Αρχική Βιοενέργεια Bioenergy ΣΑΡΩΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ VIVAMUS

ΣΑΡΩΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ VIVAMUS

by NIKOLE

ZYTO Γαλβανική απόκριση!

Σαρωτής ευεξίας που παρέχει στα άτομα πληροφορίες σχετικά με τη βιολογική τους συνοχή με διατροφικά προϊόντα, έλαια, συμπληρώματα και επιλογές τροφίμων.
Το σύστημα ZYTO περιλαμβάνει τόσο υλικό όσο και λογισμικό. Το ZYTO Hand Cradle, μια γαλβανική συσκευή μέτρησης απόκρισης δέρματος, συλλέγει ανεπαίσθητες αλλαγές στις ηλεκτρικές ιδιότητες του δέρματός σας. Το λογισμικό καταγράφει αυτές τις αλλαγές και δημιουργεί μια αναφορά με βάση αυτές τις αναγνώσεις, που προσδιορίζει τη βιολογική συνοχή σε εικονικά αντικείμενα, που αντιπροσωπεύουν φυσικά είδη όπως προϊόντα ευεξίας, αιθέρια έλαια και συμπληρώματα διατροφής. Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν στον προσδιορισμό εξατομικευμένων επιλογών σχετικά με προϊόντα, έλαια και συμπληρώματα για τη διατήρηση της ευεξίας.

1) Galvanic Skin Response

Το ZYTO bioscan βασίζεται στη γαλβανική απόκριση δέρματος (GSR)—μια καθιερωμένη τεχνολογία που μετρά τις διακυμάνσεις στην ηλεκτρική αγωγιμότητα του δέρματος. Μια γνωστή εφαρμογή του GSR είναι η δοκιμή ανιχνευτή ψεύδους.

2) Χουφτίτσα ZYTO

Η βάση χειρός ZYTO μετρά τη γαλβανική απόκριση του δέρματος του χρήστη και στέλνει αυτά τα δεδομένα απευθείας στο λογισμικό ZYTO για ανάλυση. Τα δεδομένα GSR συσχετίζονται και συγκρίνονται με εικονικά στοιχεία στη βάση δεδομένων λογισμικού.

3) Εικονικά αντικείμενα

Κάθε εικονικό στοιχείο αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό φυσικό στοιχείο. Κάθε φορά που το λογισμικό εισάγει ένα Εικονικό Στοιχείο, μια αντίστοιχη ένδειξη GSR λαμβάνεται από το Hand Cradle. Κάθε νέα απόκριση μετράται και παρακολουθείται σε σύγκριση με την αρχική ένδειξη GSR.

4)Λογισμικό

Το ιδιόκτητο λογισμικό της ZYTO αναλύει τα δεδομένα GSR για μοτίβα συνοχής — αναζητώντας τους τρόπους με τους οποίους οι ενδείξεις GSR κυμαίνονται ή μετατοπίζονται σε απόκριση σε κάθε εικονικό στοιχείο.

5) Βιολογική συνοχή

Κατά την παρακολούθηση των δεδομένων GSR σε σύγκριση με κάθε Εικονικό Στοιχείο, το λογισμικό ZYTO εκχωρεί σε κάθε Εικονικό Στοιχείο μια θετική ή αρνητική τιμή με βάση τα μοτίβα συνοχής. Οι θετικές τιμές υποδεικνύουν εικονικά αντικείμενα με τα οποία το σώμα είναι βιολογικά συνεπές.

6) Προτεραιοποιημένες απαντήσεις

Δημιουργείται μια ευανάγνωστη αναφορά που εμφανίζει μια κατάταξη των εικονικών αντικειμένων που οδήγησαν σε μεγαλύτερη βιολογική συνοχή. Η αναφορά μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τα άτομα καθώς κάνουν επιλογές για τη διατήρηση της συνολικής υγείας και ευεξίας. Ονομάζουμε όλη αυτή τη διαδικασία βιοεπικοινωνία.

Εικονικά αντικείμενα που προκαλούν άγχος βιοδείκτη

Μια τυπική σάρωση ZYTO ξεκινά με μια σάρωση ψηφιακών υπογραφών που αντιπροσωπεύουν εσωτερικά μέρη και συστήματα του σώματος όπως:
Όργανα
Σπόνδυλοι
δόντια
TCM Mεσημβρινοί , Νευροδιαβιβαστές κλπ

Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα επιλογής πολλών διαφορετικών ειδών σαρώσεων. Για παράδειγμα, η βιβλιοθήκη ZYTO biosurveys προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές σαρώσεις, όπως:
Βασικές σαρώσεις – Ιδανικές για πρώτη φορά ή τακτικές επισκέψεις επιστροφής για υποστήριξη της ευεξίας.
Προηγμένες σαρώσεις – Μια εξαιρετική επιλογή όταν χρειάζεται σάρωση για ένα ευρύ φάσμα εικονικών αντικειμένων.
Foods Scan – Μια εξειδικευμένη σάρωση που μπορεί να παρέχει πληροφορίες για τις συγκεκριμένες διατροφικές επιλογές του κάθε εξεταζομένου
Προσωπικοί χώροι ευεξίας κλπ

Μαζί με τη βοήθεια του χειριστή, συμβάλλει στη σύνθεση κομματιών του προσωπικού σας παζλ ευεξίας του εξεταζομένου. Η τεχνολογία ZYTO μπορεί να βοηθήσει στη διατήρησή του. Οι λύσεις του προγράμματος έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την ευεξία σας σε όλους τους τομείς, ώστε να μπορείτε να είστε ο καλύτερος εαυτός σας και να ζείτε όπως θέλετε. Κοινοί τομείς στους οποίους μπορούν να σας βοηθήσουν οι συνεδρίες σάρωσης βιοεπικοινωνίας και αναπλαισίωσης αντίληψης περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Ενέργεια
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Υγεία του εντέρου
Αποτοξίνωση
Σχέσεις
Απώλεια βάρους
Περιβαλλοντικοί παράγοντες
Θρέψη
Εκτέλεση
Αντι γήρανση κλπ

Ο πυρήνας της τεχνολογίας ZYTO είναι η σάρωση βιοεπικοινωνιών. Μετρώντας το σώμα σας για γαλβανική απόκριση δέρματος, μια σάρωση ZYTO μπορεί να καθορίσει με ποια συμπληρώματα διατροφής, τροφές, έλαια ή υπηρεσίες το σώμα σας είναι πιο βιολογικά συνεκτικό.

Η πιο πρωτόγονη μορφή αυτής της τεχνολογίας αναφέρεται ως ηλεκτροδερμικός έλεγχος (EDS), αλλά η σάρωση βιοεπικοινωνίας έχει εξελίξει το EDS παρέχοντας πιο ακριβείς μετρήσεις, μια εκτεταμένη λίστα στοιχείων για σάρωση και προηγμένες επιλογές σάρωσης, μεταξύ άλλων.

Πρόκειται για μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία για εσάς όταν λαμβάνετε μια σάρωση από έναν επαγγελματία στο κέντρο Vivamus. Αυτά τα εξατομικευμένα αποτελέσματα θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη σωματική σας υγεία. Και με το ZYTO Remote, μπορεί να γίνει σαρώσει από την άνεση του σπιτιού σας, μέσω σύνδεσης στο Διαδίκτυο, κάνοντας τη διαδικασία συμβουλευτικής πιο βολική από ποτέ.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό. Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449. For anything you may need, you can call us at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!