Στην εποχή μας, ίσως όσο ποτέ άλλοτε, υπάρχει ανάγκη για πρόσληψη βιοενεργειακών τροφών, που προάγουν την υγεία καθώς καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου και θωρακίζουν τον οργανισμό. Οι βιονεργειακές τροφές είναι κυρίως ωμές, φυτικές τροφές βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς συντηρητικά, ενισχυτικά και χρωστικές ουσίες.

Η Flavon είναι Ευρωπαϊκή εταιρεία. Ιδρύθηκε στην Ουγγαρία το 2004 με όραμα να προσφέρει υγεία και ευεξία. Η πρωτοποριακή πρότασή της αποτελεί επανάσταση στα συμπληρώματα διατροφής.

Τι είναι αυτό που κάνει τα προϊόντα της να διαφέρουν; Η Flavon καινοτόμησε και αντί για χάπια, σκόνη και χυμούς, δημιούργησε μια εύγευστη και εύκολα αναλώσιμη υφή πηκτής σύστασης που εξασφαλίζει υψηλή απορρόφηση έως 95%. Τα προϊόντα της είναι βιοδιαθέσιμα, δηλ. μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον οργανισμό και αναπληρώνουν ενέργεια και δραστικές ουσίες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και στην καλή υγεία.

Πρόκειται για καθαρή τροφή. Παρέχουν στον οργανισμό τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, προβιοτικά και πρεβιοτικά, για να ανταπεξέρχεται στις καθημερινές του ανάγκες. Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C, συντελεί στην άμυνα των κυττάρων έναντι του οξειδωτικού στρες.

Η Flavon ακολουθεί ειδική πατενταρισμένη επεξεργασία ψυχρής σύνθλιψης κάτω των 47ο C και διασφαλίζει ότι τα συστατικά της διατηρούν τα ωφέλιμα στοιχεία τους για πλήρη αποτοξίνωση, ενδυνάμωση και ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Περιλαμβάνουν πάνω από 40 βιολογικά φρούτα και λαχανικά, χωρίς  συντηρητικά και πρόσθετα. Πέρα από τον πλούτο των συστατικών τους αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η εξαιρετική συνεργιστική τους δράση.

  • Φυσικά βιοενεργειακά συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία για εγκύους, παιδιά, εφήβους, ενήλικες και υπερήλικες.
  • Γερό ανοσοποιητικό, αντιγήρανση, αντιοξειδωτικά,  βιοφλαβόνες, πολυφαινόλες κατά των ελεύθερων ριζών.
  • Πρόληψη για σωματική υγεία, συναισθηματική ισορροπία και πνευματική διαύγεια με βιολογικές φυσικές υπερτροφές βιοβλαβονοειδών.
  • Αποτοξίνωση, απώλεια βάρους, ενέργεια, αντοχή, καλή διάθεση και ευεξία με βιολογικά προϊόντα διατροφής άμεσα απορροφήσιμα.
  • Βιολογικά αντι-ντοπινγκ αντιοξειδωτικά συμπληρώματα για αθλητικές επιδόσεις και ρεκόρ.