Αρχική VivamusΒιοσυντονισμός Βιοσυντονισμος Κυτταρα σε αρμονια

Βιοσυντονισμος Κυτταρα σε αρμονια

by NIKOLE

Κύτταρα αρμονίας, Βιοσυντονιστική θεραπεία

Από τον Δρ Ariel Klein 8/8/2008

Ο βιοσυντονισμός ασκείται σε όλο τον κόσμο από μεμονωμένους επαγγελματίες και τους γιατρούς. Είναι μια θεραπεία βιοανάδρασης, που μπορει να στοχεύσει να τονώσει και να ενισχύσει την αποκατάσταση της υγείας και την καταπολέμηση της ασθένειας. Έχει ευρεία εφαρμογή σε προβλήματα υγείας.

Η βιοσυντονιστική θεραπεία χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που παράγονται από το σώμα για να ανιχνεύσουν την παρουσία από παράσιτα, βακτήρια, τοξίνες, και άλλα στοιχεία που διαταράσσουν την υγεία, και να βοηθήσουν στην εξάλειψή τους. Κάθε κύτταρο παράγει μικροσκοπικές ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις. Τα κύτταρα που είναι σε καλή υγεία εκπέμπουν αρμονικά σήματα που αντηχούν ελεύθερα μεταξύ τους. Τοξίνες ή μικρόβια που μολύνουν ένα κύτταρο προσθέτουν τις δικές τους συχνότητες με αποτέλεσμα να στρεβλώσει το φυσικό σήμα του κυττάρου. Αυτή η έρευνα της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που παράγεται από ζωντανά κύτταρα ξεκίνησε με τον Ρώσο μηχανικό Georges Lakhovsky, ο οποίος δημοσίευσε το μυστικό της ζωής το 1925 . Άλλοι ερευνητές, ο Raymond Rife (βλ. συσκευή που εφόσον προμηθευτείτε μέσω της ιστοσελίδας μας με αρκετά προνόμια- μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας) συμπεριλαμβανομένων των Harold Saxton Burr, Robert O. Becker, και Fritze Α Popp, έχουν κάνει παρόμοιες παρατηρήσεις.

Ο Δρ Ariel Klein αναφέρει “Έχω χρησιμοποιήσει πολλές διαφορετικές μορφές της θεραπείας βιοσυντονισμού για να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους να βελτιώσουν προβλήματά τους που σχετίζονται με την υγεία. Ένας από τους πελάτες μου υπέφερε από σοβαρή ρευματοειδή αρθρίτιδα. Τα συμπτώματά της δεν ήταν ψυχοσωματικά.Είναι ενδιαφέρον ότι τα συμπτώματα της μειώθηκαν κατά 50% μετά τις τρεις πρώτες συνεδρίες. Ενώ μερικοί μπορεί να πιστεύουν αυτό είναι μια απάντηση placebo, δεν είναι.

Ερευνητικές δοκιμές – που διεξάγονται κατά κύριο λόγο στη Ρωσία, τη Γερμανία και την Ανατολική Ευρώπη – δείχνουν ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα πράγματι, επηρεάζουν τη βιολογία. Μια Ρωσική μελέτη του 2002 , βρέθηκε σε PubMed.gov “, που μετρά τις δράσεις της υπεροξειδικής δισμουτάσης, καταλάσης, και υπεροξειδάσης της γλουταθειόνης, και το περιεχόμενο των ομάδων θειόλης μη πρωτεΐνης (ανηγμένη γλουταθειόνη) σε λεμφοκύτταρα αίματος από ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα, πριν και κατά τη διάρκεια της θεραπείας βιοσυντονισμού. Πρότυπη φαρμακοθεραπεία έχει δοθεί σε αυτούς τους ασθενείς η οποία τείνει να αυξήσει την δραστηριότητα αυτών των αντιοξειδωτικών ενζύμων και να μειώσει τις ομάδες θειόλης. Σε αυτή τη μελέτη, η θεραπεία βιοσυντονισμού αύξησε την ποσότητα των ομάδων θειόλης σε λεμφοκύτταρα αίματος και αποκατέστησε τα κανονικά επίπεδα της υπεροξειδικής δισμουτάσης, τη δράση της υπεροξειδάσης και της γλουταθειόνης. Είναι ενδιαφέρον το ότι ο βιοσυντονισμός δεν ομαλοποίησε τη δραστηριότητα της καταλάσης, τη διατήρησε όμως υπό έλεγχο. ”

Tour de Force νικητής
Ο γιατρός του Λανς Άρμστρονγκ νικητής του Tour de France , Jeff Spencer, χρησιμοποιεί μια συσκευή QXCI ως μέρος της φροντίδας του στην αμερικανική ομάδα ποδηλασίας. Συνδύασε το εγχειρίδιο, βιοχημικές, και ενεργητικές στρατηγικές για κάθε αναβάτη σε καθημερινή βάση και δήλωσε: “. Η ενεργητική πλευρά της εξίσωσης είναι οι πιο βαθιές επιδράσεις που παρατηρήθηκαν στην βελτιστοποίηση της απόδοσης και της ανάκτησης αλλά είναι σχεδόν ανύπαρκτες στον επίσημο στίβο. Στην ουσία, η χρήση της Energetics είναι ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα στην ομάδα – ένα μυστικό όπλο. Η QXCI ήταν επιλογή μου για την ενεργητική διάγνωση και θεραπεία, διότι είναι αποτελεσματική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά, είναι φορητή και παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά “[.. 2] . Οι ομάδες της Premier ποδοσφαίρου της Ευρώπης Μίλαν έχουν επίσης αγοράσει πρόσφατα δύο μονάδες QXCI.

Λόγω του εξαιρετικά μεγάλου εύρους των προγραμμάτων ανάλυσης και θεραπείας, η QXCI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επωφεληθούν ουσιαστικά όλοι οι όροι υγείας. Μπορεί επίσης να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόληψη των ασθενειών και τη βελτιστοποίηση της ευεξίας, καθώς απευθύνεται σε όλους τους στρεσσογόνους παράγοντες του σώματος – συμπεριλαμβανομένων των σωματικών, ψυχικών, πνευματικών και συναισθηματικών επιρροών.

Η Βάση Βιοσυντονισμός

Όλα τα κύτταρα, τα όργανα, τα οστά, οι μυς, οι ιστοί δονούνται με το δικό τους ρυθμό ή τη δική τους συχνότητα και σε πλήρη αρμονία απαρτίζουν το Σωματικό Ενεργειακό Πεδίο (BEF). Ως εκ τούτου, ολόκληρο το σώμα έχει μια σύνθετη συχνότητα η οποία μπορεί να αλλάξει ή να παραμορφωθεί όταν πλήττεται από ασθένεια ή τοξικές ουσίες.

Ο βιοσυντονισμός κάνει χρήση των ηλεκτρομαγνητικών σημάτων ενός του σώματος, τα αλλάζει, και στη συνέχεια τα τροφοδοτεί πίσω στο σώμα ως θεραπεία, για την αποκατάσταση της υγείας ή την καταπολέμηση της ασθένειας. Αυτό το αλλαγμένο σήμα επιστρέφει στο σώμα και ακυρώνει την παθολογική συχνότητα ηλεκτρονικών πληροφοριών που προέρχονται από ιούς, βακτήρια και χημικές τοξίνες. Αυτό προκαλεί τα κύτταρα του σώματος να εξαλείψουν αυτούς τους παράγοντες που προκαλούν ασθένειες, και έτσι τα βαθύτερα αίτια της νόσου αφαιρούνται από το σώμα και η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Ο βιοσυντονισμός ασχολείται με τη θεραπεία και τα πραγματικά βαθύτερα αίτια των χρόνιων και εκφυλιστικών ασθενειών. Σύμφωνα με έναν επιστήμονα, Pschinger, η πραγματική αιτία της χρόνιας νόσου, είναι η συσσώρευση των διαφόρων ειδών των τοξινών στο συνδετικό ιστό, δηλαδή ο χώρος μεταξύ των κυττάρων στους ιστούς του σώματος. Συσσωρευμένες τοξίνες μειώνουν τη ζωτικότητα των κυττάρων και μπλοκάρουν την ικανότητα των κυττάρων να λαμβάνουν οξυγόνο, θρεπτικές ουσίες και συμβάλλουν στην εξάλειψη των αποβλήτων του μεταβολισμού. Οι τοξίνες εισάγονται τελικά στα κύτταρα και παράγουν τα συμπτώματα της χρόνιας ασθένειας.

Το ανθρώπινο σώμα παράγει μεγάλου μήκους κύματος μαγνητικά πεδία, για παράδειγμα, όταν η καρδιά μας χτυπάει η ταλάντωση ενέργειας οδηγεί σε αναγέννηση και συμβάλλει στην κυκλοφορία και την άμυνα κατά των λοιμώξεων στα κύτταρά μας. Τα ρεύματα που ρέουν στην καρδιά μπορεί να καταγραφούν σε ένα ΗΚΓ(ηλεκτροκαρδιογράφημα) και από την καμπύλη που παράγεται είναι δυνατόν να εξακριβωθεί μια κανονική λειτουργία ή να αναγνωριστούν καρδιακά νοσήματα. Με τον ίδιο τρόπο που η καρδιά παράγει το δικό της μοτίβο βιοηλεκτρικής ενέργειας, το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα όργανα και συστήματα μέσα στο σώμα, όπως το μυαλό σας, το νευρικό σύστημα, το αναπνευστικό σύστημα και όπως αναφέρθηκε όλα τα κύτταρα, τα όργανα και τα συστήματα στο σώμα σας. Ο βιοσυντονισμός είναι μια θεραπεία βιοανάδρασης που μπορεί να στοχεύσει, να τονώσει και να ενισχύσει τον οργανισμό για την αποκατάσταση της υγείας και την καταπολέμηση της ασθένειας.

Για Συσκευές Βιοσυντονισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: 210 9769116, 6944 115449

Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας για να αγοράσετε Rife συσκευή Γεννήτρια με βιοσυντονισμό & Ατομικές φορητές συσκευές

Bioresonanace Therapy Σπουδών
1. Ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη των επιπτώσεων μιας τυποποιημένης θεραπείας βιοσυντονισμού MORA για λειτουργικές γαστρεντερικές ενοχλήσεις.
[Άρθρο στα γερμανικά] Nienhaus J, Galle Μ Internistisch-naturheilkundliche Praxis, Mulheim, Deutschland.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η θεραπεία βιοσυντονισμού MORA μπορεί να βελτιώσει αισθητά τις γαστρεντερικές ενοχλήσεις.
PMID: 16582548 [PubMed – δείκτη για MEDLINE]
Forsch Komplementarmed. 2006 Φεβρουάριος? 13 (1): 28-34. Epub 2006 3 Ιαν
2. Επίδραση της θεραπείας βιοσυντονισμού σε αντιοξειδωτικό σύστημα των λεμφοκυττάρων σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: “Αλλαγές στο σύστημα των λεμφοκυττάρων αντιοξειδωτικό δείχνουν ότι η  θεραπεία βιοσυντονισμού ενεργοποιεί μη ειδικούς προστατευτικούς μηχανισμούς σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα.”
PMID: 12511993
3. χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά διέγερση μπορεί να οδηγήσει σε παλινδρόμηση του Morris ηπατώματος σε αρουραίους βουβάλια.
“ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα ότι τα σήματα LF-EM μεταδίδονται μέσω BRT στον όγκο-φορείς μπορεί να τονώσει δύο ξεχωριστές διαδικασίες: αποτελεσματική ανοσολογική απόκριση και / ή όγκου . β-κυττάρου θάνατος Η μέθοδος φαίνεται να είναι ικανή να επάγει την υποχώρηση των μεταμοσχεύσιμων ηπατώματος in vivo, έτσι είναι ένα πιθανό αντικείμενο περαιτέρω μελετών ».
PMID: 15165406
. 4. Νέες προσεγγίσεις για τη διάγνωση και τη θεραπεία της ινομυαλγίας σε νωτιαίου οστεοχόνδρωση
” ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Η απόκριση παρατηρήθηκε σε αμφότερες τις ομάδες, αλλά στην ομάδα 2 εμφανίστηκε πιο συχνά και νωρίτερα, ήταν υψηλότερη και περισσότερη. Η BRT (θεραπεία βιοσυντονισμού= bioresonance treatment) δεν παράγει παρενέργειες, δεν έχει αντενδείξεις, δρα στο σώμα συστημικά. Είναι μάλλον αποτελεσματική κατά των συμπτωμάτων της δυστονίας που συχνά διαγιγνώσκεται σε ασθενείς “.
PMID: 14785864

ells in harmony, bioresonance therapy

By Dr. Ariel Klein 8/8/2008

Bioresonance is practiced around the globe by individual practitioners and doctors. It is a biofeedback therapy which can target, stimulate and boost the various bioelectrical signature patterns produced by the body to restore health and combat illness. It has been dependably effective for a wide variety of health problems.

Bioresonance therapy uses electromagnetic frequencies generated by the body to detect the presence of parasites, bacteria, toxins, and other health disrupters, and to help eliminate them. Every cell produces tiny electromagnetic vibrations. Cells that are in good health emit harmonious signals that freely resonate with each other. Toxins or microbes that infect a cell add their own frequencies and distort the cell’s natural signal. This investigation of electromagnetic energy produced by living cells began with Russian engineer Georges Lakhovsky, who published The Secret of Life in 1925. Other researchers, including Harold Saxton Burr, Robert O. Becker, and Fritze A. Popp, have made similar observations.

I have used many different forms of bioresonance therapy to help many people get well from all sorts of health related problems. One of my clients suffered from severe Rheumatoid arthritis. her symptoms were not psychosomatic as she presented with the relevant blood work  and findings.  Interestingly her symptoms were reduced by over 50% after the first three sessions. While some may think this is a placebo response, it is not.

Research trials–conducted primarily in Russia, Germany, and Eastern Europe–indicate that electromagnetic waves do, indeed, affect biology. A 2002 Russian study, found on PubMed.gov, “measured activities of superoxide dismutase, catalase, and glutathione peroxidase, and content of non protein thiol groups (reduced glutathione) in blood lymphocytes from patients with rheumatoid arthritis before and during bioresonance therapy. Standard pharmacotherapy given to these patients tends to increase the activity of these antioxidant enzymes and to decrease thiol groups. In this study, bioresonance therapy increased the amount of thiol groups in blood lymphocytes and normalized superoxide dismutase and glutathione peroxidase activity. Interestingly, bioresonance did not normalize catalase activity; it remained above the control.”

Tour de Force
The 2003 Tour de France winner Lance Armstrong’s physician, Jeff Spencer, used a QXCI device this year as part of his care of the American Cycling Team. He combined manual, biochemical, and energetic strategies for each rider on a daily basis and stated: “The energetic side of the equation is where the most profound effects are seen in optimizing performance and recovery yet are virtually non-existent in formal athletics. In essence, my use of energetics is a decided advantage to the team – a secret weapon. The QXCI was my choice for energetic diagnostics and treatment because it is time efficient, can be used proactively, it’s portable and produces superior results every time.”[2] And the word spreads as Europe’s premier football team AC Milan have also recently purchased two QXCI units.

Because of the exceptionally large range of analysis and therapy programs, the QXCI can be used to benefit virtually all health conditions. It can also be a great advantage in illness prevention and optimizing wellness as it addresses all stressors of the body – including the physical, mental, spiritual and emotional influences.

The Basis of BioresonanceAll cells, organs, bones, muscles, and tissue vibrate at their own rate or frequency and in complete harmony and make up the Body Energy Field (BEF). Therefore the whole body has a complex frequency make up which can change or become distorted when affected by illness or toxic substances.

Bioresonance makes use of a the body’s electro-magnetic signals, alters them, and then feeds them back into the body as therapy, to restore health or combat illness. Feeding this altered signal back into the body cancels out the pathological electronic information coming from viruses, bacteria, and chemical toxins. This causes the cells of the body to start pushing out and eliminating these disease-causing factors, and so the root causes of disease are removed from the body and healing can take place.
Bioresonance therapy deals with the real underlying causes of chronic and degenerative diseases. According to a scientist, Pschinger, the real cause of chronic disease, is the accumulation of different kinds of toxins in the connective tissue, i.e. the space between the cells in the tissues of the body. Accumulated toxins reduce the cell’s vitality and block the cells’ ability to receive oxygen, nutrients and eliminate metabolic wastes. The toxins eventually enter the cells and produce symptoms of chronic illness.

The human body generates long-wave magnetic fields, for example; when our heart beats the oscillation energy of such fields results in regeneration, circulation and defense against infections in our cells. The currents flowing in the heart can be recorded on an ECG and from the curve produced it is possible to ascertain a normal function or to recognize heart diseases. In the same way that the heart produces its own bioelectrical signature pattern so do all the other organs and systems within the body such as your brain, nervous system, respiratory system and as mentioned all of the cells, organs and systems in your body. Bioresonance is a biofeedback therapy which can target, stimulate and boost the various bioelectrical signature patterns produced by the body to restore health and combat illness.

FOR BIORESONANCE DEVICES YOU CAN CONTACT US : 210 9769116

YOU CAN ALWAYS USE OUR SITE TO BUY RIFE GENERATOR DEVICE WITH BIORESONANCE & PORTABLE INDIVIDUAL DEVICES 

 

Bioresonanace Therapy Studies
1. Placebo-controlled study of the effects of a standardized MORA bioresonance therapy on functional gastrointestinal complaints.
[Article in German] Nienhaus J, Galle M. Internistisch-naturheilkundliche Praxis, Mulheim, Deutschland.
CONCLUSION: The MORA bioresonance therapy can markedly improve non-organic gastrointestinal complaints.
PMID: 16582548 [PubMed – indexed for MEDLINE]
Forsch Komplementarmed. 2006 Feb;13(1):28-34. Epub 2006 Jan 3
2. Effect of bioresonance therapy on antioxidant system in lymphocytes in patients with rheumatoid arthritis.
RESULTS: “Changes in the lymphocyte antioxidant system indicate that bioresonance therapy activates nonspecific protective mechanisms in patients with rheumatoid arthritis.”
PMID: 12511993
3. Low-frequency electromagnetic stimulation may lead to regression of Morris hepatoma in buffalo rats.
“CONCLUSIONS: We cannot exclude the possibility that LF-EM signals transmitted via BRT into the tumor-bearers may stimulate two separate processes: effective immunological response and/or tumor-cell death. The method appears to be capable of inducing the regression of transplantable hepatoma in vivo, thus is a potential subject of further studies.”
PMID: 15165406
4. New approaches to diagnosis and treatment of fibromyalgia in spinal osteochondrosis.
“RESULTS: The response was observed in both the groups, but in group 2 it occurred more frequently and earlier, was higher and longer. BRT produces no side effects, has no contraindications, acts on the body systemically. It is rather effective against symptoms of neurocirculatory dystonia frequently diagnosed in FM patients.”
PMID: 14785864

Click to view a Bioresonance related study:
Study 1:  Allergy patients with different strains
Study 2:  Patients with asthma
Study 3:  Dermatitis, rhinitis, allergic conjunctivitis and asthma
Study 4:  Patients with different allergy diagnoses. Unsuccessfully treated in the past with standard medication
Study 5: Allergies – Neurodermatitis, eczema, pruritus, conjunctivities, intestinal disorders, respiratory disorders or pollen allergies
Study 6:  Patients with liver cell damage
Study 7: Athletes suffering from overstrain syndromes associated with high performance activities
Study 8: Phagocyte activity of human polymorph nuclear leucocytes through BICOM resonance therapy
Study 9: Reproduction of the immune system of radioactively contaminated mice
Study 10: Test for mites, grasses, olive, wallpellitory
Study 11: Eczema, ongoing dermatitis, nettle rash and psoriasis
Study 12: Asthma, nasal catarrh, eczema and other allergies
Study 13: Allergy related colds and allergic bronchial asthma
Study 14: Patients with nettle rash (1)
Study 15: Patients with nettle rash (2)

Resources
Jule Klotter “Bioresonance therapy for parasites“.
Townsend Letter for Doctors and Patients

Energy Medicine Review. About bioresonance. Available at: www.emreview.org/uk/guide_about/about_bioreonance.htm

Fedorowski A, Steciwko A, Rbczynski J. Low-frequency electromagnetic stimulation may lead to regression of Morris hepatoma in buffalo rats. (Abstract) J Altern Complement Med. 2004 Apr; 10(2):251-60. Available at: www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query

Islamov BI, Balabanova RM, Funtikov VA, et al. Effect of bioresonance therapy on antioxidant system in lymphocytes in patients with rheumatoid arthritis. (Abstract) Bull Exp Biol Med. 2002 Sep; 134(3):248-50. Available at: www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query

Will RD. Bioresonance therapy for parasites. Positive Health. November 1999. Available at: www.positivehealth.com/Permit/Articles/Nutrition/will46.htm

Πόροι

Jule Klotter ” θεραπεία Βιοσυντονιστική για παράσιτα “.
Townsend Επιστολή για γιατρούς και ασθενείς

Επισκόπηση της Ενεργειακής Ιατρικής. Σχετικά με βιοσυντονισμού. Διαθέσιμο σε:www.emreview.org/uk/guide_about/about_bioreonance.htm

Fedorowski Α, Steciwko Α, Rbczynski J. χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά διέγερση μπορεί να οδηγήσει σε παλινδρόμηση του Morris ηπατώματος σε αρουραίους βουβάλι. (Περίληψη) J Altern Συμπληρώματος Med. 2004 Απρίλιος?10 (2): 251-60. Διαθέσιμο σε: www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query

Islamov BI, Μπαλαμπάνοβα RM, Funtikov VA, et al. Επίδραση της θεραπείας βιοσυντονισμού σε αντιοξειδωτικό σύστημα σε λεμφοκύτταρα σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα. (Περίληψη) Δελτίο Exp Biol Med. 2002 Σεπτέμβριος?134 (3): 248 – 50. Διαθέσιμο σε: www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query Will RD.Βιοσυντονιστική θεραπεία για παράσιτα. Θετική Υγείας. Νοεμβρίου 1999. Διαθέσιμο στο: www.positivehealth.com/Permit/Articles/Nutrition/will46.htm

Πηγή:  http://www.drariklein.com/bioresonance.html

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!