Αρχική Vivamus Μικρές συμβουλές για το μαγείρεμα Vivamus

Μικρές συμβουλές για το μαγείρεμα Vivamus

by NIKOLE

Αν θέλετε να γίνετε καλύτεροι στο μαγείρεμα, συνιστάται να διευρύνετε την ποικιλία των τροφών. Μπορείτε να δοκιμάζετε φαγητά που συνήθως δεν θα επιλέγατε. Πηγαίνετε σε διάφορα μέρη της πόλης για να εξερευνήσετε νέες αγορές και εστιατόρια. Πειραματιστείτε με νέες συνταγές (ή απλώς τροποποιείστε μια γνωστή).

Μπορείτε να δώσετε προσοχή σε αυτά που σας ευχαριστούν—και να κάνετε ερωτήσεις. Ρωτήστε συγγενείς, φίλους πώς πχ. κατάφεραν να δώσουν καραμελωμένη άκρη στα ψητά παντζάρια. Ζητήστε από τον σερβιτόρο σας να σας πει τι μπαχαρικά είχε το στιφάδο. Ρωτήστε τον κρεοπώλη σας ποιο είναι το πιο ποιοτικό ή/και οικονομικό κομμάτι κρέατος. Ρωτήστε τον αγρότη στην αγορά γιατί οι ντομάτες του είναι τόσο τραχιές ή οποιαδήποτε άλλη ερώτηση. Ο στόχος είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο στον τομέα της μαγειρικής.

Γιατί το φαγητό με περισσότερη επίγνωση και έρευνα θα τροφοδοτήσει καλύτερες διατροφικές συνήθειες;

  • Δεν μπορείτε να αναγκάσετε τον εαυτό σας να του αρέσει η μαγειρική. Σίγουρα όμως, μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας να μαγειρέψετε περισσότερο «γιατί είναι καλό για εσάς» και «τα σπιτικά γεύματα τείνουν να είναι λιγότερο επεξεργασμένα και χαμηλότερα σε νάτριο κλπ…»
  • Αλλά αν φυσικά θελήσετε να μάθετε περισσότερα για το φαγητό, η επιθυμία σας να μάθετε για τις γεύσεις, τα συστατικά και τις τεχνικές μαγειρέματος μπορεί φυσικά να σας παρακινήσει να αναζητήσετε περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες.

Ακόμα κι αν αυτό το ενδιαφέρον δεν οδηγεί σε μια φλογερή αγάπη για την κουζίνα, θα σας βοηθήσει να απολαύσετε και να εκτιμήσετε καλύτερα το φαγητό που είναι επίσης μια αξιόλογη αναζήτηση! Η καλή διατροφή δεν έχει να κάνει μόνο με την εξισορρόπηση των θερμίδων και των θρεπτικών συστατικών.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!