Αρχική Vivamus ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΣΥΓΧΥΣΗ; NEUROFUSION ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ VIVAMUS

ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΣΥΓΧΥΣΗ; NEUROFUSION ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ VIVAMUS

by NIKOLE

Ο εγκέφαλός σας χρειάζεται φροντίδα και προσοχή όπως το υπόλοιπο σώμα σας. Το NeuroFuzion είναι ένα φυσικό μείγμα μετάλλων και βοτάνων που υποστηρίζουν ήρεμες και ισορροπημένες συναισθηματικές καταστάσεις και φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. Είτε θέλετε να μειώσετε τις αγχωτικές σκέψεις σας είτε απλώς να βελτιστοποιήσετε τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου σας, το NeuroFuzion μπορεί να βοηθήσει. Δρ. EDWARD F. GROUP III, DC, NP

Ακονίζει την εστίαση και τη συγκέντρωση

Εάν έχετε πρόβλημα να παραμείνετε συγκεντρωμένοι ή μερικές φορές νοιώθετε σύγχυση δοκιμάστε το NeuroFuzion. Ρυθμίζει την πνευματική σας ικανότητα και ενισχύει την προσοχή σας.

Προωθεί την εύκολη χαλάρωση

Εάν το νευρικό σας σύστημα είναι υπερφορτωμένο, το NeuroFuzion είναι αυτό που χρειάζεστε. Η φόρμουλα περιέχει βότανα όπως το σαφράν που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για την προώθηση της ήρεμης χαλάρωσης

Υποστηρίζει μια υγιή ανταπόκριση στο άγχος

Οι αγχωτικές καταστάσεις είναι καταλυτικές και σας κρατούν τσιτωμένους συχνά, σαν να είστε σε αναμμένα κάρβουνα . Το NeuroFuzion είναι κατασκευασμένο με εκχύλισμα passionflower, το οποίο είναι αποτελεσματικό στο να σταματήσει αυτά τα ανήσυχα συναισθήματα πριν ξεκινήσουν.

Οι 5 κορυφαίοι λόγοι που χρειάζεστε το NeuroFuzion

  • Βοηθά στην εξισορρόπηση της διάθεσης. Είναι η διάθεσή σας απρόβλεπτη; Φτιαγμένο με βαλσαμόχορτο ή υπερικό (St John ‘s wort = βότανο Αγ Ιωάννη), το NeuroFuzion είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό
  • Αναπτερώνει το ηθικό. Τα φυτικά συστατικά του NeuroFuzion υποστηρίζουν τη φυσιολογική παραγωγή σεροτονίνης του σώματός σας
  • Υποστηρίζει την υγεία του εγκεφάλου.Το NeuroFuzion είναι ένα ολοκληρωμένο, φυσικό μείγμα που μοιάζει με πολυβιταμίνη για τον εγκέφαλο και την ψυχική σας ευεξία.
  • Σας κρατά έξω από την “επικίνδυνη” ζώνη. Tα ξεσπάσματα μπορεί να καταστρέψουν την ημέρα σας. Το NeuroFuzion σας ηρεμεί και εξασφαλίζει την ηρεμία σας.
  • Αυξάνει τη διαύγεια. Μήπως η σύγχυση του εγκεφάλου σας εμποδίζει να είστε ο καλύτερος σας εαυτός; Το NeuroFuzion είναι σαν μια ριπή καθαρού αέρα που τον καθαρίζει.

Προτεινόμενη χρήση

2 κάψουλες 2 φορές την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Ποσό ανά δόση % DV
Λίθιο (από 180mg ορθοτικό λίθιο) 6 mg *
Ψευδάργυρος (από 20 mg orotate ψευδάργυρου) 3 mg 25%
Μείγμα της εταιρείας 1020 mg *
Mucuna Pruriens 15% L Dopa, Bacopa Monnieri εκχύλισμα (20% Bacopa saponins), Passionflower (βότανο) εκχύλισμα 4: 1, εκχύλισμα St John’s Wort (βαλσαμόχορτο) (4: 1), εκχύλισμα οργανικής Rhodiola rosea (ρίζας) 5: 1 , Εκχύλισμα σαφράν 2-4: 1

* Η ημερήσια τιμή (DV) δεν έχει καθοριστεί

Άλλα συστατικά: κάψουλα λαχανικών (κυτταρίνη), φλούδες οργανικού ρυζιού nu-flow®.

Τι υπάρχει στο NeuroFuzion

  • Λίθιο (από 180 mg λιθίου Orotate)-
  • Ψευδάργυρος (από 20 mg Orotate ψευδάργυρου)
  • Το Mucuna pruriens 15% L Dopa Αγιουβερδικό τονωτικό του νευρικού συστήματος και για τη βελτίωση της διάθεσης
  • Εκχύλισμα Bacopa monnieri (≥20% Bacopa Saponins) Μπακόπα του Μονιέ
  • Εκχύλισμα Passionflower (βότανο) 4: 1 λουλούδιο του πάθους ή πασσιφλόρα
  • Εκχύλισμα St John’s Wort (βότανο) 4: 1 βαλσαμόχορτο
  • Βιολογικό εκχύλισμα Rhodiola rosea (ρίζα) 5: 1  Ροδιόλα η ροδόχρους
  • Εκχύλισμα σαφράν 2-4: 1
  • Κάψουλα λαχανικών (κυτταρίνη)
  • Nu-FLOW® Organic Rice Hulls 

ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ NEUROFUSION

No AlcoholΑλκοόλ No Harsh ChemicalsΧημικάNo DairyΓαλακτοκομικά
No GlutenGluten
No GMOsGMOs No SoyΣόγια No Toxic Additives Τοξικά Πρόσθετα

Γιατί το NeuroFuzion είναι διαφορετικό

 

Our Product Other similar productsΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ

Μόνο το NeuroFuzion είναι κατασκευασμένο με ένα βελτιστοποιημένο μείγμα από όλα τα φυσικά συστατικά που υποστηρίζουν τον εγκέφαλό σας χωρίς να ξεπερνά την προσωπικότητά σας.

Τα φυσικά συστατικά του NeuroFuzion λειτουργούν με το σώμα σας για να εξισορροπήσουν και να βελτιστοποιήσουν τη δική σας νευρολογική λειτουργία χωρίς να αλλάξουν ποιοι είστε. Σας βοηθά να αισθάνεστε σαν την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας, όχι υπό καταστολή

Άλλα Συμπληρώματα: Χάνεις τον εαυτό σου
Πολλές από τις άλλες μεθόδους που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να βελτιώσουν την ψυχική τους απόδοση είναι περίεργοι συνδυασμοί που αλλάζουν ολόκληρη την προσωπικότητά τους, κάνοντάς τους να νιώθουν ζωντανοί, αστείοι και απλά όχι οι ίδιοι.

Φυσικά συστατικά
Το NeuroFuzion είναι ένας ολοκληρωμένος συνδυασμός υψηλής ποιότητας, παραγωγής από πιστοποιημένα οργανικά συστατικά. Κατασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια εγκατάσταση που ακολουθεί αυστηρές διαδικασίες κατασκευής και ελέγχου ποιότητας.

Άλλα Συμπληρώματα:Συνθετικά συστατικά
Ο αγώνας για την ενίσχυση της ψυχικής απόδοσης οδήγησε ορισμένες εταιρείες να στραφούν στο εργαστήριο αντί να αναζητούν τη φύση για τις καλύτερες λύσεις. Ως αποτέλεσμα, πολλά προϊόντα υποστήριξης της διάθεσης και του εγκεφάλου κατασκευάζονται με συνθετικά συστατικά.

Ασφαλές & καλά ανεκτό
Το NeuroFuzion έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να είστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Κατά τη σύνθεσή του, αναλύσαμε πολλά συστατικά και τα παραπέμψαμε σε διασταύρωση, για να διασφαλίσουμε μια ασφαλή και συνεργιστική δημιουργία.

Άλλα Συμπληρώματα:Πολλές παρενέργειες
Πολλά λεγόμενα προϊόντα ψυχικής υποστήριξης έχουν παρενέργειες που εκτείνονται πέρα ​​από την αλλαγή της προσωπικότητάς σας. Πολλοί προκαλούν επίσης σωματικούς πόνους, διαταράσσουν το πεπτικό σύστημα ή επηρεάζουν την καρδιαγγειακή υγεία.

Συμβουλές για τη λήψη του NeuroFuzion

Μείνετε ενυδατωμένοι
Η αφυδάτωση αυξάνει τα επίπεδα της ορμόνης του στρες, τα οποία είναι επιζήμια για την υγεία του εγκεφάλου. Ένας καλός κανόνας για την παραμονή ενυδατωμένο είναι να πίνετε το μισό σωματικό σας βάρος σε ουγγιές την ημέρα. Για παράδειγμα: 160 λίβρες = 80 ουγγιές νερού ή διαφορετικά 30 γρ ή ml / κιλό βάρους.

Ζήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής
Επαναλαμβανόμενες μελέτες δείχνουν ότι η διατήρηση ενός ενεργού τρόπου ζωής και η τακτική άσκηση θα βελτιώσουν την ψυχική σας ευεξία καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Η κίνηση δημιουργεί συναίσθημα και διεγείρει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου. Κάντε το καθημερινή συνήθεια

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9769116 6980 667655 6944 115449

Για να το προμηθευτείτε πατήστε εδώ

——————————————————————————–

Your brain needs care and attention just like the rest of your body. NeuroFuzion is an all-natural blend of minerals and herbs that support calm and balanced emotional states and normal brain function. Whether you want to reduce your stressful thoughts or just optimize how your brain works, NeuroFuzion can help.

DR. EDWARD F. GROUP III, DC, NP

Sharpens Focus & Concentration

If you have trouble staying focused or sometimes feel scattered, try NeuroFuzion. It’s like a mental tuneup that’ll deepen your attention so you stay on track.

Promotes Easy Relaxation

If your nervous system is feeling overworked, NeuroFuzion is what you need. The formula contains herbs like saffron that have been used for centuries to promote calm relaxation.

Supports a Healthy Stress Response

Stressful situations are overwhelming and put you on edge. NeuroFuzion is made with passionflower extract, which is effective at halting those anxious feelings before they start.

The Top 5 Reasons You Need NeuroFuzion

Suggested Use

Take 2 capsules 2x daily or as recommended by your healthcare provider.

SUPPLEMENT FACTS

Serving Size: 2 Capsules
Serving Per Container: 60

Amount Per Serving %DV
Lithium(from 180mg Lithium orotate) 6 mg *
Zinc(from 20 mg zinc orotate) 3 mg 25%
Proprietary Blend 1020 mg *
Mucuna Pruriens 15% L Dopa, Bacopa Monnieri extract ( 20% Bacopa saponins), Passionflower (herb) extract 4:1, St. John’s Wort (herb) extract (4:1), Organic Rhodiola rosea (root) extract 5:1, Saffron 2-4:1 extract
*Daily Value (DV) not established

Other Ingredients: vegetable capsule (cellulose), nu-flow® organic rice hulls.

What’s in NeuroFuzion

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!