίζει τις τοξίνες και τα “απόβλητα” του οργανισμού. Αν αναλογιστείτε όλες τις τοξίνες στις οποίες το σώμα μας εκτίθεται καθημερινά, θα δείτε ότι το ήπαρ (συκώτι) λειτουργεί πάντα στην μέγιστη ένταση. Το συκώτι μετατρέπει τις τοξίνες σε απόβλητα συμβάλλοντας στην αποβολή τους από τον οργανισμό μέσω των κοπράνων και των ούρων. Αν υπολειτουργεί, τότε οι τοξίνες θα επικρατήσουν και θα εμφανιστούν προβλήματα.

Ξεκινώντας από τα τηγανητά φαγητά και τις τροφές που έχουν υποστεί επεξεργασία με φυτοφάρμακα, μέχρι τις τοξίνες από τον αέρα που αναπνέουμε, όλα πρέπει να φιλτράρονται από το συκώτι μας. Με τον καιρό αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βλάβες του συγκεκριμένου οργάνου.

Γι αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να το φροντίζουμε. Υπάρχουν τρόποι να ελέγξουμε την κατάσταση του ήπατος πέρα από τις διάφορες εξετάσεις, εμπειρικά. Μόνο με την παρατήρησή μας, μπορούμε να διαπιστώσουμε την εμφάνιση ή μη κάποιων συμπτωμάτων που συνδέονται με βλάβη του ήπατος.

Μερικά συμπτώματα μπορεί να “χτυπήσουν καμπανάκι” ότι κάτι δεν πάει καλά με το ήπαρ.Κάποια σημειώνουμε παρακάτω. Αν παρουσιάζετε ένα από αυτά ή/και περισσότερα, τότε κατά πάσα πιθανότητα το συκώτι σας έχει υποστεί βλάβη.

ΣΗΜΑΔΙ 1: ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Όταν το συκώτι υπολειτουργεί, αδυνατεί να διαχειριστεί τον όγκο των τοξινών, με αποτέλεσμα την εμφάνιση “ανεξήγητης” αύξησης βάρους. Ακόμα και η καθημερινή μείωση των θερμίδων ή/και η άσκηση στο γυμναστήριο δε θα βοηθήσουν, καθώς το σώμα συνήθισε να αποθηκεύει αφιλτράριστες τοξίνες στα λιποκύτταρα.  Το συκώτι είναι το όργανο διαχείρισης του λίπους, αν όμως απασχολείται με  κάτι άλλο και το ίδιο καθίσταται βραδύ, θα αφήσει τα λιποκύτταρα να δράσουν μόνα τους. Η μοναδική τους δράση είναι η απορρόφηση λίπους και η αύξηση του όγκου.

ΣΗΜΑΔΙ 2:  ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Όταν το συκώτι “αντιλαμβάνεται” ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αρχίζει να παράγει αντισώματα για την απομάκρυνση των αλλεργιών. Στην περίπτωση όμως που ασχολείται με κάτι άλλο, δε θα μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτόν το ρόλο. Κατά συνέπεια η διαχείριση των αλλεργιών θα εγκαταλειφθεί σε άλλα όργανα.  Ο εγκέφαλος στέλνει συστηματικά σήματα στο συκώτι ότι βλάπτεται από τις αλλεργίες, εντοπίζοντας όσες πρέπει να απομακρυνθούν. Όμως εάν το συκώτι δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη δράση του, θα υπάρξει πρόβλημα εφόσον θα ανέβει το επίπεδο της ισταμίνης. Σε αυτή τη περίπτωση το άτομο μπορεί να αισθανθεί διαφορετικά συμπτώματα αλλεργιών όπως ζάλη, σύγχυση, πονοκεφάλους.

ΣΗΜΑΔΙ 3: ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΩΣΗ

Το πιο σύνηθες σημάδι τοξικότητας του συκωτιού. Οι τοξίνες διαταράσσουν το μεταβολισμό του μυός και προκαλούν πόνους και κόπωση. Η διαδικασία της κόπωσης χειροτερεύει όταν ένας όγκος τοξινών επιστρέψει και επηρεάσει ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΣΗΜΑΔΙ 4: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΦΙΔΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Για λόγους απλοποίησης, ας συγκρίνουμε το συκώτι με ένα αυτοκίνητο. Όταν οδηγήσουμε ένα όχημα για πολύ χωρίς να σταματήσουμε, τότε ο δείκτης θερμοκρασίας θα ανέβει ψηλά. Κατά τον ίδιο τρόπο, εάν το συκώτι δουλέψει υπερβολικά, θερμαίνεται. Κατά συνέπεια όλο το σώμα ζεσταίνεται και δροσίζεται με  την υπερβολική εφίδρωση. Ο ιδρώτας μπορεί να οδηγήσει σε μυρωδιά σώματος

ΣΗΜΑΔΙ 5: ΑΚΜΗ

Ορμονική διαταραχή μπορεί να προκληθεί από τοξίνες που εμφανίζονται ζωηρά μέσω της ακμής σε όλο το σώμα.

ΣΗΜΑΔΙ 6: ΚΑΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ

Εάν έχετε συχνά κακή αναπνοή αυτό μπορεί να είναι σημάδι κακής λειτουργίας του ήπατος.

ΣΗΜΑΔΙ 7: ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΑΝΩΝ

Τα ούρα και κόπρανα σας δεν είναι κανονικά (χρωματισμός, πυκνότητα κλπ)

ΣΗΜΑΔΙ 8: ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το δέρμα σας είναι κιτρινωπό και το χρώμα του δεν θα αλλάζει ακόμη και μετά τη βελτίωση της διατροφής σας

ΣΗΜΑΔΙ 9: ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟ Η ΚΟΚΚΙΝΩΠΟ

Ο σκληρός χιτώνας του ματιού σας είναι κίτρινος ή/και κοκκινωπός από αιμοφόρα αγγεία που έχουν βλάβη

ΣΗΜΑΔΙ 10: ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

Έχετε διαρκώς κάποια ενόχληση στο στομάχι ή προβλήματα με την πέψη σας

Εάν έχετε τέτοια συμπτώματα καλό είναι να επισκεφθείτε το γιατρό σας ή έναν εκπρόσωπο υγείας. Στο Κέντρο VIVAMUS μπορούμε να διαπιστώσουμε με μια απλή εξέταση που αφορά στη χαρτογράφηση του κάθε οργάνου ξεχωριστά και όλων μαζί και να δούμε τις υπάρχουσες παθήσεις, ή όσες μπορεί να εκδηλωθούν κάτω από την επίδραση του στρες, ή πιθανές επιπλοκές. Να εντοπίσουμε τη σειρά αποκατάστασης και τις διάφορες επιβαρύνσεις αλλά το κυριότερο να τις ακυρώσουμε με συνεδρίες βιοσυντονισμού, ή τη χρήση συσκευών ή/και τη λήψη σκευασμάτων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Κάποια από τα προϊόντα που προτείνουμε, αναφέρουμε παρακάτω:

ΕΤΑΙΡΕΙΑ AURORA

  • ARGENT MAX  κολλοειδής άργυρος σε σκόνη με πολλές εφαρμογές. Αντιικό, αντιμικροβιακό, αντιμυκητιακό (με έμφαση στην καταπολέμηση του κάντιντα, στρεπτόκοκκου, σταφυλόκοκκου)
  • ΛΕΚΙΘΙΝΗ  για αδυνάτισμα, δέρμα, τρίχα, αρθριτικά, καρδιαγγειακό, μνήμη κλπ
  • SILICITIN και για αλκοόλ, κάπνισμα, ψωρίαση, χολόλιθους κλπ
  • ALFALFA αλλεργίες, ουρογεννητικό, προστατίτιδα κλπ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ FLAVON OΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  για Συκώτι και…

  • MAX  (Οστεοπόρωση, Πίεση , Πονοκεφάλους, Χοληστερίνη, Ωχρά κηλίδα…
  • KIDS  ( Έλεγχο βάρους, Μεταβολισμό, Έντερο,Καρδιά, Νευρικό σύστημα…
  • ΜAX PLUS +( Αντοχή,Ανάρρωση,Ανοσοποιητικό,Αντιγηραντικό,Απορρόφηση σιδήρου, Αντικαρκινικό, Απορρόφηση ασβεστίου,Πνεύμονες…
  • GREEN ( Άγχος, Αδυνάτισμα, Ακμή, Αλλεργίες ,Αντιοξειδωτικό,,Ανοσοποιητικό…
  • ACTIVE (Ενέργεια,Έντερο,Καρδιά,,Κάψιμο λίπους,Λίμπιντο,Μεταβολισμό
  • GREEN PLUS +(Οστεοπόρωση,Oυροποιητικό,Πνεύμονες,Πίεση,Στομάχι,Συκώτι,Τριγλυκερίδια,Χοληστερίνη
  • JOY (Aνοσοποιητικό, Ομάδα Candida, Ιούς, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, Άγχος, Εκζέματα, Δερματίτιδες, Έλκος, Αρτηρίες, Πάγκρεας, Νόσο Crohn, Αφροδισιακό…

https://www.youtube.com/watch?v=eVKYAFGmKog

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!