Αρχική Βιοενέργεια Bioenergy ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΝΗΣ EVOX-VIVAMUS

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΝΗΣ EVOX-VIVAMUS

by NIKOLE

Η συναισθηματική και ψυχολογική συνιστώσα της υγείας μπορεί να έχει ισχυρή επίδραση στη συνολική ευεξία. Αυτό το στοιχείο είναι επίσης ένα από τα πιο δύσκολα στην αντιμετώπιση, επειδή πολλά από αυτά που σκεφτόμαστε και πώς βλέπουμε τον κόσμο είναι ενσωματωμένα βαθιά στο υποσυνείδητο. Το λογισμικό αναπλαισίωσης αντίληψης ZYTO, ωστόσο, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη συναισθηματική ευεξία με αποτελεσματικό και ισχυρό τρόπο. Το λογισμικό το κάνει αυτό χαρτογραφώντας τις ανεπαίσθητες συχνότητες στη φωνή σας και στη συνέχεια εστιάζοντας σε αυτές τις συχνότητες που λείπουν μέσω μιας αποκλειστικής διαδικασίας νευροανάδρασης.

Ένα από τα σπουδαία πράγματα σχετικά με την αναπλαισίωση της αντίληψης ZYTO είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιωθείτε σε οποιονδήποτε τομέα, είτε πρόκειται για απόδοση, σχέσεις, καριέρα ή κάτι άλλο. Οι συνεδρίες καθοδηγούνται από επαγγελματίες που χρησιμοποιούν το λογισμικό EVOX. Ένας επαγγελματίας EVOX μπορεί να υποστηρίξει περαιτέρω τη διαδικασία αναπλαισίωσης της αντίληψης με ενσωματωμένη σάρωση για βιολογική συνοχή με ανθοϊάματα και άλλα προϊόντα.

Οι τρόποι σκέψης και οι συνήθειες μπορεί να είναι δύσκολο να αλλάξουν, αλλά η αναπλαισίωση της αντίληψης μπορεί να βοηθήσει.

Η αντίληψη έχει ισχυρό αντίκτυπο σε ολόκληρη τη ζωή σας, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής υγείας και ευεξίας. Η αντίληψη διαμορφώνει τον τρόπο που σκέφτεστε και δημιουργεί την οπτική σας για τη ζωή. Μια επεκτατική, θετική προοπτική θα σας επιτρέψει να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη ευκολία και λιγότερο άγχος. Μια περιορισμένη, στενή προοπτική δημιουργεί περισσότερο άγχος και μπορεί να επηρεάσει την υγεία και την ευεξία σας με αρνητικό τρόπο.

Αυτό που βλέπετε σε οποιαδήποτε κατάσταση ή περίσταση συχνά καθορίζεται από πράγματα πέρα από τον έλεγχό σας: οι καταστάσεις που περνάτε, η επιρροή των άλλων, ή τα πρότυπα που κληρονομήσατε από τους γονείς και τους παππούδες σας. Όλοι αυτοί οι παράγοντες διαμορφώνουν την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τον κόσμο.

Αλλά όλοι έχουν τυφλά σημεία, πράγματα που απλά δεν βλέπουμε επειδή δεν έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να μοιραστούν μια εμπειρία και να βιώσουν και αναφέρουν διαφορετικά το τι συνέβη. Μερικοί άνθρωποι θα αναφέρουν το ποτήρι ως «μισογεμάτο», ενώ άλλοι θα αναφέρουν το ίδιο ποτήρι ως «μισοάδειο».

Ανεξάρτητα από το πώς διαμορφώνονται οι αντιλήψεις σας, δημιουργούν την πραγματικότητα που αντιλαμβάνεστε και θα οδηγήσουν τις αποφάσεις που παίρνετε τόσο σε συνειδητό όσο και σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Όσο περισσότερα πράγματα αλλάζουν τόσο περισσότερο μένουν ίδια

Η κλινική εμπειρία έχει δείξει ότι οι περισσότερες αντιλήψεις τείνουν να παραμένουν στατικές για σημαντικές χρονικές περιόδους. Επειδή η αντίληψη δημιουργεί λειτουργική πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι θα επαναλάβετε συμπεριφορές τόσο καλές όσο και κακές, δημιουργώντας την ίδια πραγματικότητα ξανά και ξανά. Στο βαθμό που η αντίληψή σας είναι ολοκληρωμένη και επεκτατική, αποκτάτε μεγαλύτερο έλεγχο των επιλογών της πραγματικότητάς σας. Στο βαθμό που λείπει η αντίληψή σας, θα δημιουργήσετε δυσλειτουργία κρατώντας απόψεις, στάσεις ή τρόπους αντιμετώπισης της ζωής που περιορίζουν την ικανότητά σας να επιλέγετε τα αποτελέσματά σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό εμπόδιο σε κάθε τομέα της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σχέσεων, της επίτευξης στόχων, ακόμη και της θεραπείας ή της ανάρρωσης από ασθένεια και τραυματισμό.

Αντιλήψεις και Συναίσθημα

Η αντίληψη είναι στενά συνδεδεμένη με το συναίσθημα. Συχνά μπορείτε να αισθανθείτε τα συναισθήματα των άλλων απλώς και μόνο ακούγοντας τους να μιλούν, άσχετα από τις λέξεις τους. Οι τόνοι της προφορικής φωνής είναι γεμάτοι με λεπτές ενεργειακές ιδιότητες που μπορούν να μετρηθούν και να παρακολουθηθούν. Αυτές οι ιδιότητες αλλάζουν για να ταιριάζουν με το θέμα επειδή αντικατοπτρίζουν την αντίληψη του ομιλητή για το θέμα.

Τι θα γινόταν αν υπήρχε μια διαδικασία ή ένα εργαλείο που θα σας βοηθούσε να μετρήσετε αυτούς τους τόνους, ένα εργαλείο που θα σας παρείχε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να διευρύνετε τις αντιλήψεις σας; Αυτό είναι το πρόγραμμα EVOX.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί το EVOX πατήστε εδώ. Η συσκευή ZYTO που περιλαμβάνει το EVOX είναι εγκεκριμένη από το FDA. (δείτε σχετικό άρθρο πατώντας εδώ).

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : +30 210 9769116, +30 6980 667655, +30 6944 115449

σχετικά άρθρα

Leave a Comment

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!