Αρχική Vivamus Καλό μικροβίωμα με συμπληρώματα Aurora Simbion, Armatone, Vivamus

Καλό μικροβίωμα με συμπληρώματα Aurora Simbion, Armatone, Vivamus

by NIKOLE

Το μικροβίωμα είναι το σύνολο των ιών, βακτηρίων και μυκήτων που ζουν μέσα μας ή στο δέρμα μας. Είναι μάλιστα πιο πολλά ακόμα και από τα κύτταρά μας ξεπερνώντας κατά 5-10 φορές τον αριθμό τους. Ζούμε κυριολεκτικά μέσα σε αυτά και όχι αυτά σε εμάς. Υπό κανονικές συνθήκες όχι μόνο δεν μας απειλούν και δεν προκαλούν παθήσεις, αλλά αντίθετα συνεργάζονται με τα κύτταρα μας και προωθούν την υγεία. Αυτό ονομάζεται συμβίωση. Όταν οι συνθήκες αλλάξουν, τότε από φίλοι και συνεργάτες γίνονται εχθροί και αρχίζουν να προωθούν παθολογικά συμπτώματα, λοιμώξεις, ιώσεις, φλεγμονές και όλες σχεδόν τις ψυχοσωματικές παθήσεις . Αυτό ονομάζεται δυσβίωση. Οι συνθήκες που καθορίζουν αν θα έχουμε συμβίωση ή δυσβίωση είναι η νοοτροπία, η διατροφή και ο τρόπος ζωής, όπως υποστηρίζει και η Ορθομοριακή Διατροφή.

Όταν παίρνουμε αντιβιοτικά πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν σκοτώνουν μόνο τον παθογόνο παράγοντα για τον οποίο τα λαμβάνουμε. Σκοτώνουν ολόκληρους πληθυσμούς μικροοργανισμών, ωφέλιμων και βλαβερών. Μπορεί να παίρνουμε αντιβίωση για μια λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά αυτά θα σκοτώσουν τον παράγοντα που προκαλεί τη λοίμωξη μαζί με όλα τα ευαίσθητα σε αυτήν βακτήρια στο σύνολο του οργανισμού μας. Αυτή η μαζική θανάτωση των μικροοργανισμών διαταράσσει την ισορροπία του μικροβιώματος, και άλλοι μικροοργανισμοί έρχονται να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε. Έτσι μετά από την λήψη αντιβίωσης το μικροβίωμά μας έχει τελείως διαφορετική σύνθεση.

Οι συνέπειες αυτής της βίαιης μεταβολής της σύνθεσης του μικροβιώματος μπορεί να είναι δραματικές, καθώς το μικροβίωμα ενός ατόμου είναι μοναδικό και απαραίτητο για την διατήρηση της υγείας. Γιατί; Όσο περισσότερο μελετάται το μικροβίωμα, τόσο αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε ένα είδος συνεταιρισμού με τα μικρόβιά μας. Παραδείγματος χάριν, τους παρέχουμε στέγη και μας παρέχουν τροφή, όσον αφορά εκείνα που ζουν στο γαστρεντερικό σύστημά μας, διότι βοηθούν στη διάσπαση των τροφών και έτσι ο οργανισμός μας μπορεί να απορροφήσει τα θρεπτικά στοιχεία.

Επομένως δεν υπάρχουν μικρόβια και ιοί που μας επιτίθενται από το περιβάλλον έτσι ξαφνικά και χωρίς λόγο και μας καθιστούν άρρωστους. Είναι ήδη μέσα μας, παντού, στο αίμα, στο έντερο, στο δέρμα, στους ιστούς ακόμα και μέσα στα ίδια τα κύτταρα μας. Αν ο πληθυσμός τους αυξηθεί ή μειωθεί απότομα, τότε αρρωσταίνουμε. Και αυτό εξαρτάται από εμάς τους ίδιους, την διατροφική συμπεριφορά μας και το εάν ζούμε σωστά. 

Γιατί Είναι Σημαντική η Μικροχλωρίδα;

Οι μικροοργανισμοί που έχουν εξελιχθεί παράλληλα με μας και αποτελούν ένα αναπόσπαστο μέρος της ύπαρξής μας, όχι μόνο δεν είναι αδρανείς, αλλά ρυθμίζουν καθημερινές λειτουργίες του σώματος. Επιστημονικές μελέτες έχουν “ενοχοποιήσει” τους μικροοργανισμούς αυτούς για ασθένειες όπως:

  • το άσθμα
  • τον αυτισμό
  • τον καρκίνο
  • το διαβήτη
  • τις καρδιοπάθειες
  • την παχυσαρκία
  • τη σκλήρυνση κατά πλάκας
  • την κοιλιοκάκη
  • τα εκζέματα
  • τις κολίτιδες
  • τις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου (τη νόσο του Crohn και την ελκώδη κολίτιδα)
  • την υποθρεψία

Ανοσοποιητικό Σύστημα & Μικροβιακή Χλωρίδα 

Το γαστρεντερικό είναι το μεγαλύτερο ανοσολογικό όργανο στο σώμα. Η μικροβιακή χλωρίδα ρυθμίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και τις ανοσολογικές αποκρίσεις έναντι παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν λοίμωξη.

Τα προϊόντα Symbion, Armatone είναι υπέροχα όσον αφορά τα αποτελέσματά τους. Τα βακτήρια δε που χρησιμοποιούνται σε αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα. Γιατί ? Κάποτε, ακόμη και η φυματίωση και ο τυφοειδής πυρετός αντιμετωπιζόντουσαν με τη βοήθεια αυτών των βακτηρίων. Τέτοια προϊόντα χρησιμοποιούνταν πολύ ενεργά σε αυτές τις ασθένειες.
Καθώς αυτά τα προϊόντα βελτιώνουν τη φιλική μικροχλωρίδα, παράλληλα παρατηρούμε ότι βοηθούν εξαιρετικά και στη λειτουργία και άλλων οργάνων όπως πχ πρώτιστα τον πνεύμονα για οποιεσδήποτε πνευμονικές παθήσεις. Επιπλέον, μπορούμε να διαπιστώσουμε βελτίωση στην ανταπόκριση των αιμοφόρων αγγείων, στα στεφανιαία αγγεία της καρδιάς και στην ελαστικότητά τους. Πρακτικά δεν υπάρχει άτομο που να μην χρειάζεται ένα τέτοιο προϊόν. Βοηθούν και στην απορρόφηση χρήσιμων θρεπτικών συστατικών -ακόμη και από προϊόντα κρέατος, και από τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, δηλαδή φυτικές τροφές-.

Εάν είστε κάτοικοι πόλης, δεν χρειάζεται να το διακόψετε, καθώς αυτό το προϊόν είναι ζωτικής σημασίας και αυτή είναι η σωτηρία σας από μύκητες ζύμης, μούχλα από κακώς χωνεμένο κρέας (το κρέας αφομοιώνεται πολύ άσχημα στο ανθρώπινο έντερο ), επομένως αυτά τα προβιοτικά είναι ζωτικής σημασίας για όλους, από τη γέννηση ενός παιδιού μέχρι τα γηρατειά.

Επίσης,το ξινόγαλα “Arma Ton, Symbion” αναφέρεται σε εξειδικευμένα προϊόντα διατροφής που μπορούν να συνταγογραφηθούν για τη διόρθωση της δίαιτας υγιών γυναικών και παιδιών, τη βελτίωση της παροχής βασικών θρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών, καθώς και τη διατροφή των γυναικών και παιδιών με διατροφοεξαρτώμενη παθολογία (αναιμία, μειωμένη διατροφική κατάσταση, τροφική δυσανεξία, κληρονομικές ενζυμοπάθειες, λειτουργικές διαταραχές του γαστρεντερικού σωλήνα κ.λπ.)

Τέλος, όταν χρησιμοποιείτε το “Arma Ton, Symbion” από καρκινοπαθείς πριν και μετά τη χημειοθεραπεία (1 δισκίο κάθε ώρα έως 10-12 δόσεις την ημέρα), οι παρενέργειες από τα έντερα εξαλείφονται, η όρεξη αποκαθίσταται.

Symbion – από αγελαδινό γάλα, Armaton – από πρόβειο γάλα

Τα προϊόντα μέσω Διαδικτύου μπορείτε να τα αγοράσετε εδώ, μετά από εγγραφή στον σύνδεσμο:
https://aur-ora.com/auth/registration/?ref=783298355899
και για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και πού μπορείτε να αγοράσετε , μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό. Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449 For anything you may need, you can call us at 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!