Αρχική Vivamus ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ FLAVON VIVAMUS

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ FLAVON VIVAMUS

by NIKOLE

Η επιβάρυνση από βαρέα μέταλλα κυρίως στις ημέρες μας είναι πολύ υψηλή. Η δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα είναι η συσσώρευση διαφόρων βαρέων μετάλλων στο σώμα σας. Οι περιβαλλοντικοί και βιομηχανικοί παράγοντες σας εκθέτουν σε υψηλά επίπεδα βαρέων μετάλλων κάθε μέρα, συμπεριλαμβανομένων των τροφών που τρώτε και του αέρα που αναπνέετε.

Μερικά από αυτά τα μέταλλα – όπως ψευδάργυρος, χαλκός και σίδηρος – είναι καλά για εσάς σε μικρές ποσότητες. Αλλά η υπερβολική έκθεση μπορεί να οδηγήσει σε δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα (νόσος Wilson), στα ζωτικά όργανα ή σε μειωμένη νοητική λειτουργία λόγω βλάβης του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Η μακροχρόνια έκθεση μπορεί να οδηγήσει σε μυϊκές και νευρολογικές εκφυλιστικές διαδικασίες. Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο.

“Τα υψηλά επίπεδα έκθεσης στα λεγόμενα “βαρέα μέταλλα” όπως ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το αλουμίνιο και το αρσενικό μπορούν να προκαλέσουν οξεία ή χρόνια τοξικότητα λόγω της βιοσυσσώρευσης΄(το φαινόμενο κατά το οποίο αυξάνεται στους ιστούς των οργανισμών η συγκέντρωση μη μεταβολιζόμενων χημικών ουσιών, κατά την πρόοδο της τροφικής αλυσίδας προς την κορυφή. Πάνω από ένα κρίσιμο όριο συγκέντρωσης, αυτές οι ουσίες γίνονται τοξικές. Το φαινόμενο έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον άνθρωπο, καθώς αυτός βρίσκεται συνήθως στο τελευταίο καταναλωτικό επίπεδο.

Ορισμένες διατροφικές επιλογές που περιλαμβάνουν τρόφιμα που προσελκύουν ηλεκτρικά μέταλλο για να το βοηθήσουν να απομακρυνθεί από το σώμα σας.

Συμπτώματα δηλητηρίασης από βαρέα μέταλλα
Η μακροχρόνια έκθεση σε μέταλλα μπορεί να είναι τοξική, προκαλώντας επιβλαβείς παρενέργειες που κυμαίνονται από πονοκεφάλους έως βλάβες οργάνων.

Τα συμπτώματα της τοξικότητας από βαρέα μέταλλα ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του μετάλλου στο οποίο είστε υπερβολικά εκτεθειμένοι. Ο υδράργυρος, ο μόλυβδος, το αρσενικό και το κάδμιο είναι μερικά από τα πιο κοινά μέταλλα υπερβολικής έκθεσης.

Τα οξεία συμπτώματα που σχετίζονται με αυτά τα μέταλλα περιλαμβάνουν:

πονοκεφάλους
κοιλιακό άλγος και κράμπες
ναυτία
εμετος
διάρροια
κούραση
δυσκολία αναπνοής
Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις χρόνιας δηλητηρίασης από βαρέα μέταλλα, μπορεί να εμφανίσετε συμπτώματα όπως:

αίσθημα καύσου και μυρμήγκιασμα
χρόνιες λοιμώξεις
ομίχλη εγκεφάλου
οπτικές διαταραχές
αυπνία
παράλυση

Καλά και κακά τρόφιμα για έκθεση σε βαρέα μέταλλα
Πολλοί άνθρωποι συγκεντρώνουν βαρέα μέταλλα στο σύστημά τους λόγω των τροφίμων που τρώνε. Ορισμένες μελέτες προτείνουν ότι μπορείτε να αποτρέψετε την υπερβολική έκθεση σε αυτές τις τοξίνες αποφεύγοντας ορισμένα τρόφιμα. Η κατανάλωση άλλων τροφίμων που είναι γνωστά για τη λήψη βαρέων μετάλλων από το σύστημα μπορεί επίσης να βοηθήσει.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην έρευνα.

Τρόφιμα για κατανάλωση
Ορισμένα τρόφιμα μπορούν να σας βοηθήσουν να αποτοξινώσετε απαλλαγώντας από βαριά μέταλλα από το σώμα σας. Αυτά τα τρόφιμα δεσμεύονται με τα μέταλλα και τα αφαιρούν κατά την πεπτική διαδικασία.

Η κατανάλωση τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα μπορεί να έχει προστατευτικά αποτελέσματα για όσους εκτίθενται σε βαρέα μέταλλα.

Τα τρόφιμα για αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων περιλαμβάνουν:

κόλιαντρο
σκόρδο
άγρια ​​βατόμουρα
νερό λεμονιού
σπιρουλίνα
χλωρέλλα
σκόνη χυμού κριθαριού
Atlantic dulse (φύκια Ατλαντικού)
κάρυ
πράσινο τσάι
ντομάτες
προβιοτικά

Ακόμα και αν λαμβάνετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη βιταμινών, σκεφτείτε να πάρετε συμπληρώματα Flavon καθώς εκτός από βιταμίνες καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού σας σε ιχνοστοιχεία, μέταλλα, προβιοτικά πρεβιοτικά με απόλυτα Φυσικό Τρόπο.

Οι ανεπάρκειες βιταμίνης Β, Β-6 και C σχετίζονται με την ανεπαρκή ανοχή βαρέων μετάλλων και την ευκολότερη τοξικότητα.

Τρόφιμα προς αποφυγή
Μια αποτελεσματική αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων σημαίνει κάτι περισσότερο από την ενσωμάτωση υγιεινών φρούτων και λαχανικών. Για να ελαχιστοποιήσετε τις επιπτώσεις της δηλητηρίασης από βαρέα μέταλλα ή να την αποτρέψετε εντελώς, θα πρέπει να εξαλείψετε ορισμένα τρόφιμα από τη διατροφή σας.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μεταποιημένα τρόφιμα και τα υπερβολικά λίπη. Αυτά τα τρόφιμα έχουν ελάχιστη θρεπτική αξία και επιβραδύνουν τη διαδικασία αποτοξίνωσης. Αυτό συμβαίνει επειδή τα λίπη τείνουν να απορροφούν τις επιβλαβείς ουσίες που θέλετε να αφαιρέσετε.

Μερικά τρόφιμα που περιορίζουν ή αποφεύγουν στη δίαιτα αποτοξίνωσης βαρέων μετάλλων περιλαμβάνουν:

μη οργανικό ρύζι (καστανό ρύζι, ειδικά) επειδή συχνά περιέχει αρσενικό
ορισμένα ψάρια, όπως τα μεγαλύτερα και μακράς διαρκείας ψάρια, καθώς τείνουν να περιέχουν περισσότερο υδράργυρο
αλκοόλ
μη οργανικά τρόφιμα

Παρενέργειες
Η δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα μπορεί να προκαλέσει ορισμένες επιβλαβείς παρενέργειες. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή. Χρειάζεται χρόνος για την αποτοξίνωση και την ασφαλή απομάκρυνση της τοξικότητας μετάλλων από το σώμα σας, αλλά είναι δυνατό.

Με τα Διατροφικά Συμπληρώματα FLAVON από 100% Βιολογικά Φρούτα και Λαχανικά, μπορείτε όχι μόνο να αποκαταστήσετε, αλλά και να ενισχύσετε την Υγεία σας

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ
GREEN : 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΩΝ 6 ΓΡ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΩΝ 6 ΓΡ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
GREEN PLUS: 1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΤΩΝ 6 ΓΡ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
VEGGIE : 1 ΦΑΚΕΛΆΚΙ ΜΕΤΆ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ , ΠΡΟΣ ΒΡΑΔΑΚΙ

“Για καλύτερη αφομοίωση των συμπυκνωμάτων Flavon.

Να καταναλώσετε το συμπύκνωμα με χρονική απόσταση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν η μετά ιδανικά αν και 1 30μετά το γεύμα δεν είναι αργά. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η δόση του συμπυκνώματος θα απορροφηθεί σχεδόν στο σύνολο της.

  • Αποφύγετε να πίνετε υγρά για 15 λεπτά μετά από την κατανάλωση του συμπυκνώματος, καθώς μπορεί να αραιώσει το συμπύκνωμα κα να μειώσει την απορρόφηση του.
  • Αφήστε ένα μεσολαβούν διάστημα τουλάχιστον δυο ωρών μεταξύ της κατανάλωσης ενός φαρμάκου και του συμπυκνώματος Flavon.
    Πολλά φάρμακα περιορίζουν την απορρόφηση βιταμινών, μετάλλων και άλλων θρεπτικών ουσιών.
  • Αποθηκεύστε τα συμπυκνώματα στο ψυγείο. Αυτό τα καθιστά πηκτά, κάτι που, με τη σειρά του, σας επιτρέπει να κρατήσετε μια δόση του προϊόντος κάτω από τη γλώσσα σας για λίγη ώρα.
  • Πίνετε αρκετό νερό 1,5 με 2 λίτρα τη μέρα “.

Καλέστε μας : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

Call us : 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!