Αρχική VivamusΑποτοξίνωση ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ με Σκευάσματα Aurora & Flavon

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ με Σκευάσματα Aurora & Flavon

by NIKOLE
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΣΦΑΛΗΣ & ΔΙΑΡΚΗΣ ΛΥΣΗ ! AKOMA KAI AN ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ! (όχι ότι είναι κάτι που προτείνουμε, αλλά καθώς διαπιστώνουμε ότι συχνά οι πάσχοντες δηλώνουν αδυναμία να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες, αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε μια άλλη πρακτική, καθώς ασχοληθήκαμε εξειδικευμένα με την αποτοξίνωση που βασίζεται μόνο στο νερό και συγκεκριμένα σκευάσματα (Aurora & Flavon).
Tα αποτελέσματα θεαματικά. Το σημαντικότερο δε είναι ότι λόγω της αποκατάστασης της αυτοπεποίθησης, οι περισσότεροι πάσχοντες που είδαν την αλλαγή στη ζωή τους, από μόνοι τους εκ των υστέρων αποφάσισαν να αλλάξουν το διατροφικό τους πλάνο, κάνοντας Υγιείς Επιλογές, που  βοηθούν στη γενικότερη αποκατάσταση της Υγείας.
Αναφερόμενοι λοιπόν στο μείζον πρόβλημα στην εποχή μας, το ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, σημειώνουμε ότι παρακολουθούμε καθημερινά την επιθυμία απώλειας κιλών όχι ως απόρροια απόφασης βελτίωσης της ποιότητας ζωής, αλλά λόγω ανάγκης βελτίωσης της εμφάνισης. Γεγονός που καταδεικνύει το ότι ο ψυχολογικός παράγοντας κυριαρχεί σε σχέση με την ουσιαστική αιτία της απώλειας κιλών, όπως ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας.
Για το λόγο αυτό, τους τελευταίους μήνες, ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με την αποκατάσταση της εμφάνισης, για να διασφαλίσουμε τον πρώτιστο για εμάς στόχο της πραγματικής Υγείας!
Στόχος που επιτυγχάνεται ακόμα και αν δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε είτε λόγω απόστασης είτε λόγων άλλων παραμέτρων.
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ “ΕΡΓΑΛΕΙΑ”:
1ο ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ! Ποιοτικό και Ενεργό
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για φίλτρα & κανάτες νερού, καθώς και ατομικά μπουκάλια με φίλτρα από κοκκοφοίνικα ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.vivamus.gr κατηγορία προϊόντα – Φίλτρα νερού ντους κλπ)
2o MYΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Σκευάσματα που χρησιμοποιήσαμε πρόσφατα προτείνοντάς τα σε άτομα που για χρόνια προσπαθούσαν να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό τους και να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά δια παντός και ιδιαίτερα το κοιλιακό λίπος έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Με τα συγκεκριμένα σκευάσματα είδαμε αποτελέσματα να ξεκινούν σε 1 μήνα και να διαρκούν , βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την ποιότητα ζωής χωρίς να ακολουθεί το γνωστό φαινόμενο επανεμφάνισης γιο γιο (μεγαλύτερου όγκου λίπους) μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.
3ο ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ
Συνεδρίες που ολοκληρώνουν τη διαδικασία της αποτοξίνωσης (φυσικά για όσους δεν μπορούν, τα προαναφερθέντα λειτουργούν εξαιρετικά καλά, και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού με την ταυτόχρονη αποκατάσταση , τόνωση οργάνων και γενικότερα του οργανισμού.

Πέρα από αυτά,  υπάρχουν 4 απλά πράγματα που μπορείτε και είναι σημαντικό να ακολουθήσετε,  για να χάσετε πιο γρήγορα και εύκολα τα κιλά που επιθυμείτε…Χρησιμοποιήστε μικρότερα πιάτα

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η χρήση πιο μικρών σε μέγεθος πιάτων, βοηθάει τους ανθρώπους να καταναλώνουν αυτόματα λιγότερες θερμίδες. Περίεργο τέχνασμα, αλλά φαίνεται να λειτουργεί!

Πικάντικες τροφές

Οι πικάντικες τροφές, όπως το πιπέρι καγιέν, περιέχουν καψαϊκίνη, μια χημική ένωση που μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό και να μειώσει ελαφρώς την όρεξή σας.

Μασήστε πιο αργά

Λίγοι το γνωρίζουν, αλλά ο εγκέφαλος χρειάζεται λίγη ώρα για να “καταγράψει” ότι έχετε χορτάσει και να δώσει την εντολή ότι δεν χρειάζεται να φάτε άλλο. Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι το πιο αργό μάσημα μπορεί να σας βοηθήσει να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες και να αυξήσει την παραγωγή των ορμονών που σχετίζονται με την απώλεια βάρους. Ούτως ή άλλως όμως, είναι απαραίτητη η καλή μάσηση για την ολοκλήρωση της διάσπασης των τροφών και τη μείωση του λεγόμενου βιοχημικού στρες.

Κοιμηθείτε καλά

Ο ύπνος είναι πολύ υποτιμημένος, αλλά μπορεί να είναι εξίσου σημαντική με την κατανάλωση υγιεινών τροφών και την άσκηση. Έρευνες δείχνουν ότι ο κακής ποιότητας ή ελλιπής ύπνος είναι ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες κινδύνου για την παχυσαρκία. Μάλιστα, συνδέεται με κατά 89% αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας στα παιδιά και 55% στους ενήλικες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα :
Τηλ. επικοινωνίας 210 9769116, 6980 667655, 6944 115449

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα

error: Content is protected !!