ΥΛΙΚΑ
1 αβοκάντο
2-3 κουταλιές σούπας κακάο
1-2 κουταλιές σούπας σιρόπι σφενδάμου ή μέλι ωμό
1/2 κουταλάκι γλυκού κανέλλα Κεϋλάνης βιολογική
1/2 φλυτζάνι φράουλες
ΟΔΗΓΙΕΣ
Καθαρίζουμε το αβοκάντο, κόβοντάς το κατά μήκος και αφαιρώντας τον “πυρήνα”. Το βάζουμε στο μπλέντερ, προσθέτουμε βιολογικό κακάο, μετά το σιρόπι σφενδάμου ή το ωμό κακάο, την κανέλλα,
Ανακατέψτε. Κόψτε τις φράουλες σε φέτες και βάλτε τις πάνω από τη μους.