Αρχική VivamusΣυμβουλες Οδηγίες Χρήσεις και Συχνές Ερωτήσεις για το Oxy-Powder FinchleyClinic.gr Kαθαρισμός Εντέρων

Οδηγίες Χρήσεις και Συχνές Ερωτήσεις για το Oxy-Powder FinchleyClinic.gr Kαθαρισμός Εντέρων

by NIKOLE

Για δεκαετίες, οι επιστήμονες γνώριζαν ότι η καλή υγεία αρχίζει με το έντερο, όπου το σύστημά μας μετατρέπει τα τρόφιμα σε ενέργεια, στέλνει θρεπτικά συστατικά στο αίμα, προστατεύει από ασθένειες και διαχειρίζεται τα απόβλητα, το έντερο είναι απαραίτητο για τη γενική ευημερία μας. Όταν σταματήσει να λειτουργεί σαν ρολόι, τα προβλήματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον καλύτερο τρόπο καθαρισμού του σώματός σας με Oxy-Powder.

Ο Ιπποκράτης – ο πατέρας της σύγχρονης ιατρικής – είπε μία φορά ότι όλες οι ασθένειες αρχίζουν στο έντερο. Η παρατήρησή του βασίζεται στο γεγονός ότι η ακατάλληλη πέψη θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη ανοσία, ως εκ τούτου, την εμφάνιση πολλαπλών συμπτωμάτων και ασθενειών. Γνωρίζουμε τώρα ότι μπορούμε να αποκαταστήσουμε την καλή λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα και να βελτιώσουμε την υγεία μας με το Oxy-Powder.

Το σώμα μας μας στέλνει σημάδια όταν κάτι είναι λάθος. Διάρροια, δυσκοιλιότητα, διακυμάνσεις της διάθεσης, ανεξήγητα προβλήματα βάρους, κακή όρεξη και φούσκωμα είναι κοινά όταν το έντερο σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Το Oxy-Powder αναπτύχθηκε για να αποκαταστήσει την υγεία του πεπτικού συστήματος και να προωθήσει την υγεία και ευεξία των καταναλωτών. Η φυσική φόρμουλα λειτουργεί με καθαρισμό, αναζωογόνηση και αποτοξίνωση του σώματος.

Οι ειδικοί που δημιούργησαν το Oxy-Powder ήρθαν με μια ιδέα που θα  απαλλάξει από τη “δοκιμασία” τήρησης δραστικής διατροφής καθαρισμού. Το συμπλήρωμα υγείας  -ως κάψουλες – χρησιμοποιεί τη δύναμη της φύσης για την αποτοξίνωση του παχέος εντέρου ήπια και μεθοδικά και την απομάκρυνση της πηγής πολλών ασθενειών. Γιατί πρέπει να αποτοξινωθούμε; Επειδή οι τοξίνες μπορούν να συσσωρευτούν στο έντερο, να διαρρεύσουν στην κυκλοφορία του αίματος και να προκαλέσουν όλεθρο στο σύστημά μας.

Τα συστατικά Oxy-Powder ελέγχθηκαν επιστημονικά και αποδείχτηκαν 100% ασφαλή για την υγεία των καταναλωτών. Οι αποτελεσματικές κάψουλες περιέχουν Οζονισμένα Οξείδια Μαγνησίου, Οργανική Ακακία και Φυσικό Κιτρικό Οξύ, τρεις ισχυρές ενώσεις που συνεργάζονται για τη βελτίωση του πεπτικού συστήματος και την εξάλειψη των δυνητικά επιβλαβών τοξινών.

Τα συμπτώματα ενδεικτικά της ανάγκης αποτοξίνωσης του οργανισμού σας :

Ευερεθιστότητα
Κυκλοθυμία
Κούραση
Αντίσταση στην απώλεια βάρους
Πόθος για Ζάχαρη
Φτωχή όρεξη
Διάρροια
Δυσκοιλιότητα
Κακή αναπνοή
Προβλήματα ύπνου
Αίσθηση υπερβολικής θερμότητας
Γρίπη ή συμπτώματα παρόμοια με το κρύο
Δερματικά προβλήματα (ακμή, ψωρίαση, δερματικό εξάνθημα)
Πονοκέφαλοι

Όταν έχετε 4 ή περισσότερα από αυτά τα δυσάρεστα σημάδια, πρέπει να προχωρήσετε και να καθαρίσετε το σώμα με το Oxy-Powder. Το φυσικό συμπλήρωμα θα τονώσει την πέψη, θα ρυθμίσει τις κινήσεις του εντέρου και θα ενισχύσει την εξάλειψη των αποβλήτων. Οι ειδικοί συστήνουν τη λήψη των καψουλών αμέσως μόλις παρατηρήσετε ότι τα συμπτώματα περιορίζουν  την ποιότητα της ζωής σας. Δείτε πώς θα σας βοηθήσει το Oxy-Powder.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ OXY-POWDER;
Το ασφαλές και φυσικό καθαριστικό του κόλον δε χρειάζεται ιατρική συνταγογράφηση. Σύμφωνα με πολλές κριτικές  για το Oxy-Powder, οι καταναλωτές το ανακάλυψαν από το γιατρό τους. Τα θρεπτικά συστατικά που προστίθενται στη φόρμουλα του συμπληρώματος θα αρχίσουν να λειτουργούν αμέσως μετά τη λήψη της πρώτης δόσης.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ OXY-POWDER;
Κάθε ένα από τα συστατικά του συμπληρώματος καθαρισμού του παχέος εντέρου παρέχει πολλά οφέλη για την υγεία για τους καταναλωτές. Αλλά συνδυάζονται στον τύπο μιας κάψουλας που θα αποκαταστήσει την υγεία του εντέρου και θα αποβάλλει τις τοξίνες και τα παράσιτα από το σώμα. Όταν λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στο φύλλο οδηγιών, το Oxy-Powder είναι 100% ασφαλές και αποτελεσματικό.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αρχική χρήση: Πάρτε 4 κάψουλες με ένα γεμάτο ποτήρι καθαρισμένο νερό με άδειο στομάχι πριν από το κρεβάτι. Τις καταπίνετε με ένα γεμάτο ποτήρι φιλτραρισμένο νερό 1-2 ώρες μετά το δείπνο, ακριβώς πριν πάτε για ύπνο. Την επόμενη ημέρα, θα έχετε 3 έως 5 κινήσεις του εντέρου. Εάν δεν επιτευχθεί, 3-5 κινήσεις του εντέρου την επόμενη μέρα, αυξήστε το μέγεθος της δόσης κατά 2 κάψουλες κάθε βράδυ μέχρι να επιτύχετε 3-5 κινήσεις. Κάντε ένα διάλειμμα για μία ή δύο ημέρες, και στη συνέχεια  πάρτε τη δόση σας  (μέγιστη κατανάλωση 6-8 κάψουλες) για να αποφευχθεί η δυσκοιλιότητα και να τονωθεί η φυσική αποτοξίνωση του σώματός σας.Συνεχίστε αυτό το ποσό για άλλες 5 ημέρες.

Η μόνη παρενέργεια της λήψης Oxy Powder είναι ότι τα κόπρανα θα μαλακώσουν και οι κινήσεις του εντέρου θα εμφανιστούν πιο συχνά. Αυτό σημαίνει αποτοξίνωση παχέος εντέρου – η εξάλειψη των αποβλήτων, των υπολειμμάτων και των τοξινών που μπορεί να παγιδευτούν στο εσωτερικό του γαστρεντερικού σωλήνα. Αλλά μετά από λίγο, θα εμφανιστούν τα θετικά αποτελέσματα: οι πονοκέφαλοι, τα πεπτικά προβλήματα και τα προβλήματα ύπνου θα εξαφανιστούν. Το ανοσοποιητικό σύστημα βελτιώνεται, τα επίπεδα ενέργειας αυξάνονται και η συνολική διάθεση ενισχύεται. Όλα αυτά με ασφάλεια και φυσικά!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ OXY-POWDER
Λαμβάνοντας ένα χάπι κάθε φορά που δεν θα διαγραφούν  μαγικά τις ασθένειες σας. Όταν θέλετε να εξαλείψετε τα παράσιτα και τις τοξίνες, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο ζωής και την υγεία σας. Τρώτε πάρα πολύ, μέχρι να νιώσετε υποτονικοί; Είναι δύσκολο για εσάς να είστε ενεργοί για 15 λεπτά την ημέρα; Ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη για να διευκολυνθεί η απαλή αποτοξίνωση του συστήματός σας όταν λαμβάνετε Oxy-Powder.

Πώς να πάρετε το Oxy-Powder

  1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να συζητήσετε με το γιατρό σας για τις προθέσεις σας. Δεν υπάρχει λόγος να θέσετε την υγεία σας σε κίνδυνο με μια δραστική δίαιτα απώλειας βάρους. Εάν θέλετε να μειώσετε τις θερμίδες, ίσως είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται το σώμα σας. Γιατί; Η αποτοξίνωση θα μπορούσε να διαταράξει τον μεταβολικό σας ρυθμό και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.
  2. Ετοιμαστείτε! Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να ξεκινήσετε με μια αποτοξίνωση 3-ημερών με smoothies, ούτε να καταναλώνετε μόνο σούπες για αρκετές συνεχόμενες ημέρες. Ωστόσο, θα πρέπει να εξαλείψετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα από το σχέδιο διατροφής σας, παρόλο που παίρνετε Oxy-Powder. Περιορίστε την κατανάλωση σιταριού, γλουτένης, μεταποιημένων γαλακτοκομικών προϊόντων, καφεΐνης, ζύμης και ζάχαρης.
  3. Τι πρέπει να φάτε; Συμπληρώστε το καλάθι αγορών σας με εύκολα εύπεπτα τρόφιμα και καλά λίπη. Αποφύγετε να μαγειρεύετε υπερβολικά τα όσπρια και τα λαχανικά σας και χρησιμοποιήστε εξαιρετικά παρθένο λάδι καρύδας ή εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής πίεσης αντί για βούτυρο. Αν νομίζετε ότι είναι άγευστο, μάθετε πώς να αρωματιστείτε τα γεύματά σας. Τα καλά νέα? Μαγειρικά βότανα και μπαχαρικά θα ενισχύσουν την αποτοξίνωση του σώματός σας και θα επιταχύνουν τη φυσική διαδικασία απώλειας βάρους.
  4. Μείνετε ενυδατωμένοι. Θέλετε να διατηρήσετε το σύστημά σας καθαρό; Το νερό είναι το κλειδί για την αποτοξίνωση του συστήματός σας. Καταναλώστε τουλάχιστον 2 λίτρα νερού την ημέρα και θα αποκομίσετε γρήγορα τα οφέλη. σύμφωνα με https://www.betterhealth.vic.gov.au/health/healthyliving/water–vital-nutrient, θα λάβετε το 20% των συνολικών απαιτήσεων νερού από στερεά τρόφιμα. Η σωστή ενυδάτωση είναι υποχρεωτική για τη διατήρηση της υγιούς πέψης, την εκκαθάριση των τοξινών, τη διατήρηση της υγιούς κυκλοφορίας της λεμφαδένες και την αύξηση της αποτοξίνωσης του σώματος. (εδώ συμπληρώνουμε εμείς το χρυσό κανόνα 30ml/κιλό βάρους εφόσον δεν αθλείστε ή κάνετε χειρωνακτική εργασία, οπότε αυξάνετε την ποσότητα ανάλογα)
  5. Πότε είναι η τελευταία φορά που ασκηθήκατε; Η φυσική δραστηριότητα παίζει σημαντικό ρόλο όταν κάνετε αποτοξίνωση με το Oxy Powder. Η άσκηση διατηρεί ευελιξία, καίει θερμίδες, αυξάνει την αερόβια ικανότητα, ενισχύει τους μυς και βοηθά στην απελευθέρωση της ορμόνης ενδορφίνης (ευχαρίστησης) στην κυκλοφορία του αίματός σας. Όταν θέλετε να κάνετε αποτοξίνωση σαν επαγγελματίας, πρέπει να είστε πιο δραστήριοι. Στόχος για τουλάχιστον 30 λεπτά άσκησης καθημερινά.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να δείτε το άρθρο μας OXY-POWDER ΜΕ ΕΦΤΑΗΜΕΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ  καθώς και τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Τελειώνοντας θα αναφερθούμε στις ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ του OXY-POWDER

Οι πρόγονοί μας χρησιμοποιούσαν τη νηστεία για να προωθήσουν τη διαδικασία αποτοξίνωσης και να καθαρίσουν το σώμα από τις τοξίνες. Δεν είμαστε πλέον σε αυτή την εποχή, αν και τα συντηρητικά, τα φυτοφάρμακα και άλλοι ρύποι από το φαγητό και το περιβάλλον μας, μας δηλητηριάζουν αργά. Επειδή έχουμε ξεχάσει την πρακτική της νηστείας, στραφήκαμε προς προϊόντα καθαρισμού.

Τι γίνεται με υδροθεραπεία του παχέος εντέρου; Πρέπει να το επιλέξετε αντί του Oxy-Powder;

Η έλλειψη στοιχείων από την ιατρική βιβλιογραφία αποδεικνύει ότι η διαδικασία καθαρισμού ενός οργάνου ή μιας πληγής με συνεχή ροή νερού του παχέος εντέρου δεν είναι τόσο ασφαλής όσο και αποτελεσματική όπως σκέφτηκαν οι άνθρωποι. Σύμφωνα με τους ειδικούς του http://www.dh.gov.hk/english/useful/useful_medical_beauty/files/4_Colon_Hydrotherapy_Eng_2015.pdf, η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου δεν είναι η καλύτερη επιλογή για έναν υγιή καθαρισμό. Αρκετοί κίνδυνοι και επιπλοκές της διαδικασίας περιλαμβάνουν διάρροια, αφυδάτωση, κοιλιακές κράμπες, έμετο, ναυτία και λοιμώξεις. Από την άλλη πλευρά, το Oxy-Hives είναι 100% ασφαλές και εξασφαλίζει την καλύτερη φροντίδα του παχέος εντέρου για απώλεια βάρους.

 

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!