Αρχική VivamusΠαθήσεις Υγεία & AURORA ARGENT MAX

Υγεία & AURORA ARGENT MAX

by NIKOLE

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Οι κοπέλες και οι γυναίκες, που έχουν προβλήματα χρόνιου χαρακτήρα ή αποδυναμωμένο αναπαραγωγικό ή και ουροποιητικό σύστημα με προβλήματα όπως (κυστίτιδα, ενδομητρίωση, πολυκυστικές ωοθήκες, διαβρώσεις, VHP κλπ), πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνουν παράλληλα κολπικές πλύσεις.

Οι πλύσεις γίνονται με τα ακόλουθα προϊόντα, και βάσει του ακόλουθου σχήματος:

1. Argent-Max: μια κάψουλα προς 200 ml χλιαρό νερό (όχι της βρύσης!) + ειδική κολπική συσκευή, που θα περιέχει το διάλυμα

2. Simbion: 2 χάπια (κονιορτοποιήστε τα και διαλύστε τα σε 200 ml). Αμέσως μετά τη λήψη του Argent, προχωρήστε στις πλύσεις.

Πρωί και βράδυ, σε διάρκεια 2 εβδομάδων.

Σε αυτό το στάδιο, το Argent-Max θα αρχίσει να επιδρά στην παθογόνο χλωρίδα (ιοί, μύκητες, βακτήρια, πρωτόζωα), ενώ παράλληλα το Simbion αποκαθιστά την χλωρίδα του κόλπου.

+ 2η βδομάδα: οι πρωινές πλύσεις παραμένουν ως έχουν, ενώ το βράδυ ακολουθούμε άλλο σχήμα:

1. Argent-Max: 2 κάψουλες προς 200 ml +

2. Beeteron: 1 κάψουλα +

3. Si-Energy: 0,5 κουταλιά του γλυκού

Μετά την απογευματινή κολπική πλύση, φτιάξτε ένα ταμπόν από σφουγγαράκι, στο οποίο πρέπει να βάλετε κρέμα Siluron (περίπου δυο 3 χιλιοστά), και να το αφήσετε μέσα σας ως το πρωί. Το πρωί αφαιρέστε το, και κάντε αμέσως κολπική πλύση με άργυρο και Symbion.

Μετά από 2 εβδομάδες, ακολουθούν 2 βδομάδες παύσης. Αν χρειαστεί, επαναλάβετε το πρόγραμμα 2-3 φορές.

ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, προϊόντα όπως το Si-Energy και το Redox Rinse βγαίνουν εκτός προγράμματος και δεν καταναλώνονται, καθώς συμβάλλουν στην αραίωση του αίματος, ενώ μετά το τέλος της περιόδου τα χρησιμοποιούμε κανονικά.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

– Από τη στιγμή της έναρξης των πλύσεων, είναι πολύ πιθανές οι εκκρίσεις διαφόρων ειδών (περισσότερο ή λιγότερο πηκτές, κιτρινωπού, πρασίνου, ή και καφέ χρώματος)

– Είναι πιθανή μια μικρή ενόχληση, πιθανώς να εμφανιστεί κάποια μυρωδιά, ελαφρύς πόνος που θυμίζει τράβηγμα ή ελαφριά φαγούρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μην το φοβάστε, τα συμπτώματα είναι προσωρινά, και ίσα ίσα δείχνουν ότι η διαδικασία έχει αρχίσει. Μόλις το Argent και το Simbion επιδράσουν (ενώ το Beeteron θα έχει θρέψει επιπροσθέτως την χλωρίδα), τα προϊόντα Si-Energy και η κρέμα Silouron θα αποκαταστήσουν ΙΣΧΥΡΑ την ακεραιότητα των βλεννογόνων και των κολπικών τοιχωμάτων, ενισχύοντάς τα και δημιουργώντας ισχυρή προστασία από τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

σχετικά άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν θέλετε. Αποδοχη Περισσότερα